Doğuma Hazırlık Ankara tip fakultesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Pinkpinkblue

Alektamovikmovik🤪
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
17.025
31.310
598
34
Mrb arkadaslar. Cebeci ankara tipda dogum yazanlar deneyimlerini yazabilirmi acaba? Doguma ogrencilerde hiriyormu ? Asistan dr mu yaptiriyor dogumu ?

Ben orada yaptım.Normal doğumdu.Uzman doktor doğumhanedeydi ama 2 asistan doktor yaptı işlemleri uzmanda kontrol etti.
Hafta sonuna denk gelmişti o yuzden ögrenci yoktu hafta içi nasıl olur bilmem.Suni sancıyla doğurdum ben genel olarak memnundum ilgilerinden davranışlarindan.
Tek problem dısarıya haber vermemeleri.Aileler çok merakta kalıyor.

Cok tesekkur ederim . Bende suan icin tek sorun her seye sira alma islerin uzamasi gibi gorunuyor. Cmt gunu hast gittim dogum hane katinda baktilar guzel ilgilendiler riske atmiyorlar ama bakalim nasil olucak.

Cok tesekkur ederim . Bende suan icin tek sorun her seye sira alma islerin uzamasi gibi gorunuyor. Cmt gunu hast gittim dogum hane katinda baktilar guzel ilgilendiler riske atmiyorlar ama bakalim nasil olucak.
Bende her şeyle ayrıntılı ilgilendiklerinden dolayı orayı tercih ettim.Sancı odaları tek kişilik ve temiz.Sadece çok pohpohlanmayı beklemeyeceksin.Ben doktorları hiç zorlamadım onlarda beni hiç kırmadılar.Ağrıya dayanamadığım zamanlarda ağrı kesici yaptılar nstden çıkmak istediğimde çıkıp yürümeme izin verdiler.Hatta beni bi ara 3 saatliğine odama bile gönderdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…