Ankara şehir hastanesinde hsg çektirenler

kaktus06

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
215
69
18
Kızlar salı günü hsg çekimim var Ankara şehir hastanesinde orda çektirip deneyimi olan önerileri olan var mı acaba korkuyorum

Benim iyi geçti yani çol hafif bi ağrı hissettim oda ilacı verirken ama dedikleri gibi kişiden kişiye değişebiliyormuş bende öyle çok olumsuz bi etki yaratmadı

Benim iyi geçti yani çol hafif bi ağrı hissettim oda ilacı verirken ama dedikleri gibi kişiden kişiye değişebiliyormuş bende öyle çok olumsuz bi etki yaratmadı
Çok geçmiş olsun sonucunuzu aldınız mi peki

Çok geçmiş olsun sonucunuzu aldınız mi peki
Aynen aynı gün hemen aldım film çekilir çekilmez hem elime kağıt verdiler hemde görüntü doktora gitti ayrıca e nabızada yüklendi görüntü ve işlem bitincede gördüm iki tüpümde açık çıktı çok şükür

Cok şükür sevindim sizin adınıza, birde bisey daha sorabilir miyim randevuyu hemen ayni ay icin alabiliyor musunuz surec nasil oluyor sehir hastanesinde ben il dışından gelecegim bi on bes gun kadar kalacagim tum islemleri iki hafta icinde halledebilir miyim acaba yoksa diger aylara mi sarkiyor

Şöyle bi liste veriyorlar o listeye göre ilerleniyor en son hag çekimi oluyor
İlk gittiğimde vajinal usg çektiler sonra adetin 2. Ya da 3. Gel diyorlar hormon testlerine bakıyorlar daha sonra adetin 21. Günü gel diyorlar yumurtlama testine bakıyorlar daha sonra eşiniz için spermiyogram testi istiyorlar onu siz hastaneye bi test için geldiğinizde verebilirsiniz
En son hsg çekiliyor adet bitiminden hemen sonraya randevu veriliyor aslında 1.5 ay içinde hızlı ilerliyor süreç

Cok sagolun cevabınız için

Herseyinizi sehir hastanesinde mi yaptirdiniz acaba, bende etlik zübeyde hanım a gidicem de
Evet her şeyi şehir hastanesinde yaptırdım eşimin testi dahil onun sperm sorunu çıktı ileri hızda yavaşlık var onu bekliyoruz yoksa işlemler bitti adetin 2. Ya da 3. Günü gel tedaviye başlayalım dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…