Biz aralık ayında evi yeniledik, ankaraya gitmiştik sitelere bakmak için, çok model vardı başımız döndü resmen... ve çok kararsız kaldık. Umarım sen bunları yaşamazsın ama stres olduk annemle ben, fiyatta bir fark göremeyince eee biz buraya niye geldik dedik + kargo masrafı vericez diye düşündük.... neyse en son gün artık bunalmıştık... bir mağazaya girdik, adam bana dedi ki abla kaç gündür geziyorsunuz sizin kafanızdaki model ne onu söyle ben sana yardımcı olayım dedi. Bende şöyle taşlı, pullu falan bişiler dedim, renk olarak da acı kahve düşünüyorduk. Adamda biz yapmıyoruz ama bir arkadaşımız var yapan dedi ve bizi arabayla oraya götürdü (yanımızda abim de vardı tabiii). Bir atölyeydi gittiiğimiz yer. Adamın yaptığı mobilyaları gördük, bizim istediğimize yakın şeylerdi, tarif ettik ve inan mağazada 5300 alacağımız takımı hem hayal gücümüzle biraz değiştirerek hemde içimize sinerek yarısına mal ettik... Siparişi de istediğimiz gün teslim ettiler, birde kırlentlere soyadımızı yazdırdık, sana da fikir olsun diye yazıyorum :dance: