• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Tüp bebek Doktor önerisi

Emuay061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
208
Puanlar
53
Merhaba. Sizlere tüp bebek tecrübelerimi paylaşıyım önce.Amh değerim düşük az yumurta çıkıyor. Ben 4 kez tüp bebek denedim. İlk Süleyman Akarsu doktorumdu kendi kliniği var işlemleri novaart veya alife da yapıyor. 2 yumurta topladı 1 tanesi 3. Gün embriyosu taze transfer yaptı negatifti. Olumsuz olacağını bile bile transfer yapmıştı hocadan pek memnun kaldığım söylenemez. 2 ve 3. Denememi Bahçeci Berfu hocada yaptık. 4 yumurta topladı 2 tane 5. Gün embriyosu olarak donduruldu daha sonra tanesi transfer edildi ama 7 haftalık düşük yaptım 2. De pozitifti fakat sağlıksız gebelik dendi malesef oda olmadı. Merkeze gittiğimizde minimum 2 saat muayene sırası bekliyorduk bu çok yorucu olmuştu bizim için. Son denememi novaart Ahmet hocada denedim. Hoca çok iyi çok cana yakın ama embriyologlar hakkında aynı şeyi söylemem hoca muayenede bana 4 5 belki daha fazla yumurta toplarız demişti ama 2 tane toplandı opu ya hocanın kendisi girmemişti. Ben aramasam embriyologlar arayıp bilgi vermedi. Sonunda ulaştığımda döllenme olmadı yumurtada spermde iyiydi ama niye böyle oldu anlamadık dediler. Bu merkezde 4. Denememde sona erdi. Şimdi 5 deneme için doktor önerisine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim 🌸

Merhaba. Sizlere tüp bebek tecrübelerimi paylaşıyım önce.Amh değerim düşük az yumurta çıkıyor. Ben 4 kez tüp bebek denedim. İlk Süleyman Akarsu doktorumdu kendi kliniği var işlemleri novaart veya alife da yapıyor. 2 yumurta topladı 1 tanesi 3. Gün embriyosu taze transfer yaptı negatifti. Olumsuz olacağını bile bile transfer yapmıştı hocadan pek memnun kaldığım söylenemez. 2 ve 3. Denememi Bahçeci Berfu hocada yaptık. 4 yumurta topladı 2 tane 5. Gün embriyosu olarak donduruldu daha sonra tanesi transfer edildi ama 7 haftalık düşük yaptım 2. De pozitifti fakat sağlıksız gebelik dendi malesef oda olmadı. Merkeze gittiğimizde minimum 2 saat muayene sırası bekliyorduk bu çok yorucu olmuştu bizim için. Son denememi novaart Ahmet hocada denedim. Hoca çok iyi çok cana yakın ama embriyologlar hakkında aynı şeyi söylemem hoca muayenede bana 4 5 belki daha fazla yumurta toplarız demişti ama 2 tane toplandı opu ya hocanın kendisi girmemişti. Ben aramasam embriyologlar arayıp bilgi vermedi. Sonunda ulaştığımda döllenme olmadı yumurtada spermde iyiydi ama niye böyle oldu anlamadık dediler. Bu merkezde 4. Denememde sona erdi. Şimdi 5 deneme için doktor önerisine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim 🌸
Tolga ecemiş çok övülüyor araştırın isterseniz

Siz oradamı oldunuz lab. Nasıl dr. Nasıl bilgi verirmisiniz.
Bb klinik ile tolga ecemiş arasında kaldım
Evet. İletişim çok iyi olan kendinizi size iyi hissettiren ve kendini tıbbi konularda güncel tutan canım hocamdır . Genart ile çalışıyor iyi bir lab. Bb klinik hakkında da güzel şeyler okudum ama Tolga hoca bitane bence

Evet. İletişim çok iyi olan kendinizi size iyi hissettiren ve kendini tıbbi konularda güncel tutan canım hocamdır . Genart ile çalışıyor iyi bir lab. Bb klinik hakkında da güzel şeyler okudum ama Tolga hoca bitane bence
Fiyat konusunda nasıl bahçeci gibi çok yüksek fiyat mı çekiyor acaba. Birde tüp bebek raporu kullandırıyormu bilginiz varmı.
Birde sizin de amh düşük mü

Bahçecinin fiyatını bilmiyorum, ama fiyatlar paket paket ve kişiye özel totalde 250-300 k bence en az cepte olması gerekiyor, maddiyatı düşünen ticarethane gibi değil bence verdiği değeri hissettiriyor. Amh 0.8

Tolga ecemiş kendisinde ilk tedavimde bir oğlum oldu bu yıl ikinci kez gittik 6+3 günlük gebeyim tekrar

Bahçecinin fiyatını bilmiyorum, ama fiyatlar paket paket ve kişiye özel totalde 250-300 k bence en az cepte olması gerekiyor, maddiyatı düşünen ticarethane gibi değil bence verdiği değeri hissettiriyor. Amh 0.8
Çok teşekkür ederim yarın arayıp bilgi alacağım

Benim doktorum Kubilay Vicdan'dı. Doğumumu da o yaptı. Güncel ücretler konusunda bir fikrim yok.

Racai papuccu önerim kendim muayene olmadım yakınım oldu ve 16 sene imkansiz denen durumda tek denemede evlatları oldu erkek kökenli kısırlıktı farklı tedavi uygulandı

Lab. Başarı oranı ile ilgili bir bilginiz varmı. Embriyologlar arayıp ilgileniyorlarmı. Birde tahmini olarak siz ne kadar ücret ödediniz
Bizim donmuş embriyolar vardı 50.000 tl + ilaç ücretleri oldu gün gün tolga hocanın hemşiresi arayıp bilgi veriyor, lab. Başarısını şöyle anlatayım daha öbce 2 başarısız tüp bebek deneyimim vardı bunlarda 6-7 yumurta toplanıp 1 i 3. Güne zor gidiyordu ve orta kalite genartta tolga hoca 21 yumurta topladı 19 u olgun 16 sı döllendi ve 12 si 1. Kalite olarak 5. Güne gitti ve donduruldu.

Merhaba. Ben Recai pabuçcu da tedavime devam ediyorum. Cuma günü transfer olacağım.
Fiyatı ilaçlar dahil 200ü buluyor. Bize genetik önermedi ilk deneme olduğu için.
Burada da beklemeler oluyor maalesef ama günün sonunda herkes çok güler yüzlü, enerjileri yüksek. Sizi de olumlu etkiliyor.
Toplanacak yumurta sayısı biraz öngörü oluyor, alıp içini boşaltmadan bilinemiyor ne yazık ki. Ama herkesten laboratuvarın iyi olduğunu duyuyorum. Hoca da 40+ senedir bu alanda uzman, pek çok ilki var. Ön görüşme ücretsiz olduğu için görüşebilirsiniz elinizdeki verilerle.

Racai papuccu önerim kendim muayene olmadım yakınım oldu ve 16 sene imkansiz denen durumda tek denemede evlatları oldu erkek kökenli kısırlıktı farklı tedavi uygulandı
Teşekkür ederim araştıracağım

Back
X