Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar ankara sitelerden mobilya alaniniz varmi?
bizde ordan almayi düsünüyoruzda.
memnunmusunuz?
ankara siteler mobilyanın en ala olduğu yerler ben ve çevremdekiler ordan aldık kalitesine göre fiyatı değişiyo kesinlikle tavsiye ederim çok modern modeller var karacakaya cd. git orası süper hayırlı olsun hoşçakal..
model bakımından çok farklı ve kullanışlı modeller var fakat çok uzun ömürlü değil özellikle kiracı iseniz monteli parçaları çok çabuk dağılıyor.
siteler çok pahalı ben istanbul yolundaki mağazaları öneririm hem çok çeşit var hem kaliteli hemde uygun fiyatlar
model bakımından çok farklı ve kullanışlı modeller var fakat çok uzun ömürlü değil özellikle kiracı iseniz monteli parçaları çok çabuk dağılıyor.
Biz Sitelerden yatak odası,oturma grubu ve yemek odası aldık memnunuz.Sitelerde çeşit çok fiyat aralığı çok bayağ bi dolaşmak gerekiyor; insan yoruluyor dolayısıylamirmirmirmir
Oturma grubumuzu Doğtaşdan almıştık;yemek odasını Merinos'dan.Bi kere alınıyor.Uzun zaman kullanılan eşyalar 1-2 senede değişmiyor onun için kaliteli olması gerekiyor diye düşünüyorum.Ayrıca sehpa,zigon,ayakkabılık,mutfak masa ve sandalyelerinide Siteler'den aldık.Valla evimize gelen herkes eşyalarımızı beğendiklerini dile getirdiler.:kedi:
Biz Siteler'den memnunuz kısacası.İnsanlar mobilya bakmak için ülkenin dört bi yanından Siteler'e geliyor bi bildikleri var demekki:1rolleyes: