ankara ostim nasıl bir yer

zehir88

ve, bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmadı...
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
142
140
23
Merhaba arkadaşlar.. Geçici bi süreliğine ankarada oturmak durumunda kaldık ve ostim bölgesinde ev tutacakmış şirket.. Aranızda o civarda oturanlar veya bilgisi olanlar varsa bana yardımcı olabilir mi? Hem muhit olarak nasıl bir yerdir merak ediyorum hem gezme yeme içme olarak aktif bir yer midir merak ediyorum birçok şeyi merak ediyorum açıkçası.. Teşekkür ederim cevaplayanlara :*

ostim sanayi bölgesidir özellikle otomotiv tamir bakım .oturma yönünden tavsiye etmem ama eğer arabanız varsa heryere ulaşım kolaydır avm buyuk market vs

ostim sanayi sitesidir ostim acilimi zaten organize saayi ve ticaret merkezi gibi bisey. gezilecek biryer degil. yeni yapilan sitelerde ise yasam alani olarak guvenlidir ama dedigim gibi gezilmez. arabaniz varsa ankarada heryer yakindir. trafik vs yoktur.
baska sorun varsa cevaplayabilirim.

Gorumcem orda oturuyor.gayetde guzel bi yer.sanayinin gobeginde degilsiniz yani.her buyuk sehirde oldugu gibi arabayla her yere ulasim kolay.tam ayrintili olarak bilmiyorum.metroda var orda.dert etmeyin kendinize ben seviyorum orayi.

Can'ım ostim büyük bi yer ostimde Serhat mahallesi var Oraya bakın çok güzel siteler geniş geniş evler var. Keçiören'de 600 bin olan evler orda 275 binlerde. Hem orda kentsel dönüşüm başladı. Metroyla ulaşımı var birde yeni bi avm açıldı diğeri de yapım aşamasında. Dayım annaneö ve kuzenim oranın 3 ayrı mahallesinde üçi de çok membun

Back
X