Oncelikle hic moralinizi bozmayin bole bir davranisla kimse karsilasmk istemez 2017den beri hastasiyim ozeli olsun novaart olsn gazi uni olsn nerdeyse gittim ve sehir disindan gelep giden biriyim bole bir davranisiyla asla karsilasmadm Mehmet Hoca gercekten insandan da ote melek gibi bir hoca sadece cok yogunlar gunde belki 3-4saat uykuyla geziyo ozel klinik novaart gazi uni.de dersler haliyle insanin bazen bir dksi dksini tutmuyo ve Mehmet Erdem gibi bi hoca genelde kendisi ilgileniyo herseyle Istanbulda kac prof gittim hani su tvlere cikan hoca musvettesi dicem kapidan girdik esimle direk bize ne is ysptigimizi sordu

esimde dediki hocam sizce yani ona gore muamele yapack daha birsuru sey yazsam buraya kac sayfa olur sonra butun arklarmz novarrtta denediler ve ikizleri var cogunun olelikle basladi Mehmet Hocayla tanismamz Ankara da kime sorarsnz sorun Hocalarin hocasi derler bikere blgisi hekimligi insanligi naifligi kelimeler yetmez butun ameliyatlarim his. Lap.sonrasinda tup deneme tutmadi 2deneme yaptik herseye bakildi edildi gayet normal bazen Allah in takdiri olmayinca olmuyo hersey Allah tn diyecegim o ki kendinizi nerde rahat hissediyosanz orda baslayin iletisimde cok onemli ben istda goremedim Mehmet Hocadaki ilgiyi alakayi guveni martta baslicktik virus olayi sardi ins yaza 3tedavime baslicam herkes icin hayirlisi olsn moralinizi hic bozmayin