Ankara mustafa kemal mahallesi yatılı veya sabah 08-16 saatleri arasında ikiz bebeklerimiz için bakıcı aranmaktadır. Biraz tecrübeli olsa yeterlidir (mevcut bakıcımıza yardımcı olması için.)özelden cevaplarınız bekliyorum.
Ankara mustafa kemal mahallesi yatılı veya sabah 08-16 saatleri arasında ikiz bebeklerimiz için bakıcı aranmaktadır. Biraz tecrübeli olsa yeterlidir (mevcut bakıcımıza yardımcı olması için.)özelden cevaplarınız bekliyorum.
merhaba benim sitede bakıcı olarak ilanım var size bebeklerinizin bakımında yardımcı olabilirim daha önce bebek baktım sigara kullanmıyorum.görüşmek isterseniz mail atabilirsiniz hoşçakalın.
tekrar merhaba ben ufuk üni.civarı veya şöyle anlatayım çukurambar liva pastanesinin arkasında 0turuyorum.ücret konusunda hiç bir şekilde sizi zorlayacak bir ücret düşünmem .sonuçta evde bir yardımcınız daha var.anlaşabileceğimizi ümit ederek tekrar hoşçakalın
halen bakıcı arıyorsanız, 8-16 saatleri için bakıcılık yapmak isteyen deneyimli bir tanıdığım var. ilgilenirseniz bana özel mesaj atabilirsiniz. ücret haftada 6 gün 800 + 150 yol.