Merhaba. Sizlere tüp bebek tecrübelerimi paylaşıyım önce.Amh değerim düşük az yumurta çıkıyor. Ben 4 kez tüp bebek denedim. İlk Süleyman Akarsu doktorumdu kendi kliniği var işlemleri novaart veya alife da yapıyor. 2 yumurta topladı 1 tanesi 3. Gün embriyosu taze transfer yaptı negatifti. Olumsuz olacağını bile bile transfer yapmıştı hocadan pek memnun kaldığım söylenemez. 2 ve 3. Denememi Bahçeci Berfu hocada yaptık. 4 yumurta topladı 2 tane 5. Gün embriyosu olarak donduruldu daha sonra tanesi transfer edildi ama 7 haftalık düşük yaptım 2. De pozitifti fakat sağlıksız gebelik dendi malesef oda olmadı. Merkeze gittiğimizde minimum 2 saat muayene sırası bekliyorduk bu çok yorucu olmuştu bizim için. Son denememi novaart Ahmet hocada denedim. Hoca çok iyi çok cana yakın ama embriyologlar hakkında aynı şeyi söylemem hoca muayenede bana 4 5 belki daha fazla yumurta toplarız demişti ama 2 tane toplandı opu ya hocanın kendisi girmemişti. Ben aramasam embriyologlar arayıp bilgi vermedi. Sonunda ulaştığımda döllenme olmadı yumurtada spermde iyiydi ama niye böyle oldu anlamadık dediler. Bu merkezde 4. Denememde sona erdi. Şimdi 5 deneme için doktor önerisine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim