Tüp Bebek Merkezleri Ankara Tüp Bebek Merkezleri Hakında bilgi paylaşımı

gizem_gv

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
14
1
6
35
Yozgat
Merhaba arkadaşlar uzun süredir siteyi takip ediyordum fakat yeni üye oldum 2 yıllık evliyim ve çocuk sahibi olamadım:( doktorum tüp bebeğe yönlendirdi ve bu konuda çok bilgim yok benimle ve benim gibi doktor ve merkez araştıranlara yardımcı olursanız sevinirim sevgiyle kalın...

Arkadaşlar hiç mi fikri olan yok :((

kendi konuma yeni bir soru ekleyeyim başkent tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıranlar var mı?

arkadasım baskent e gıden cok kıişi var forumda bnm bır arkadasım da gıdıyr yenı basladı şimdilik memnun..forumda arastrsn bulursun hulısı bey sanırm dr.un adı..ben hş klınıge gıttım 1.sı uttu ama 10 haftalkkn kalbı durdu 2.si de tutmaı maalef be memnum dr umdan ekibinden onun dısnda gurgan var genart var hepsı hakkında az cok bseyler duydum ama burda olumsuz elestrı yazman sorun olabılıyr yanı soyle ki bn bı dr hahıkda olumsuz bısey yazmıstm baya sıkıntı oldu bana o ıyuzden kotu olan seylerın yazılacagınıı sanmıyrm

teşekkür ederim verdiğin bilgi için Allah'ım olmayan herkesin yar ve yardımcısı olsun...

teşekkür ederim verdiğin bilgi için Allah'ım olmayan herkesin yar ve yardımcısı olsun...
Canim ben başkentte oldum tedavimi çok şükür ilk seferde hamile kaldim:nazar: çok da memnundum Hulusi hoca çok güven veren birisi ilkinde olmasa da bu iş olacak duygusunu veriyor o yüzden negatif sonuç alanlarin çoğu bile yine orada deniyordu. Yalniz merkez çok yoğun saatlerce beklenen gerektiği zamanlar olabiliyor çünkü yumurta takibini dahil herşeyi birebir Hulusi hoca yapiyor (bu arada Göğşen bey de çok iyiymiş ikisi var zaten daha az yogunsa tercih edilebilir) ben o yoğunluğa rağmen gebelik takibime de Hulusi hocaya gidiyorum Allah nasip ederse dogumuma da girsin istiyorum. Bu arada bizim sorunumuz ben deki çikolata kistiydi eşimin sperminde de çok az düşüklük vardi. Sizde sorun ne acaba? Çünkü ciddi erkek sorunlarinda embriyolog da çok önemli başkent özellikle Kadin da iyi diyorlar... Yardimci olabilecegim birşey varsa sorarsin... Ha birde fiyat olarak daha uygun ve taksit imkani var bu da cazip hale getiriyor....
Rabbim en kisa zamanda hamile kalip sağlikla kucagina almayi nasip etsin :16:

arkadasım baskent e gıden cok kıişi var forumda bnm bır arkadasım da gıdıyr yenı basladı şimdilik memnun..forumda arastrsn bulursun hulısı bey sanırm dr.un adı..ben hş klınıge gıttım 1.sı uttu ama 10 haftalkkn kalbı durdu 2.si de tutmaı maalef be memnum dr umdan ekibinden onun dısnda gurgan var genart var hepsı hakkında az cok bseyler duydum ama burda olumsuz elestrı yazman sorun olabılıyr yanı soyle ki bn bı dr hahıkda olumsuz bısey yazmıstm baya sıkıntı oldu bana o ıyuzden kotu olan seylerın yazılacagınıı sanmıyrm

Aaa şaşırdım ne gibi sorun oluyor ki herkes düşüncesini paylaşabilmeli...

evet maalesef olumsuz yazılar problm olabıyr. esım 4 sene once dr giiti.ve bi hiç memnun kalmadık.dusunceleremı rendevuda olanları buraya yazınca dr.un sekreterı sanrım isimden esımı sıkayetınden... anladı o yazan kısnın ben oldugumu esımı arayıp bıraz tehrıtvari onusmustu ki sonra sıteden atıldım daha dogrusu attırıldım :1::1::1:

Son düzenleme:
evet maalesef olumsuz yazılar problm olabıyr. esım 4 sene once dr giiti.ve bi hiç memnun kalmadık.dusunceleremı rendevuda olanları buraya yazınca dr.un sekreterı sanrım isimden esımı sıkayetınden... anladı o yazan kısnın ben oldugumu esımı arayıp bıraz tehrıtvari onusmustu ki sonra sıteden atıldım daha dogrusu attırıldım :1::1::1:

Çok enteresan ya... Demek ki burada yazilanlari baya takip edip önemsiyorlar :1: iyi de içeriğinde hakaret olmadigi surece tabiki olumsuz düşüncelerimizi de yazicaz ki insanlar her yönüyle degerlendirebilsin. Bende dikkat edeyim yorumlarima mazallah atilirim falan :1:

Canim ben başkentte oldum tedavimi çok şükür ilk seferde hamile kaldim:nazar: çok da memnundum Hulusi hoca çok güven veren birisi ilkinde olmasa da bu iş olacak duygusunu veriyor o yüzden negatif sonuç alanlarin çoğu bile yine orada deniyordu. Yalniz merkez çok yoğun saatlerce beklenen gerektiği zamanlar olabiliyor çünkü yumurta takibini dahil herşeyi birebir Hulusi hoca yapiyor (bu arada Göğşen bey de çok iyiymiş ikisi var zaten daha az yogunsa tercih edilebilir) ben o yoğunluğa rağmen gebelik takibime de Hulusi hocaya gidiyorum Allah nasip ederse dogumuma da girsin istiyorum. Bu arada bizim sorunumuz ben deki çikolata kistiydi eşimin sperminde de çok az düşüklük vardi. Sizde sorun ne acaba? Çünkü ciddi erkek sorunlarinda embriyolog da çok önemli başkent özellikle Kadin da iyi diyorlar... Yardimci olabilecegim birşey varsa sorarsin... Ha birde fiyat olarak daha uygun ve taksit imkani var bu da cazip hale getiriyor....

Amin canım, teşekkür ederim. Biz de sorun eşim de varikoselden kaynaklı sperm sayısı 8 milyon ve morfoloji düşük, ne kadara yaptırdığını öğrenebilir miyim? Bir de ilaç masrafı ne kadar tutuyor?

Aaa şaşırdım ne gibi sorun oluyor ki herkes düşüncesini paylaşabilmeli...
Amin canım, teşekkür ederim. Biz de sorun eşim de varikoselden kaynaklı sperm sayısı 8 milyon ve morfoloji düşük, ne kadara yaptırdığını öğrenebilir miyim? Bir de ilaç masrafı ne kadar tutuyor?

Arkadaşlar Hz. Zekeriya Peygamber'in Duası:
''Rabbi heb li mil ledünke zürriyyeten dayyibeh inneke semiuddua."
Anlamı:"Rabbim! Bana, tarafından temiz bir zürriyet ihsan eyle! Şüphesiz ki sen, duayı hakkıyla işitensin."

eşle birlikte 41 defa 41 gün okunuyormuş. paylaşmak istedim arkadaşlar dualarınızı bekliyorum inşallah

Hanımlar turgut özal da tüp bebek tedavisi gören ya da düşünen var mı? Görüşleriniz nasıl önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar uzun süredir siteyi takip ediyordum fakat yeni üye oldum 2 yıllık evliyim ve çocuk sahibi olamadım:KK43: doktorum tüp bebeğe yönlendirdi ve bu konuda çok bilgim yok benimle ve benim gibi doktor ve merkez araştıranlara yardımcı olursanız sevinirim sevgiyle kalın...
Merhabalar arkadaslar ben tedavimi novaartta yaptirmaya karar verdim forumlardan takip ederseniz novaartla ilgili vok fazla yorum var .. benim doktorum novaartta yapiyormus bu isi o vesileyle arastirmistim.. ankarada cok fazla merkez var aslinda coguda guzeldir diye dusunuyorum ya nasip kismet isi galiba insallah allah hepimize nasip eder o duyguyu ..

merhabalar ben özel bir tüp bebek kliniğinde7 yıl çalıştım bu arada iki düşüğüm var sizlere yardımcı olmaktan zevk duyarım ne kadar sektörün içinde de olsak bazı durumların önüne geçilmiyor :(

daha önce anatolia tüp bebk merkezi ve hacettepe üni. has. de tüp bebek tedavisi gördüm. ikisinden de kesinlikle memnun değilim. özeliklede hakan yaralı'nın tedavisinden ve iletişiminden. hastaya hasta gözüyle bakmayan sadece para gözüyle bakan bi şahıstır. tedavimde de onun hatası yüzünden başarısız oldu. 3. denenmde hulusi bey'e gitim. gitmeden önce iyi araştırdım ve kendisi hakkında cok olumlu şeyler duydum ayrıca arkadaslarımdan da ilk denemelerinde hamile kalanlar oldu. allahıma şükürler olsun ki. hulusi hoca da ilk denemem de hamile kaldım. tedavisi, hastaya olan yaklaşımı ile on numara doktor ve insandır. cevremdeki herkese tavsiye ediyorum. eğer tedavim başarısız olsaydı hiç düşünmeden yine ona giderdim.

Back
X