- 12 Ocak 2015
- 4
- 0
- 6
- Konu Sahibi story_story
-
Merhabalar, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında anaokuluna başlayacak olan oğlum için Ankara'daki özel okullarla ilgili tecrübe ve tavsiyelerinizi paylaşır mısınız?
Odtü , Bilfen, Bahçeşehir, Bilkent kolejleri öncelikli merak ettiklerim...Şimdiden ilginize teşekkürler...
Merhabalar, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında anaokuluna başlayacak olan oğlum için Ankara'daki özel okullarla ilgili tecrübe ve tavsiyelerinizi paylaşır mısınız?
Odtü , Bilfen, Bahçeşehir, Bilkent kolejleri öncelikli merak ettiklerim...Şimdiden ilginize teşekkürler...
arkadasım ABC bılemıcem bımethını duymadım. bkentteyım bende. pi kolejı cok ıyıdır unludur ama orasıda pahalıdır. ha eryamanda acıldı uygun fıyatlı dıyorsan bılemem. dıger konulardakı arkadaslarada aynısını soylıcem. bkentte tavsıye etmeyecegım okul var , edecegım devlet okulu kolejde var..Ben de Eryaman ABC koleji ve Pi koleji hakkında bilgi rica edeceğim. Yazın Eryaman'a taşınacağız.
Kızım 5 yaşında. Eve yakın bir okul olsun istiyorum. Eryaman veya Batıkentte bir okul önerebilir misiniz?
arkadasım ABC bılemıcem bımethını duymadım. bkentteyım bende. pi kolejı cok ıyıdır unludur ama orasıda pahalıdır. ha eryamanda acıldı uygun fıyatlı dıyorsan bılemem. dıger konulardakı arkadaslarada aynısını soylıcem. bkentte tavsıye etmeyecegım okul var , edecegım devlet okulu kolejde var..
ya çok merak ettim hangi okula verdiniz çocuğu, umarım cevap verirsiniz, biz de okul arıyoruz buna göre taşınacağız, şimdiden teşekkürlerPeki müdürün ortakları tanıyor mu? Hangisi doğru dürüst acaba? Galiba Incektekinin babası Yurt gazetesinin sahibiyimis ve cemaatciymis. Eğer Eryaman daki de cemaatin adamiysa kalsın. Cemaate para çıkmaz benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?