Ankara miyom ameliyatı hangi doktor

EftelyaSanem

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
3.592
5
641
Diğer
Arkadaşlar Ankara'da miyom ameliyatı için hangi doktoru tavsiye edersiniz Lütfi tapisız Korhan Kahraman Önder Koç bunlardan birini ameliyat olan var mı

Son düzenleme:
Önder koç a muayene oldum hiç guven vermedi ne yazık ki ben en son ameliyatımı Polat Dursuna oldum kendisi hastalığımla ilgili gezdiğim tüm doktorların içinde en güven vereni ve en açıklama yapanıydı

Lütfi hocayı yeni keşfettim ama Korhan hocayı bayagidir takip ediyorum.bende Korhan hocaya daha sıcak bakıyorum şuan için

Açık oldum çünkü benim durumum biraz farklıydı sarkom miyomdan süpheleniyordu geçen kasım ayında oldum hoca kendi 100 istiyor hastane 54 bin falan

Arkadaşlar Ankara'da miyom ameliyatı için hangi doktoru tavsiye edersiniz Lütfi tapisız Korhan Kahraman Önder Koç bunlardan birini ameliyat olan var mı
Önde koç a ameliyat oldum. Hayatımı mahvetti. Pelvik sinirlerim zarar gördü. 1.5 yıldır kronik kalça kaşık ve bacak ağrısı yaşıyorum. Ameliyattan sonra başlayan bu şikayetlerimi kendisine söylediğimde ameliyatla alakası yok diyip beni başından attı. 6 ay doktor doktor gezdim teşhis koyulsun diye gitmediğim bölüm kalmadı. En sonunda sinirlerde sorun oluştuğu ortay çıktı. Kendisine MR ile gidip böyle bir durum var diyince teşhisi koyan doktora bile sinirlenip dava açmakla tehdit etti. Ben bu durumla ilgili araştırma makaleleri bulduğumda bile inkar ederek bu kadar bilgiliysem bu miyomlar büyüyene kadar neredeymişim şeklinde saçma sapan suçlamalarda bulundu. Kendisi hastaları ile ilgili anamnez almayı bilmiyor sanırım. Zira kendisine 1 yıl önce miyomlarımın tespit edildiğini ancak bir şikayetim olmadığı için senede bir takip edilmesi yeterli dendiğini söylemiştim. Hızlı bir büyüme ve şikayetim olamaması durumunu bile benim suçum haline getirdi. Sonra da bana hastaneden yürüyerek çıktın önceden başlayan sağlık problemin varmış gibi şeyler söyledi. Oysa ki benim ameliyat öncesinde kalça ve bacak ağrım yoktu ve devam eden kasık ağrım tek taraflı olup ağrı karakteri miyomdan oldukça farklı… bunu ayırt edebilecek duyarlılığa sahibiz şükür… ancak kendisi aşırı egolu bir insan olduğu için hiçbir olumsuz durumu ya da kendisiyle alakalı bir başarısızlığı kabullenmeye tahammülü olmayan bir insan… ayrıca kendi meslektaşlarının ve hastalarının arkasından diğer hastalara konuşacak kadar da saygısız… gerçekten o klinikten girdiğime ve Önder koç a güvendiğime o kadar pişmanım ki anlatamam…paranızla rezil ediyor sizi… bir de çocuk sahibi olmak isteseymişim yaptiğı ameliyatın kıymetini anlarmışım gibi şeyler söyledi. Lütfetmiş gibi sanki ondan başka bu ameliyatı yapabilen yokmuş gibi…kronik sinir ağrısına mahkum olmuş bir insan nasıl çocuk düşünsün ve bu söylenecek laf mı ben orada ağrı çekerken… herkes rahmini sadece çocuk için mi korumak istiyor bu kadar sığ ve bayağı bir düşünce olabilir mi? Ben sadece kadınlık oranımı korumak istemiş olamaz mıyım? Bu adam yüzünden doktorlara olan tüm saygımı ve güvenimi yitirdim. Onun da 3 tane kızı var ama elbet bu söyledikleri yaptıkları çıkar bir yerlerden….

Çok geçmiş olsun üzüldüm başarısızlığını örtmek için kurmuş olduğu cümleler.ben Korhan kahramana oldum iyiki ona olmuşum çok iyi bir doktor işinde.

Back
X