Ankara mı İstanbul mu?

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Arkadaşlar ben çok korkak ve canı tatlı biryim bu yüzden hiç hissetmeden sezeryan istiyorum. Sizce bu konuda İstanbul'daki özeller mi Ankara'daki özeller mi daha uygun ne düşünüyorsunuz ? Ben İstanbul'da oturuyorum ama ailem Ankara'da. Ankara'da doğum yapmak daha kolay olacak gibi hissediyorum hem ailemin yanında olurum onların gelmesindense benim gitmem daha kolay gibi. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Canim sonucta sezeryan bir ameliyat prosedür her yerde ayni olur ama ailem yanimda olunca daha iyi hissederim diyosan ankarada olman daha mantikli cunku yaninda birileri olmali ilk zamanlar

Canim sonucta sezeryan bir ameliyat prosedür her yerde ayni olur ama ailem yanimda olunca daha iyi hissederim diyosan ankarada olman daha mantikli cunku yaninda birileri olmali ilk zamanlar
Ailem her halükarda yanımda olur ama baba evinde olmak daha iyi gelir sanırım teşekkür ederim canım sen sezeryan geçirdin mi

Evet canim benim ucuncu sezeryanim olacak yaklaşık bir haftam kaldi ;)

Sen cok takiyorsun kafana bunlari canim ilk once saglikli bir hamilelik gecirmeye ve bebeginin senin saglikli olmasina odaklan yanlış anlama beni emi ;) ben ikinci cocugumda hamileligimi ogrendigimden itibaren acaba küveze girermi diye basladim tutturmaya arastirdim aman yogun bakim unitesi olan bir hastane olsun taktim kafaya oysa hersey yolundaydi nasil bir şartlanma yasadiysam artik o ara cevremde bebegi kuveze girenler vardi etkilendim sanirim sonuc bebegim uc gun kuvezde kaldi aci dolu uc gun yasadim kucagima alamadim saatler sonra uzaktan gordum demem oki yeterki saglikli olun sende bebeginde gerisi kolay eninde sonunda o bebek karnindan cikicak ama normal ama sezeryan yeterki sag salim kucagina al canim acısı olsada katlaniliyor merak etme biz annelere Allah inanilmaz bir guc veriyor

Sen cok takiyorsun kafana bunlari canim ilk once saglikli bir hamilelik gecirmeye ve bebeginin senin saglikli olmasina odaklan yanlış anlama beni emi :KK66: ben ikinci cocugumda hamileligimi ogrendigimden itibaren acaba küveze girermi diye basladim tutturmaya arastirdim aman yogun bakim unitesi olan bir hastane olsun taktim kafaya oysa hersey yolundaydi nasil bir şartlanma yasadiysam artik o ara cevremde bebegi kuveze girenler vardi etkilendim sanirim sonuc bebegim uc gun kuvezde kaldi aci dolu uc gun yasadim kucagima alamadim saatler sonra uzaktan gordum demem oki yeterki saglikli olun sende bebeginde gerisi kolay eninde sonunda o bebek karnindan cikicak ama normal ama sezeryan yeterki sag salim kucagina al canim acısı olsada katlaniliyor merak etme biz annelere Allah inanilmaz bir guc veriyor
Canımm yorumun için çok teşekkür ederim dilerim dediğin gibi olur her şey bu ay zaten olmadı hayırlısı böyleymiş demek ki zaten illa hamile kalayım diye bir derdim yoktu. Hayırlısı neyse o olsun derdim hep demek ki doğru Zaman değilmiş. Ama başıma gelirse bu söylediklerini hatırlıcam çok teşekkür ederim içimi rahatlattın

Back
X