Aşılama ANKARA SEHIR HASTANELERI HAKKINDA ACIL BILGI

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

melekzanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
266
84
28
37
Sevgili arkadaslarim ben 33 yasindayim esimde 35 yasinda. Evleneli iki yil oldu iki yildirda bebek istiyoruz. Hormonlar iyi hsg cekildi tuplerde temiz cikti esimde temiz cikti . Bende hsg sonrrasi alti ay daha denedim bebek nasip olmadi . Bu ay artik aşı yaptirmak istiyorum ama kafamda cok fazla soru var. Ben memurum izinlerim kisitli yasadigim sehirden ankaraya asi icin gidecegim. Izinlerimi kullanacaksam eger iyi bi yer olsun istiyorum sehir hastanesi nasil sizlerin bilgisine ihtiyacim var . Yada bana memnun kaldiginiz ozel veya devlet hastanesi onerirmisiniz ankarada yasayan arkadaslarim. Lutfen cevaplarinizi bekliyorum .. sevgiler

Sevgili arkadaslarim ben 33 yasindayim esimde 35 yasinda. Evleneli iki yil oldu iki yildirda bebek istiyoruz. Hormonlar iyi hsg cekildi tuplerde temiz cikti esimde temiz cikti . Bende hsg sonrrasi alti ay daha denedim bebek nasip olmadi . Bu ay artik aşı yaptirmak istiyorum ama kafamda cok fazla soru var. Ben memurum izinlerim kisitli yasadigim sehirden ankaraya asi icin gidecegim. Izinlerimi kullanacaksam eger iyi bi yer olsun istiyorum sehir hastanesi nasil sizlerin bilgisine ihtiyacim var . Yada bana memnun kaldiginiz ozel veya devlet hastanesi onerirmisiniz ankarada yasayan arkadaslarim. Lutfen cevaplarinizi bekliyorum .. sevgiler
Ben şehir hastanesine gidiyorum canım 2. Aşılamam oldu 18 inde beklemedeyim önerirm ilgililer bence randevu alıp gideblrsin

Ben infertilite bölümünü kesinlikle önermem
Tahlıllerinizi yaptırmak için gidebilirsiniz ama tedavı olarak önermem
2 yıl 2 aşılama tecrubem oldu
Hep birşeyler eksik gitti
Çok yogunlar belkide o sebeple ama
O kadar umutlarla gitmemize rağmen kişiye göre tedavı uygulanmıyor klasik yöntemler herkese uygulanıyor
En basitinden aşılamada klomen tedavısınde belli bir sayı var o sayı kadar klomenle deneme yapıyolar
2 yılım boşa gitti ona üzülüyorum
Tahlıl olarak gidio hepsını yaptırabılırsınız
Sonrasında elinizdeki tahlıl sonuçlarıyla başka bir yere gorunmenızı onerırım

Ben infertilite bölümünü kesinlikle önermem
Tahlıllerinizi yaptırmak için gidebilirsiniz ama tedavı olarak önermem
2 yıl 2 aşılama tecrubem oldu
Hep birşeyler eksik gitti
Çok yogunlar belkide o sebeple ama
O kadar umutlarla gitmemize rağmen kişiye göre tedavı uygulanmıyor klasik yöntemler herkese uygulanıyor
En basitinden aşılamada klomen tedavısınde belli bir sayı var o sayı kadar klomenle deneme yapıyolar
2 yılım boşa gitti ona üzülüyorum
Tahlıl olarak gidio hepsını yaptırabılırsınız
Sonrasında elinizdeki tahlıl sonuçlarıyla başka bir yere gorunmenızı onerırım
Tesekkur ederim onerebileceginiz bir hastahane var mi

Şehir hastanesi kadın bölümünde spiral taktırdım, ben oldukça memnun kaldım, saatli randevu almıştım, beklemeden girdim içeriye. Ama infertilite bölümü nasıl bilmiyorum.

Tesekkur ederim cevabiniz icin asilama sureci nasil oluyor anlatabilirmisiniz
Canım hastaneye gittiğinde kan alıyorlar eşinden örnek alıyorlar 1-2 saate aşılama oluyorsun spekulum yerleştiriyor 5 sn de bitiyor işlem 30 dk yatıyosun o kdar

Canım hastaneye gittiğinde kan alıyorlar eşinden örnek alıyorlar 1-2 saate aşılama oluyorsun spekulum yerleştiriyor 5 sn de bitiyor işlem 30 dk yatıyosun o kdar
Merhaba 3 yıl evli olma gibi şartlar varmı aşılama için ben de şehir hastanesinde aşılama yaptırmak istiyorum ama 2 senelik evliyiz yani rapor çıkması şart değil acaba aşılama yaparlar mı onu merak ettim

Merhaba 3 yıl evli olma gibi şartlar varmı aşılama için ben de şehir hastanesinde aşılama yaptırmak istiyorum ama 2 senelik evliyiz yani rapor çıkması şart değil acaba aşılama yaparlar mı onu merak ettim
Merhaba biraz geç oldu ama aşılama yaparlar 1 sene hamile olmayınca sadece 3 sene ye tüp isteniyor diye biliyorum

Back
X