Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki paylaşırım kendimi hiç hazır hissetmiyorum korkuyorumMerhaba deneyiminizi cektirdikten sonra paylasir misiniZ
Umarim iyi gecmistir bugun gidecektiniz sanirimTabiki paylaşırım kendimi hiç hazır hissetmiyorum korkuyorum
Çok geçmiş olsun sonucunuzu aldınız mi pekiBenim iyi geçti yani çol hafif bi ağrı hissettim oda ilacı verirken ama dedikleri gibi kişiden kişiye değişebiliyormuş bende öyle çok olumsuz bi etki yaratmadı![]()
Aynen aynı gün hemen aldım film çekilir çekilmez hem elime kağıt verdiler hemde görüntü doktora gitti ayrıca e nabızada yüklendi görüntü ve işlem bitincede gördüm iki tüpümde açık çıktı çok şükürÇok geçmiş olsun sonucunuzu aldınız mi peki
Cok şükür sevindim sizin adınıza, birde bisey daha sorabilir miyim randevuyu hemen ayni ay icin alabiliyor musunuz surec nasil oluyor sehir hastanesinde ben il dışından gelecegim bi on bes gun kadar kalacagim tum islemleri iki hafta icinde halledebilir miyim acaba yoksa diger aylara mi sarkiyorAynen aynı gün hemen aldım film çekilir çekilmez hem elime kağıt verdiler hemde görüntü doktora gitti ayrıca e nabızada yüklendi görüntü ve işlem bitincede gördüm iki tüpümde açık çıktı çok şükür
Şöyle bi liste veriyorlar o listeye göre ilerleniyor en son hag çekimi oluyorCok şükür sevindim sizin adınıza, birde bisey daha sorabilir miyim randevuyu hemen ayni ay icin alabiliyor musunuz surec nasil oluyor sehir hastanesinde ben il dışından gelecegim bi on bes gun kadar kalacagim tum islemleri iki hafta icinde halledebilir miyim acaba yoksa diger aylara mi sarkiyor
Birşey soracağım adet biriminden sonra mi gidiyorsunuz hsg çekimine yoksa. Gün fark etmiyor muTabiki paylaşırım kendimi hiç hazır hissetmiyorum korkuyorum
Adet bitince ilk 4 gün içerisinde sanırım onlar hesaplayıp ona göre randevu veriyorlarBirşey soracağım adet biriminden sonra mi gidiyorsunuz hsg çekimine yoksa. Gün fark etmiyor mu
Peki teşekkürlerAdet bitince ilk 4 gün içerisinde sanırım onlar hesaplayıp ona göre randevu veriyorlar
Cok sagolun cevabınız içinŞöyle bi liste veriyorlar o listeye göre ilerleniyor en son hag çekimi oluyor
İlk gittiğimde vajinal usg çektiler sonra adetin 2. Ya da 3. Gel diyorlar hormon testlerine bakıyorlar daha sonra adetin 21. Günü gel diyorlar yumurtlama testine bakıyorlar daha sonra eşiniz için spermiyogram testi istiyorlar onu siz hastaneye bi test için geldiğinizde verebilirsiniz
En son hsg çekiliyor adet bitiminden hemen sonraya randevu veriliyor aslında 1.5 ay içinde hızlı ilerliyor süreç
Herseyinizi sehir hastanesinde mi yaptirdiniz acaba, bende etlik zübeyde hanım a gidicem deAdet bitince ilk 4 gün içerisinde sanırım onlar hesaplayıp ona göre randevu veriyorlar
Evet her şeyi şehir hastanesinde yaptırdım eşimin testi dahil onun sperm sorunu çıktı ileri hızda yavaşlık var onu bekliyoruz yoksa işlemler bitti adetin 2. Ya da 3. Günü gel tedaviye başlayalım dedi doktorHerseyinizi sehir hastanesinde mi yaptirdiniz acaba, bende etlik zübeyde hanım a gidicem de