Ankara rinoplasti doktor tavsiyesi

woodentoy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
100
102
Selam herkese. Uzun süredir burnumu yaptırmayı düşünüyorum. Tamamen estetik kaygılar dolayısıyla. Öyle çok kemerli ve kalın bir burnum yok. Biraz uzun olmasından şikayetçiyim. Ankara'da doktor arayışına başladım. İyi bir doktor istiyorum çünkü ilk ve son kez yaptırmak istiyorum. Kötü bir ameliyatın ardından revizyon operasyonu hem daha pahalı hemde psikolojik olarak yıpratıcı gözlemlediğim kadarıyla.
5-6 doktor araştırdım. Çoğuna tabi instagram hesaplarına bakarak inceledim. Gözlemlerim şu ki takipçi sayısı çok olan doktorların fiyatları 14-15.000lere kadar çıkıyor. Hatta doktorlardan birisine geçen sene ameliyat olan bir tanıdığımın söylediği fiyat ile benim doktordan aldığım fiyat arasında 8.000 TL fark vardı. 1 senede nasıl bu kadar fiyatı artırmış inanılır gibi değil. Doktor ismi vermek istemem etik bir forum için ücret paylaşımı yapmak doğru olmayacaktır. Birkaç doktor adı yazıp gözlemlerimi belirtip fikirlerinizi almak istiyorum. Doktor önerileriniz olura çok sevinirim.

Ali Kavuzlu

İnstagram sayfasında fotoğraf ve videolardan gördüğüm kadarıyla burunlar hep birbirine benziyor. Bazıları çok güzel görünüyor ama aynı tip burun tüm hastalara gitmemiş olduğunu düşündüren görsellere de denk geldim. Belki paylaşımların çoğu ameliyattan kısa süre sonra çekildiği için hala şişlik ve burnun oturmamasında kaynaklanmış olabilir. Belki 1 sene sonra o burunlar yüzde oturduktan sonra çok daha doğal görünüyor olabilirler. Fiyat yüksek.

Mesut Kaya
Doğal burun yapıyor diyen çok olmuş. Gördüğüm kadarıyla bu kısım doğru. Ama çok yapay görünen fotoğraflara da denk geldim. Bu noktada da hastanın önceki burnuna bakmak lazım sanıyorum. Bazı burunlar bir yere kadar düzeliyor olabilir. Fiyatı çok yüksek.

Tolga Eryılmaz
Doç Dr'muş kendisi. Gördüğüm fotoğrafları beğendim. Aynı çeşit burunlar yapmamış herkese ve doğal görünüyorlar. Hakkında aşırı bir yorum bulamadım ama bulduklarım olumluydu. Akademik bir seviyesi olması bana güven verdi. Bu doktora ameliyat olanlar daha doğru bilgi verebilir. Bilgilendiren olursa çok sevinirim.Fiyatı yüksek ama çok yüksek grubunda değil.

Özmen Kara
Paylaşılan fotoğrafların bir kısmını beğendim ama bir kısmı da hiç doğal görünmedi bana. O yüzden bu doktora ameliyat olan varsa bilgi verirse sevinirim. Fiyatı makul seviyede.

Cevdet Murat Akagün


Hastaları çok memnun görünüyor ama ben burunların çoğunu hiç beğenmedim. Uç kısımları çok sivri tek tip burunlar söz konusu. Yapay geldi bana. Hepsi böyle değil. Bazıları doğal duruyor ama riske girmek istemedim. O yüzden fiyat da sormadım.

Bu doktorlar dışında ankara'da önerebileceğiniz isimler de varsa bilgi verebilirseniz sevinirim. İnstagram fenomeni doktorlara karşı ön yargım oluşmaya başladı. İsmi çok duyulmayan ama çok profesyonel iş çıkaran doktorlar olduğuna eminim.
 
Bu arada iki doktoru daha araştırmaya başladım. Serdar yüce ve Orhan Aydın.
Orhan Aydın'ın yaptığı burunlar birbirine çok benziyor. Bir de burnun üst çizgisi çok yukarıdan başlıyor. Bu hoşuma gitmedi. Serdar Yüce hakkında bilgisi olan var mı?
 
X