ankara tıp fakültesinde doğum yapanlar size bi sorum var

umutlu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
293
100
68
Arkadaşlar ankara tıpta doğum yapmayı düşünüyorum. Fakat çocuğun nüfus kağıdında doğum yeri olarak ne yazıyorlar.mamak mi? Ben memleketimi yazdırmak istiyorum ya da en azından il yazdirsam olur mu? Doğum yapanlar lütfen cevaplasin.tşkler

Merhaba umarım cevap yazarsanız sorunuzun cevabını buldunuzmu acaba?
Siz cebeci ye mi devm ediyprsunuz? Devam ediyorsanız memnun musunuz ve hangi doktor. Teşekkür ederim umarım mesajımı gören olur ve bana cevap yazarlar

Slm cnm evet cebecide doğum yaptim.cem beydi doktorum.gayet de memnun kaldim tavsiye edebilirim.diger konuya gelince beyanda bulunup istedigin yeri yazdiriyosun

N
Slm cnm evet cebecide doğum yaptim.cem beydi doktorum.gayet de memnun kaldim tavsiye edebilirim.diger konuya gelince beyanda bulunup istedigin yeri yazdiriyosun

Oh ya mamak yazmasın :) aslında bizde mamaklıyız ama:) nasıl beyanda bılunudnz?
1:cem bey asık suratlı diyorlar size nasıl ilgili miydi?

2:doğuma kendisi girdi mi? Ücret aldımı?

3: özel oda sıkıntısı varmı? özel odada kalmak sancı cekerken bile eşim olsun istiyorum inşaallah..

Kusura bakmayın nolur cevaplarınız bekliyorum

Bu arada geçmiş olsun erken dogum mu takvimde 39. Hafta yazıyor. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Amin cnm inş.nüfusta doğum raporunu götürmeyi orada form dolduruyosun nerde
doğduğuna dair ona göre doğum yerini
yazıyorlar..evet cem bey ciddi bi doktor öyle laubali değil işini yapıyo sadece.sorarsan cvp veriyo kendine güvenen biri..ben alanında iyi olduğu için tercih ettim.sezeryanla 37+4 de doğum yaptım. Kendisi girdi doğuma ücreti de 500 TL..biz özel oda da kaldık..2.kattaki özel odalara erkek refakatçi almiyolar doğum salonu orda diye.biz 4.katta kaldık.2.kattaki özel odalar küçüktü ayrıca..

4. Kat a alınıyor mu peki? Peki gece, haftasonu dogum yapsaydınız yine mi cem bey gelecekti?
Birde Feride hnm varmış onada iyi diyorlar. Bilgiler için cok tesekkurler

4. Kat a alınıyor mu peki? Peki gece, haftasonu dogum yapsaydınız yine mi cem bey gelecekti?
Birde Feride hnm varmış onada iyi diyorlar. Bilgiler için cok tesekkurler
Evet 4.kat da erkek kalabiliyor.benimki planli sezeryan olduğu için hafta içi oldu.hafta sonunu bilmiyorum ama acil gittiğinde de ordaki doktorlar cem beye haber veriyolar diye biliyorum.feride hanımı da hiç duymadım o yüzden yorum yapamiycam.hayırlısı olur inş.hakkinda

Kızlar tıp fakültesinde doktordan randevu alınca ücret mi oduyoruz özel odaları falan nasıl gidenler bilgi verebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…