Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dış gebeliğime kimyasal diyip tüpümün birini kaybetmeme neden olan doktordur. Tüpüm yırtılmış sancıdan ölürken sekreterini arayıp hemen gelebelir miyim çok kötüyüm kanamam var demiştim. Bugün çok yoğun doktor bey randevu almıyor en erken yarına verebilirim demişti. Tamam demiştim. 2 saat sonra iç kanamadan acil ameliyata girmiştim. Ertesi gün sekreteri aramıştı randevuya neden gelmediniz diye. Durumu anlattım kimyasal değilmiş iç kanama geçirdim dış gebelik üstelik durum o kadar acilken randevu vermediniz ölümden döndüm demiştim. Geçmiş olsun doktor bey öğle arasına çıkmadı siz geleceksiniz diye keşke randevuya gelemeyecğinizi arayıp söyleseydiniz dedi :) söyleceklerim bu kadar.Kızlaaar iyi akşamlar, ankarada belirli tüp bebek merkezleri dışında Tolga ecemişin ününü duydum, oldukça başarılı ama fiyat olarak bir tık yüksek olduğunu da yakın zamanda yaptıran ya da tedaviye başlayan var mı
Ne zaman dı 250 bin. Fiyat aldığınızGenel olarak iyi yorumları var bende aramıştım geçen sene komşumuzun kızı onda 3. Denemesinde hamile kalmıştı yani aşırı ünü var diye ilkte tutacak dşye birşey yok nasip ama bende o doktor hakkında kötü yorum okumadım o yüzden gitmek istemiştim o zamanın parasıyla 250 bin bize fazla gelmişti o yüzden hiç görüşmedim bile
Ciddi misiniz tüp bebek mi yaptırmıştınız ve ne zaman oldu bu olayBenim dış gebeliğime kimyasal diyip tüpümün birini kaybetmeme neden olan doktordur. Tüpüm yırtılmış sancıdan ölürken sekreterini arayıp hemen gelebelir miyim çok kötüyüm kanamam var demiştim. Bugün çok yoğun doktor bey randevu almıyor en erken yarına verebilirim demişti. Tamam demiştim. 2 saat sonra iç kanamadan acil ameliyata girmiştim. Ertesi gün sekreteri aramıştı randevuya neden gelmediniz diye. Durumu anlattım kimyasal değilmiş iç kanama geçirdim dış gebelik üstelik durum o kadar acilken randevu vermediniz ölümden döndüm demiştim. Geçmiş olsun doktor bey öğle arasına çıkmadı siz geleceksiniz diye keşke randevuya gelemeyecğinizi arayıp söyleseydiniz dedi :) söyleceklerim bu kadar.
Tam 1 yıl oldu. Embriyom vardı donuk. Transfer için hazırlık aşamasındaydık tam. Transferimi kendisi gerçekleştirecekti o sıra kendiliğimden gebe kaldım. Gebelik sürecinde de kendisine gidiyordum öyle oldu.Ciddi misiniz tüp bebek mi yaptırmıştınız ve ne zaman oldu bu olay
fiyat almadık ama sadece 85 bin yumurta toplama muayeneydi sanırım +15 bin transfer + tekrar muayene parası +ilaçlar vitaminler +benim rahim flimin yoktu o veya histeroskopi olacaktım ki gerçekten olacaktım perde çıktı + yumurtaları dondurma ve daha kan testi genetik testler bilmem neler aşağı yukarı 250 bin gider diye görüşmedim bile aygül demiroluda araştırın isterseniz alanında iyiNe zaman dı 250 bin. Fiyat aldığınız
Aygül hanım ile ilgili olumsuz yorumlar okudum hep çok bilgili olmadığını duydum nedense benim genetik testlerim rahim filmim fln var belki histereskopi yapmak ister birde katil hücre testi diye duydum çünkü doğal olan gebeliklerde 3 gebelik kaybım var kalp durmalarıfiyat almadık ama sadece 85 bin yumurta toplama muayeneydi sanırım +15 bin transfer + tekrar muayene parası +ilaçlar vitaminler +benim rahim flimin yoktu o veya histeroskopi olacaktım ki gerçekten olacaktım perde çıktı + yumurtaları dondurma ve daha kan testi genetik testler bilmem neler aşağı yukarı 250 bin gider diye görüşmedim bile aygül demiroluda araştırın isterseniz alanında iyi
Anladım sen bilirsin canım bence içine sinenlerler bi görüş derim ön görüşme oluyor burada Ankarada birsürü güzel doktor önerileri oluyor önceki yazılanları oku bence herkesin fikride farklı oluyor kiminin ilkte tutuyor kiminin 6. Bile olmuyor başka doktorda ilkte tutuyor gibi o kadar değişik ki bu yol Rabbim kimseyi düşürmesin bence içine kim siniyorsa ona gitAygül hanım ile ilgili olumsuz yorumlar okudum hep çok bilgili olmadığını duydum nedense benim genetik testlerim rahim filmim fln var belki histereskopi yapmak ister birde katil hücre testi diye duydum çünkü doğal olan gebeliklerde 3 gebelik kaybım var kalp durmaları
Benim dış gebeliğime kimyasal diyip tüpümün birini kaybetmeme neden olan doktordur. Tüpüm yırtılmış sancıdan ölürken sekreterini arayıp hemen gelebelir miyim çok kötüyüm kanamam var demiştim. Bugün çok yoğun doktor bey randevu almıyor en erken yarına verebilirim demişti. Tamam demiştim. 2 saat sonra iç kanamadan acil ameliyata girmiştim. Ertesi gün sekreteri aramıştı randevuya neden gelmediniz diye. Durumu anlattım kimyasal değilmiş iç kanama geçirdim dış gebelik üstelik durum o kadar acilken randevu vermediniz ölümden döndüm demiştim. Geçmiş olsun doktor bey öğle arasına çıkmadı siz geleceksiniz diye keşke randevuya gelemeyecğinizi arayıp söyleseydiniz dedi :) söyleceklerim bu kadar.
Sanırım hepsiyle görüşücez çünki yoğun olan doktorlar hasta ilgisini kaybediyor , ulaşılmıyor vs içimdende gelmiyor tüp bebek yapmak o kadar stresliyim ki hiç hazır değilimAnladım sen bilirsin canım bence içine sinenlerler bi görüş derim ön görüşme oluyor burada Ankarada birsürü güzel doktor önerileri oluyor önceki yazılanları oku bence herkesin fikride farklı oluyor kiminin ilkte tutuyor kiminin 6. Bile olmuyor başka doktorda ilkte tutuyor gibi o kadar değişik ki bu yol Rabbim kimseyi düşürmesin bence içine kim siniyorsa ona git
Evet haklısınız geneldede ankara yoğun oluyor şehir dışından gelenlerde çok siz kendinizi hazır hissetmiyorsunuz ama başlayınca herşey bi anda ilerliyor bi bakıyorsunuz bitmiş bile hatta niye erteledimki diye düşünüyo insan korkmayın biraz cesaretlenip gidinSanırım hepsiyle görüşücez çünki yoğun olan doktorlar hasta ilgisini kaybediyor , ulaşılmıyor vs içimdende gelmiyor tüp bebek yapmak o kadar stresliyim ki hiç hazır değilim
Demekki artık önemsemeye başlamış durumu. Hastaları adına sevindim. Benim için çok kötü bir deneyim oldu evet. Allah korudu yani. Maalesef sağlık hata götürmüyor.gerçekten çok kötü bir deneyim olmuş sizin için ben tolga ecemiş ile görüşme yaptım, iki kere dış gebelik geçirdim fakat müdahale edilmeden kanama yoluyla uzun bir sürede takiple attım dedim oyüzden demek tekrar tekrar sordu bana tüplerde kesin görüldümü kim tanıyı koydu diye iki kere de araştırma hastahanesinde koyuldu hatta son gebeliğimde iki doktora gittim aynı anda biri özeldeydi ve kemoterapi tedavisinde verilen serumla sonlandırmak istedi tıpdaki hoca alttan muayene ettimi iç kanama varmı diye sordu bende yok dedim ozaman kanama yoluyla atacağımı söyledi gerek yok dedi çağırdı kendide muayene etti çok yoğun kanama olduğu için muayenelerde de sıkıntı olmadiğı için müdahale edilmedi
Bilmiyorum 3 kere doğa gebelik kaybım var sanırım aynısı tüp bebektede olacak diye korkuyorumEvet haklısınız geneldede ankara yoğun oluyor şehir dışından gelenlerde çok siz kendinizi hazır hissetmiyorsunuz ama başlayınca herşey bi anda ilerliyor bi bakıyorsunuz bitmiş bile hatta niye erteledimki diye düşünüyo insan korkmayın biraz cesaretlenip gidin![]()
Aslında bunun sebepleri var canım sperm dna hasarı genetikte pıhtılaşma rahimde perde rahimin bebeği yabancı olarak algılaması sperm sorunları gibi eğerki bu dediklerimi yaptırmadıysan mutlaka baktır bende perde vardı tam 5 sene testlerim pozitif çıktı gebelik oluşmadı küçücük bir perde yani eşiminde dna hasarı vardıBilmiyorum 3 kere doğa gebelik kaybım var sanırım aynısı tüp bebektede olacak diye korkuyorum
bu süreçte testlerin hepsini yaptırdık rahimde küçük bir perde var ama önemsiz o etkilemez dediler sperm dna hasarı yok şükür işte gebelikte kan sulandırıcı iğne kullandım yine olmadı ama genetik testimde gluten hassasiyetim çıktı şimdi hamile kalırsam gluten diyetine başlıcam bakalım bide böyle denicemAslında bunun sebepleri var canım sperm dna hasarı genetikte pıhtılaşma rahimde perde rahimin bebeği yabancı olarak algılaması sperm sorunları gibi eğerki bu dediklerimi yaptırmadıysan mutlaka baktır bende perde vardı tam 5 sene testlerim pozitif çıktı gebelik oluşmadı küçücük bir perde yani eşiminde dna hasarı vardı