Doktor buldunuz mu , Mustafa beye ameliyat için kaç lira ödediniz

Op.Dr. Mustafa Çelik in 7 ay önce bana yaptığını ilk rinoplasti ameliyatımdan sonra hala nefes problemleri, yüzüme bıraktığı deformasyonlarla doktor arayışım devam ediyor. Hayatınızı bir kez bir doktor karartınca, kime güveneceğinizi bilemiyorsunuz. Dilerim bana yaşattıklarının 1000 mislini kat kat yaşatsın Allah O'na... Rinoplasti ameliyatı olacaksanız lütfen revizyonları araştırın.. Lütfen.. Reklam kokan internet fotoğrafları, yaptıkları hataları yansıtmayan görseller sizi yanıltmasın. 40 yaşındayım, derlerya "anamdan emdiğim süt burnumdan geldi" gerçekten geldi... Hala hergün ağlıyorum.

Mustafa Çelik ile bende görüştüm arkadaşlar. Sanırım yapmak istemedi benim burnumu bilmiyorum çünkü ilk görüşmede bana dediği şeyler şunlardı. Ameliyatı yaparım ancak zor bir burnun var biraz yamuk olsa tölere edebilir misin dedi sonra ameliyattan bir yıl sonra burnunda yamulma olabilir buna da kendini hazırla diyip benim ameliyat sonrası burnu yamulan hastalarım oldu falan dedi çok ilginç bi görüşmeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…