- 3 Şubat 2018
- 346
- 444
- 103
- Konu Sahibi bazlamasurat
Öncelikle diyorum ki "kime ne?" İstediğim yönde konuşma ve yorum yapma hakkına sahibim kimseyi ilgilendirmiyor.Bu benim düşüncem benim izlenimim ve farkındasınız ki orhan beyi işi anlamında kötülemedim( kii kötüleyen insanlar olacaktır illa ki ve bu çok normal doğal bir şey saygılı olmak zorundasınız her düşünceye karşı düşünceye katılmıyor olsanızda) Bu arada Orhan bey abiniz mi babanız mı amcanız mı dayınız mı? Bu kadar savunmaya geçmeniz tamamen reklam kokan hareketler üç beş kişinin memnuniyetiyle herkesin düşüncesinin aynı olacağını söyleyemeyiz... Ayrıca ben kimseyi kötülemedim olumsuz bir yorumda bulunmadım doktorluğuna saygım var ki ORHAN HOCA tabirini kullandım... Paracı olduğunu da durduk yere onu kötülemek anlamında söylemedim yada kafamdan atmadım onun konuşmalarının sonrasında bu kanıya vararak burda paylaştım(burda operasyon fiyatları düşük olduğu için özel muayenehanemde devam edeceğim dedi;2014de doktor olup(yani bu davranış tamda tamamen toy bir şekilde internetten ve referans sayesinde çevre edinen bir doktor davranışı bu...) Birde değinmeden geçemeyeceğim benim sadece estetik amaçlı keyfi doktora gittiğimi nerden çıkarıyorsunuz? Muayenede yanımda mıydınız acaba ? Sorunlarımı burda tek tek yazacak halim yok ama orhan bey bana sağlık açısından çok gerekli olduğunu söyledi sorunlarımı muayene edip söyledikten sonra. Her türlü parayıda verebilecek durumdayız ailem arkamda hiç sorun yok fakat onları zorlamamak için kendi birikimimle bir şeyleri halletmek istedim hepsi bu...Bedava yapsın diye bir şey söylemedim veyada kastetmedim. Her neyse... Kısaca bu dediklerimin muhasebesini yapmakta kimsenin haddi değil;fazlasıyla açıklama yaptığımı düşünüyorum... Yanlış anlaşılmak asla istemem...Orhan Hoca hakkında bu kadar güzel sözlerden sonra muayenehane açtı diye karalamak çok yanlış. Özel muayenehane açan bir doktordan bedava ameliyat yapmasını mı bekliyorsunuz? Şimdiye kadar devlette yapıyordu ucuzdu şimdi özel yer açtı diye bir günde paragöz bir doktor mu oldu? Ben yorumlarınızı hiç hoş bulmadım. Orhan Bey e defalarca PRP ve Botoks yaptırdım, bir çok arkadaşımında ameliyatını yaptı, bu kadar iyi niyetli ve işini çok iyi yapan bir doktor için yazdıklarınız hoş değil. Sonuçta estetik yaptırıyorsunuz lüks bir ihtiyaç, bütçeniz yoksa yaptırmazsınız.
Amacımda polemik yaratmak, kalp kırmak kötü izlenimle doktoru veya yaptıgı işlemleri vs. karalamak değildi halâ değilde yinede belirtmek istedim...
İyi günler.