• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara memura kalacak yer sorunu

baya düşündüm araştırdım mavera kurumun servisinin güzergahında metroya da yakın.eğer anlaşabilirsek maverayı düşünüyorum.fiyatlar nedir bilmiyorum :) ama yıllık anlaşma yapıyorlarmış benim sonradan ayrılma durumum olabilir 1 yıllık para vereyim istemiyorum aylık anlaşma yaparlar mı acaba ?
Yanlış hatırlamıyorsam arkadaşlarım 600 TL veriyorlardı.Anlaşma aynen senelik oluyor kısa süreli yaparlar mı bu konuda net bir şey söyleyemeyeceğim.

yok canım bilmiyorum.çankayada eskişehir yolu üzerinde kurumum diyanete yakın öyle diyeyim.kurumun servisiyle gidip geleceğim.özel kız yurdu düşünüyorum bakalım olursa.ev bakarsam da etimesgut,balgat ,sincan falan düşünüyorum
Ev tutacaksan sincan uzak olur orayı ele.Balgat da pahalı bir yer.Seçeneklerin arasından en iyisi Etimesgut.Ayrıca Etimesgut Eskişehir yoluna Sincan'a oranla daha yakın.

Eryaman tarafında evler fiyatlarına göre gayet güzel.
İş arkadaşım 750 TL'ye 4+1 ev tuttu, servisle gidip geliyor.
Semt olarak da güzel bence.

kızlar selamlar.ankara çankaya eskişehir yolu üzerinde bi kuruma atandım.ev ve ev arkadaşı bulana kadar misafirhane ya da öğrenci evi gibi falanda olabilir güvenli biyerde 8-10 gün kalmak istiyorm.çankayada bi çok misafirhane var öğretmenevi falanda var ama öğretmenevi pahalıdır sanırım.bana ankaralı arkadaşlar öneride bulunurlarsa çok mutlu olurum
Teksif sendikası misafirhanesi var kolej de kızılaya yürüme mesafesinde temiz ve güvenilir tavsiye ederim 0312 430 47 50 ara sor yer durumunu

büro yönetimi canım 85 le :) sana nasip olur inşallah. Allahm emeklerimizi boşa çıkarmasın

Hayırlı olsun canım. Bende meraklardaym açıktan alim sanırım dimi ben bunları nerden takip etcem cok uzak kaldm bu konulara ya :)))

Back
X