• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Tüp bebek Doktor önerisi

Bizim donmuş embriyolar vardı 50.000 tl + ilaç ücretleri oldu gün gün tolga hocanın hemşiresi arayıp bilgi veriyor, lab. Başarısını şöyle anlatayım daha öbce 2 başarısız tüp bebek deneyimim vardı bunlarda 6-7 yumurta toplanıp 1 i 3. Güne zor gidiyordu ve orta kalite genartta tolga hoca 21 yumurta topladı 19 u olgun 16 sı döllendi ve 12 si 1. Kalite olarak 5. Güne gitti ve donduruldu.
Aa maşallah çok iyiymiş

Merhaba. Ben Recai pabuçcu da tedavime devam ediyorum. Cuma günü transfer olacağım.
Fiyatı ilaçlar dahil 200ü buluyor. Bize genetik önermedi ilk deneme olduğu için.
Burada da beklemeler oluyor maalesef ama günün sonunda herkes çok güler yüzlü, enerjileri yüksek. Sizi de olumlu etkiliyor.
Toplanacak yumurta sayısı biraz öngörü oluyor, alıp içini boşaltmadan bilinemiyor ne yazık ki. Ama herkesten laboratuvarın iyi olduğunu duyuyorum. Hoca da 40+ senedir bu alanda uzman, pek çok ilki var. Ön görüşme ücretsiz olduğu için görüşebilirsiniz elinizdeki verilerle.
Recai hocayıda duymuştum ama işte çok sıra bekleniyor diye gitmek istemedim. Yinede teşekkür ederim

Tolga ecemiş kendisinde ilk tedavimde bir oğlum oldu bu yıl ikinci kez gittik 6+3 günlük gebeyim tekrar
Yaa maşallah benım de bır kızım oldu. 1 yaşına gircek. 2. Düşünmüyor degılım.
Yaş gidiyor yoksa en az 3 4 sene fark koyulur araya. Ama nasip tabi kararsızımda☺️

Yaa maşallah benım de bır kızım oldu. 1 yaşına gircek. 2. Düşünmüyor degılım.
Yaş gidiyor yoksa en az 3 4 sene fark koyulur araya. Ama nasip tabi kararsızımda☺️
Bebeğiniz sizi çok zorlayan bir bebek değilse bencede çok açmamak lazım benim oğlum zor bir bebekti hep istedim ikinciyi ama anca cesaret ettik 🤭

Merhabalar, neye karar verdiniz başladınız mı? Bende başlıcam kim olması gerek seçemiyorum

Merhabalar, neye karar verdiniz başladınız mı? Bende başlıcam kim olması gerek seçemiyorum
Canım biz centruma gideceğiz inşallah
Ankarada cok merkez var herkes bir yeri tavsiye ediyor bir yeri eleştiriyor
En iyisi bir yerden başlamak

Bende centrumda tedavi görüyorum 2. Tüp bebegim ilkini kalp atışını duyamadan kaybettim simdi 26 haftalık hamileyim centrumdan memnun kalacağınıza eminim

Burada yazılanlara göre tercih yapmayın kafanızda birkaç tane belirleyin ve hepsini 1 günde gezin hangisi içinize sinerse onunla devam edin. Ama şunu unutmayın doktor üslubu sorularınıza cevap vermedi çok önemli ayrıca çok sevecen Güler yüzlü olup olmamasından ziyade lütfen disiplinine ve hemşirelerle olan konuşmalarına bakın bu işte en önemlisi disiplindir bana göre.

Bende 2 taneye indirdim kendimce de biri Centrum bu hafta ön görüşmeye gideceğim. İnş hepimizin dileği gerçek olur

Hoca hrs ile calismaya baslamis cok uzuldum ya hrs hakkinda hep kotu tecrubeler var:(
Selamlar, Tolga Ecemiş'mi HRS ile çalışmaya başlamış? iyi bir yer değil mi? ben de Tolga hocaya gidecektim

Back
X