Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara mustafa kemalde bebek bakıcısı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

dilekesgi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
2
0
36
Ankara
Ankara mustafa kemal mahallesi yatılı veya sabah 08-16 saatleri arasında ikiz bebeklerimiz için bakıcı aranmaktadır. Biraz tecrübeli olsa yeterlidir (mevcut bakıcımıza yardımcı olması için.)özelden cevaplarınız bekliyorum.

Ankara mustafa kemal mahallesi yatılı veya sabah 08-16 saatleri arasında ikiz bebeklerimiz için bakıcı aranmaktadır. Biraz tecrübeli olsa yeterlidir (mevcut bakıcımıza yardımcı olması için.)özelden cevaplarınız bekliyorum.
merhaba benim sitede bakıcı olarak ilanım var size bebeklerinizin bakımında yardımcı olabilirim daha önce bebek baktım sigara kullanmıyorum.görüşmek isterseniz mail atabilirsiniz hoşçakalın.

acaba nerde oturuyorsunuz? ücret konusunda ne düşünüyorsunuz_?

tekrar merhaba ben ufuk üni.civarı veya şöyle anlatayım çukurambar liva pastanesinin arkasında 0turuyorum.ücret konusunda hiç bir şekilde sizi zorlayacak bir ücret düşünmem .sonuçta evde bir yardımcınız daha var.anlaşabileceğimizi ümit ederek tekrar hoşçakalın

mrb.

halen bakıcı arıyorsanız, 8-16 saatleri için bakıcılık yapmak isteyen deneyimli bir tanıdığım var. ilgilenirseniz bana özel mesaj atabilirsiniz. ücret haftada 6 gün 800 + 150 yol.

merhaba ben çocuk gelişimi mezunuyum etlikte otyorum.sigara kullanmıyorum.eğer hala bakıcı arıyorsanız sizden haber bekliyorum.iyi günler

Back
X