Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
????????????????????
![]()
bende 3 haftalık hamileyim banu hanıma gittim cuma günü doğum iznine ayrılacağını söyledi ve beni mehtap hanıma yönlendirmişti Allah'tan henüz gitmemişim çünkü bunu yazıyı okuyunca zaten tedirgindim şimdi hepten vazgeçtim![]()
meraba arkadaşlar bende eryamanda oturuorum eve yakın olsun dedik bizde lokman hekime gittik ama beni hiç tatmin etmedi zaten ilk hamileliğim hiç bişey hakkında bilgim yok doktordan biraz ilgi ve şefkat beklıosunuz :) Dr günnur Hanıma gittik tesadüfen ama hiç tatmin olmadım ben o yüzden Sincan koruya gittik muayene ücreti aynı 40tl ilgi ve alaka çok güzeldi yaklaşık 20 dkka ultrasyonda bebğimizi görme şansına sahip olduk lokman hekimde öyle alalade bakılmıştı Koruda Murat beye gittik çok samimi ilgili esprili bi doktor bana güven verdi yeni doğan üniteside var şimdilik oraya devam etmeyi düşünuorum 3. ayımdayım tavsiye edebilirim rahatlıkla :))
bende başlarda o hastaneleri istiodum ama biraz araştırınca korktum açıkcası çok memnun olanlarda var ama biraz da uzaklıktan şimdi hadi ayda bi kere gidioruzda son haftalarda belki 2 günde bir gitmemiz gerekecek o yüzden vazgeçtim ama dediğin başlığı bulamadım arkadaşım linkini gönderebilirmisin sana zahmet yada yayınlarsan çok sewinecem şimdiden tşkkrler :))ben 12 lira veriyorum diye lokman hekime devam etmiştim ama bırakacağım başından belliydi hiç ısınamamıştım. bu sitede bir arkadaş murat beye doğum yapacak ve yorumu da yazacak. Ankaradaki hamileler tanışıp kaynaşalımdı sanırım başlığı. ben de zekai tahir burak ya da zübeyde hanıma gitmeye karar verdim. bu hastanelere güveniyorum
şimdi nereye gitmeyi düşünüyorsun. nerede oturuyorsun? ben eryaman
arkadaşlar,lokman hekime gittim ve bugün itibarıyle en güncel bilgileri paylaşmak istedim sizlerle,
randevu aldığım doktorun nöbet tarihleri değiştiği için randevum mehtap polat a kaydırıldı bende kabul ettim, pek iyi şeyler yazılmamış hakkında ama benle gayet iyi ilgilendi biz birsürü soru sorduk oda cevapladı başlıyorum:)
normal doğum ücreti 580 tl, epiduralli normal doğum 920 ayrıca doktorunuzu özellikle doğuma isterseniz +300 daha ödüyorsunuz ve normal doğumda hastanede 1 gün kalıyorsunuz, bebeğin topuk tan kan alınması ilk muayeneleri ve ilk aşıları bu fiyata dahil,
sezeryan doğum 825 tl, epidural sezeryan 1200, doktorunuzu özellikle doğumda isterseniz +300 bu şekildede, hastanede iki gün kalıyorsunuz, daha fazla kalmak isterseniz günlüğü 95 tl.
yenidoğan yoğun bakım ünitesi mevcutmuş ve şimdiye kadar doğum evlerine hiç bebek göndermemişler gerektiğinde müdahaleyi kendileri yapıyorlarmış,
mehtap hanım nöbetçi değilse doğuma katılamadığını söyledi ama hastanede 24 saat kadın doğum doktoru bulunuyormuş, bizde haftada 2 gün nöbet tutuyoruz rastlama oasılığımız yüksek dedi telefon numarasını veremiyormuş
bunun dışında ayrıntılı ultrason da 140 tl imiş
ayyy yazarken yoruldum:) umarım işinize yarar fikir verir![]()
geç gördüm yazınız kusura bakma :)
elvankentte oturuyorum şimdilik özel hastaneye gittim kontrol için ama iyi bir hastane ve tabiki iyi bir doktor arıyorum. buraya yeni taşındım ve açıkcası çevreyi tam bilmiyorum. varmı önerebileceğin bana yakın biyer. Nafiz körez iyi dediler ama bana doktor ismide lazım. çünkü iyi olduğunu düşündüğüm bi doktor bulantım kesilsin diye kemoterapi hastalarına verilen ilaçtan verdi bana, Allah tan araştırmadan kullanmadım.(
çok teşekkür ederim güncel bilgileri paylaştığın için. sen ne yapıyorsun lokman hekime devam ediyor musun? lokman hekimden banu hanım gideli (zaten ben o ara 10.haftamdaydım) ben batıkent yenimahalle devlete gidiyorum. fakat doğumu devlette yapmak istemiyorum. şu aralar yine yakın diye Sincan Koru Hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama hala tam karar vermiş de değilim. Lokman Hekimin de fiyatları çok cazip bir de eşimin kurumuna indirimi de var. ama olumsuz yazılanlar korkutuyor.
bende ydh ye gidiyorum kontrollerim için 22 haftalık oldum iki hafta sonra şeker yüklemem var onu da ydh de yaptırıp daha sonra lokman hekimde aylin hanıma başlamak istiyorum inşallah, fiyatların cazip olması benim içinde etkili beni buraya tek çeken şey güleryüzlü insanlarla karşılaşma umudu, yoksa ztb nin vip odaları ve lokman hekim arasında gidip geliyorum ydh de de tülay hanımdan çok memnunum ama orda doğum yapmak istemiyorum, ztb de güler yüz bulabileceğimi ilgi bulabileceğimi bilsem orayı tercih edeceğim, bakalım son anda nereye gideceğiz hayırlısıyla doğumlarımızı yaparız sağlıkla inşallah
şu an nereye gidiyorsun. benim de mesajım geç oldu bu konuyu unutmuşum :)
arkadaşlar,lokman hekime gittim ve bugün itibarıyle en güncel bilgileri paylaşmak istedim sizlerle,
randevu aldığım doktorun nöbet tarihleri değiştiği için randevum mehtap polat a kaydırıldı bende kabul ettim, pek iyi şeyler yazılmamış hakkında ama benle gayet iyi ilgilendi biz birsürü soru sorduk oda cevapladı başlıyorum:)
normal doğum ücreti 580 tl, epiduralli normal doğum 920 ayrıca doktorunuzu özellikle doğuma isterseniz +300 daha ödüyorsunuz ve normal doğumda hastanede 1 gün kalıyorsunuz, bebeğin topuk tan kan alınması ilk muayeneleri ve ilk aşıları bu fiyata dahil,
sezeryan doğum 825 tl, epidural sezeryan 1200, doktorunuzu özellikle doğumda isterseniz +300 bu şekildede, hastanede iki gün kalıyorsunuz, daha fazla kalmak isterseniz günlüğü 95 tl.
yenidoğan yoğun bakım ünitesi mevcutmuş ve şimdiye kadar doğum evlerine hiç bebek göndermemişler gerektiğinde müdahaleyi kendileri yapıyorlarmış,
mehtap hanım nöbetçi değilse doğuma katılamadığını söyledi ama hastanede 24 saat kadın doğum doktoru bulunuyormuş, bizde haftada 2 gün nöbet tutuyoruz rastlama oasılığımız yüksek dedi telefon numarasını veremiyormuş
bunun dışında ayrıntılı ultrason da 140 tl imiş
ayyy yazarken yoruldum:) umarım işinize yarar fikir verir![]()
tesekkür ederim sonsy. şu an gataya gidiyorum.