Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ankara tıp fakültesinde doğum yapanlar size bi sorum var
Arkadaşlar ankara tıpta doğum yapmayı düşünüyorum. Fakat çocuğun nüfus kağıdında doğum yeri olarak ne yazıyorlar.mamak mi? Ben memleketimi yazdırmak istiyorum ya da en azından il yazdirsam olur mu? Doğum yapanlar lütfen cevaplasin.tşkler
Arkadaşlar ankara tıpta doğum yapmayı düşünüyorum. Fakat çocuğun nüfus kağıdında doğum yeri olarak ne yazıyorlar.mamak mi? Ben memleketimi yazdırmak istiyorum ya da en azından il yazdirsam olur mu? Doğum yapanlar lütfen cevaplasin.tşkler
Merhaba umarım cevap yazarsanız sorunuzun cevabını buldunuzmu acaba?
Siz cebeci ye mi devm ediyprsunuz? Devam ediyorsanız memnun musunuz ve hangi doktor. Teşekkür ederim umarım mesajımı gören olur ve bana cevap yazarlar
Merhaba umarım cevap yazarsanız sorunuzun cevabını buldunuzmu acaba?
Siz cebeci ye mi devm ediyprsunuz? Devam ediyorsanız memnun musunuz ve hangi doktor. Teşekkür ederim umarım mesajımı gören olur ve bana cevap yazarlar
Amin cnm inş.nüfusta doğum raporunu götürmeyi orada form dolduruyosun nerde
doğduğuna dair ona göre doğum yerini
yazıyorlar..evet cem bey ciddi bi doktor öyle laubali değil işini yapıyo sadece.sorarsan cvp veriyo kendine güvenen biri..ben alanında iyi olduğu için tercih ettim.sezeryanla 37+4 de doğum yaptım. Kendisi girdi doğuma ücreti de 500 TL..biz özel oda da kaldık..2.kattaki özel odalara erkek refakatçi almiyolar doğum salonu orda diye.biz 4.katta kaldık.2.kattaki özel odalar küçüktü ayrıca..
Amin cnm inş.nüfusta doğum raporunu götürmeyi orada form dolduruyosun nerde
doğduğuna dair ona göre doğum yerini
yazıyorlar..evet cem bey ciddi bi doktor öyle laubali değil işini yapıyo sadece.sorarsan cvp veriyo kendine güvenen biri..ben alanında iyi olduğu için tercih ettim.sezeryanla 37+4 de doğum yaptım. Kendisi girdi doğuma ücreti de 500 TL..biz özel oda da kaldık..2.kattaki özel odalara erkek refakatçi almiyolar doğum salonu orda diye.biz 4.katta kaldık.2.kattaki özel odalar küçüktü ayrıca..
4. Kat a alınıyor mu peki? Peki gece, haftasonu dogum yapsaydınız yine mi cem bey gelecekti?
Birde Feride hnm varmış onada iyi diyorlar. Bilgiler için cok tesekkurler
4. Kat a alınıyor mu peki? Peki gece, haftasonu dogum yapsaydınız yine mi cem bey gelecekti?
Birde Feride hnm varmış onada iyi diyorlar. Bilgiler için cok tesekkurler
Evet 4.kat da erkek kalabiliyor.benimki planli sezeryan olduğu için hafta içi oldu.hafta sonunu bilmiyorum ama acil gittiğinde de ordaki doktorlar cem beye haber veriyolar diye biliyorum.feride hanımı da hiç duymadım o yüzden yorum yapamiycam.hayırlısı olur inş.hakkinda