• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara memura kalacak yer sorunu

kızlar selamlar.ankara çankaya eskişehir yolu üzerinde bi kuruma atandım.ev ve ev arkadaşı bulana kadar misafirhane ya da öğrenci evi gibi falanda olabilir güvenli biyerde 8-10 gün kalmak istiyorm.çankayada bi çok misafirhane var öğretmenevi falanda var ama öğretmenevi pahalıdır sanırım.bana ankaralı arkadaşlar öneride bulunurlarsa çok mutlu olurum
10 gün kalabileceğin o istikamette en güzel öğretmen evi bence de. Hem çalışacağın yere de yakın.

ay inşallah 600 liraysa çok iyi içi falanda çok temiz iyi bir yere benziyor.sevaba girdin kara kara düşünüyordum

çok sevindim senin adına. uzun süre kalanlar var, orda kalırsın, beğenmessen ondan sonra bi çare düşünürsün.
ankaraya geldikten sonra daha kolay çözüm bulursun.

eğer özel öğrenci yurdu falan ayarlarsam öyle yapıcam canım.çok sağolasın :)
Öğrenci yurdu seni 10 günlük almaz bence.
Ben de iş hayatına yeni başladığım bir dönemde çok zorlandım bu şekilde. Ev arkadaşım hiç iyi çıkmadı. Sonra ev olayı beni boğdu ve özel öğrenci yurdunda kaldım bir süre. Senelik düşünüyorsan olabilir.

ay hemde 10 dkymış.bu çok iyi oldu duacınım :)
Askolsun her zaman yardımcı olurum. Pazar günü yoğundum ilgilenemedim ev işini naptın? Hem bahcelievlerde olman senin icin daha iyi olur cok canlı sirin bir yer. bahceli 7nin bir sokak aşağısında. Güvenilirdir de.

Ben de iş hayatına yeni başladığım bir dönemde çok zorlandım bu şekilde. Ev arkadaşım hiç iyi çıkmadı. Sonra ev olayı beni boğdu ve özel öğrenci yurdunda kaldım bir süre. Senelik düşünüyorsan olabilir.

yurtta uzun süre kalır diye düşündüm ben.
fiyat da uygun gelirse ev arkadaşı filan aramaz.

yurtta uzun süre kalır diye düşündüm ben.
fiyat da uygun gelirse ev arkadaşı filan aramaz.
Ben de öyle yapmıştım. Ama bizim zamanımızda yurtlarda özel dahi olsa giriş çıkış zamanları gibi prosedürler vardı. Şimdi var mı bilemiyorum gerçi pek çok yer aparta döndü artık. Eskiden ki bundan yaklaşık 13-14 yıl önce yurt müdürü falan olurdu özel yurtlarda. Öğrenci gibi devam edersen sorun yok ama akşam arkadaşlarımla takılayım dersen yarıda kalkıyorsun falan.

orası olursa senelik olur canım zaten .orada kalırım ev tutmam ondan sonra

Askolsun her zaman yardımcı olurum. Pazar günü yoğundum ilgilenemedim ev işini naptın? Hem bahcelievlerde olman senin icin daha iyi olur cok canlı sirin bir yer. bahceli 7nin bir sokak aşağısında. Güvenilirdir de.
şimdi özel bi kız yurdu buldum 600 liraya .baya iyi tek kişilk odaları falan da var.hani orası olursa uzun süre kalabilirim.balgatta bana 10 dk .eğer olmazda ev düşünürsem senin dedğin olacak :)

Ben de öyle yapmıştım. Ama bizim zamanımızda yurtlarda özel dahi olsa giriş çıkış zamanları gibi prosedürler vardı. Şimdi var mı bilemiyorum gerçi pek çok yer aparta döndü artık. Eskiden ki bundan yaklaşık 13-14 yıl önce yurt müdürü falan olurdu özel yurtlarda. Öğrenci gibi devam edersen sorun yok ama akşam arkadaşlarımla takılayım dersen yarıda kalkıyorsun falan.
gece falan takılan bi tip değilim canım.da öğrenci değilim diye yurda almalarında bi problem olur mu

Back
X