Canim ben başkentte oldum tedavimi çok şükür ilk seferde hamile kaldim

çok da memnundum Hulusi hoca çok güven veren birisi ilkinde olmasa da bu iş olacak duygusunu veriyor o yüzden negatif sonuç alanlarin çoğu bile yine orada deniyordu. Yalniz merkez çok yoğun saatlerce beklenen gerektiği zamanlar olabiliyor çünkü yumurta takibini dahil herşeyi birebir Hulusi hoca yapiyor (bu arada Göğşen bey de çok iyiymiş ikisi var zaten daha az yogunsa tercih edilebilir) ben o yoğunluğa rağmen gebelik takibime de Hulusi hocaya gidiyorum Allah nasip ederse dogumuma da girsin istiyorum. Bu arada bizim sorunumuz ben deki çikolata kistiydi eşimin sperminde de çok az düşüklük vardi. Sizde sorun ne acaba? Çünkü ciddi erkek sorunlarinda embriyolog da çok önemli başkent özellikle Kadin da iyi diyorlar... Yardimci olabilecegim birşey varsa sorarsin... Ha birde fiyat olarak daha uygun ve taksit imkani var bu da cazip hale getiriyor....
Rabbim en kisa zamanda hamile kalip sağlikla kucagina almayi nasip etsin
Amin canım, teşekkür ederim. Biz de sorun eşim de varikoselden kaynaklı sperm sayısı 8 milyon ve morfoloji düşük, ne kadara yaptırdığını öğrenebilir miyim? Bir de ilaç masrafı ne kadar tutuyor?