Ankara tüp bebek merkezleri hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz?_

ecem18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
67
38
103
35
kızlar Ankara da olup tüp bebek merkez ve fiyatlarını bilen var mı? Bi de Zekai Tahir Burak Hastanesinde tüp bebek deneyen var mı?Rapor çıkartacağım burada mı özel klinikte mi karar veremedim hem maddi açıdan sıkışacağım hemde diğer merkezler işi artık tamamen paraya dökmüşler maalesef tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz

kızlar ankara da olup tüp bebek merkez ve fiyatlarını bilen var mı? Bi de zekai tahir burak hastanesinde tüp bebek deneyen var mı?rapor çıkartacağım burada mı özel klinikte mi karar veremedim hem maddi açıdan sıkışacağım hemde diğe

r merkezler işi artık tamamen paraya dökmüşler maalesef tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz
merhaba ben de ocakayında tüp bebek yaptıracağım ama merkez bilmiyorumaraştıraya yenbaşladık anatolianasıl biliyomusunuz

merhaba ben de ocakayında tüp bebek yaptıracağım ama merkez bilmiyorumaraştıraya yenbaşladık anatolianasıl biliyomusunuz

Yok canım biz yalnızca tüp bebek şansımızın olduğu yeni öğrendik çok şaşkın ve üzgünüm :25: bende senin gibi sürekli araştırıp soruyorum herkese:25: senin araştırmaların ne durumda ?

yok canım biz yalnızca tüp bebek şansımızın olduğu yeni öğrendik çok şaşkın ve üzgünüm :25: Bende senin gibi sürekli araştırıp soruyorum herkese:25: Senin araştırmaların ne durumda ?

canım benimeşimin sperm hareketidüşük olduğundan bebek olmuyor malesef.. Aşılamayı hiç yaptırmıcaz direk tp bebek..anatolia diyodum ama nette yorumlar olumsuz genelde doktorların ilgisizliğinden söz ediyorlar bi arkadaşımız cihan öztopçuyu tavsiye etti sanırım onagidicez

Yok canım biz yalnızca tüp bebek şansımızın olduğu yeni öğrendik çok şaşkın ve üzgünüm :25: bende senin gibi sürekli araştırıp soruyorum herkese:25: senin araştırmaların ne durumda ?

mrbbb ecemmmm bende senin gibii cok arastirmistimm ve sonundaa aradim merkezi buldum ve hamileyimm hemde 3.5yil aradan sonra ;-);-)

morelini bozma ve demekki gecirmem gereken bi surec de daha az yipranmadan atlatt..

ben 2yil ztb gittim icini disini bilirim hemen tupe baslayamadim zaten onemseyip gerekli tedavi olamadimki iki yil ugrastirdilar neyseki ilk tup brbek yapildim ama tam bi fiyaskoydu hani dedik ilk hakimiz ssk ile kullanalim olmazsa ikinci hakka ozel merkeze gwceeriz dedik.hic ilgi alaka yok birak ilgi alakayi muhattap yokk her gittimde doktor degosiyo asistanlar bakiyoo ve hocalarina senin durumunu ne kadar aktarirlarsa o kadar tedavi oluyosun her neysee cok sukur ni tavsiye ile gogsen bgeyi taniysna kadar hersey kotuydu tamam olmuycak diyordumm bitti anne olamiycam derken gogsen bey gunes gibi dogdu icimizee ve fiyatlari cogu merkezden cok cokk uygunn..baskentte gogsen beye git derim bi konuss gerekirse ozeldende ismimi veririm ayricaa ssk son hakkimizdi 1700verdik tup icin hala kontrol icinde son iki ayfir ucretsiz gidiyorum arti bi ketede 55tl muayene ucreti verdim baskada vermedim.zaman kaybetme git derim.ztb gelince sakin dusunmeee

mrbbb ecemmmm bende senin gibii cok arastirmistimm ve sonundaa aradim merkezi buldum ve hamileyimm hemde 3.5yil aradan sonra ;-);-)

morelini bozma ve demekki gecirmem gereken bi surec de daha az yipranmadan atlatt..

Ben 2yil ztb gittim icini disini bilirim hemen tupe baslayamadim zaten onemseyip gerekli tedavi olamadimki iki yil ugrastirdilar neyseki ilk tup brbek yapildim ama tam bi fiyaskoydu hani dedik ilk hakimiz ssk ile kullanalim olmazsa ikinci hakka ozel merkeze gwceeriz dedik.hic ilgi alaka yok birak ilgi alakayi muhattap yokk her gittimde doktor degosiyo asistanlar bakiyoo ve hocalarina senin durumunu ne kadar aktarirlarsa o kadar tedavi oluyosun her neysee cok sukur ni tavsiye ile gogsen bgeyi taniysna kadar hersey kotuydu tamam olmuycak diyordumm bitti anne olamiycam derken gogsen bey gunes gibi dogdu icimizee ve fiyatlari cogu merkezden cok cokk uygunn..baskentte gogsen beye git derim bi konuss gerekirse ozeldende ismimi veririm ayricaa ssk son hakkimizdi 1700verdik tup icin hala kontrol icinde son iki ayfir ucretsiz gidiyorum arti bi ketede 55tl muayene ucreti verdim baskada vermedim.zaman kaybetme git derim.ztb gelince sakin dusunmeee

inşallah biz de 2014 te anne oluruz...keşke allahım inşallah

canım benimeşimin sperm hareketidüşük olduğundan bebek olmuyor malesef.. Aşılamayı hiç yaptırmıcaz direk tp bebek..anatolia diyodum ama nette yorumlar olumsuz genelde doktorların ilgisizliğinden söz ediyorlar bi arkadaşımız cihan öztopçuyu tavsiye etti sanırım onagidicez

Canım geçmişolsun bizdede sorun eşimin sperm sayısı çok düşük :) sen cihan öztopçuy 'a gidince deneyimlerini paylaşırmısın?

ben 2yil ztb gittim icini disini bilirim hemen tupe baslayamadim zaten onemseyip gerekli tedavi olamadimki iki yil ugrastirdilar neyseki ilk tup brbek yapildim ama tam bi fiyaskoydu hani dedik ilk hakimiz ssk ile kullanalim olmazsa ikinci hakka ozel merkeze gwceeriz dedik.hic ilgi alaka yok birak ilgi alakayi muhattap yokk her gittimde doktor degosiyo asistanlar bakiyoo ve hocalarina senin durumunu ne kadar aktarirlarsa o kadar tedavi oluyosun her neysee cok sukur ni tavsiye ile gogsen bgeyi taniysna kadar hersey kotuydu tamam olmuycak diyordumm bitti anne olamiycam derken gogsen bey gunes gibi dogdu icimizee ve fiyatlari cogu merkezden cok cokk uygunn..baskentte gogsen beye git derim bi konuss gerekirse ozeldende ismimi veririm ayricaa ssk son hakkimizdi 1700verdik tup icin hala kontrol icinde son iki ayfir ucretsiz gidiyorum arti bi ketede 55tl muayene ucreti verdim baskada vermedim.zaman kaybetme git derim.ztb gelince sakin dusunmeee

Cansu çok teşekkür ederim başkent hast. birebir dr. ile görüşebiliyor musun burda birçok kişi gittiği dr. sadece bir kez gördüğünü bütün diğer tüp bebek yerleştirmeye bile başkalarının girdiğini söylüyor :18: aklım karışıyor yaş 35 dedim ya ssk karşılıyor mu masrafları ilaçlar testler çok tutar mı?

cnm mrb ben yeni anatoliada yaptrdm we şu an hamileyim tawsiye ederm

Naz canım cevap verdiğin için sanada çok teşekür ederim :) hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıklıca inşallah :) sen hangi dr. gittin ne kadar para ödedin?

Cansu çok teşekkür ederim başkent hast. birebir dr. ile görüşebiliyor musun burda birçok kişi gittiği dr. sadece bir kez gördüğünü bütün diğer tüp bebek yerleştirmeye bile başkalarınherın girdiğini söylüyor :18: aklım karışıyor yaş 35 dedim ya ssk karşılıyor mu masrafları ilaçlar testler çok tutar mı?
herseyimle gogsen bey ilgilendi gerektinde telfonda bile irtibat kurduk.herhangi bi tersleme yasamadim herseyle nazikce ilgilendi ve cok farkli tedavi uyguladi obur (ztb)tarafta hep ayni seyler herkese iygulanmisti.
ssk hakkim varsa benim odefim miktar kadar odrsin istersen yarin ac sorrrr tlfnda..herseyinle gogsen ilgilencekkkk canim o yuzden tavsiye ettim zatennn.biliyorum bende cokkk doktor prof. doc. karsilastim cok para cok ilgi olmuyomus onu ogrendimmm

herseyimle gogsen bey ilgilendi gerektinde telfonda bile irtibat kurduk.herhangi bi tersleme yasamadim herseyle nazikce ilgilendi ve cok farkli tedavi uyguladi obur (ztb)tarafta hep ayni seyler herkese iygulanmisti.
ssk hakkim varsa benim odefim miktar kadar odrsin istersen yarin ac sorrrr tlfnda..herseyinle gogsen ilgilencekkkk canim o yuzden tavsiye ettim zatennn.biliyorum bende cokkk doktor prof. doc. karsilastim cok para cok ilgi olmuyomus onu ogrendimmm

Canım ya çok sağol yarın ilk işim aramak gerekirse gidip yüz yüze konuşmak olacak :46:

kızlar öncelikle Allah yardımcınız olsun diyerek başlamak istiyorum, zor bir süreç çünkü tüp bebek yöntemi ile anne olabileceğini öğrenmek-kabullenmek, iyi bir hastane araştırıp bulmak, tedaviye başlamak , tedavi süreci, test sonucunu bekleme vs... benim tüp bebek olayını kabullenmem 1 sene sürdü, sonrasında 1,5 sene kadar gideceğim dr a karar veremedim. eşimde sperm hareketsizliği ve morfoloji bozukluğu vardı, bu yüzden devlet hastanesine giderek zaman kaybetmek istemedim çünkü 31 yaşındaydım, devlet hastanesinde önce çatlatma iğnesi, aşılama gibi sonuç alamayacağım protokoller uygulanıyormuş yani kaybedecek zamanım yoktu artı bukadar gereksiz hormon almak da istemedim, en sonunda anatolia, gürgan , centrum klinikler arasında kaldım, bunları tabiki internetten okuduklarım üzerine buldum, anatolia ile ilgili yazılanlar benimde içime sinmedi ve klinik sayısını ikiye düşürdüm, önce centrumdan randevu aldım, amacım sadece iki kliniğe de gidip görüşmek sonrasında karar vermekti, ama ben centruma bir gittim orda tedaviye başlarken buldum kendimi:) recai papuccu muayene ettikten tahlilleri istedikten sonra bize tedavi planı hazırladı ve ilk denemem malesef negatifle sonuçlandı, ama dondurulmuş embriyolarım vardı, ikinci tedavim için yine recai hocada devam ettim ve şükürler olsun 28 haftalık hamileyim, malesef tüp bebek kliniklerinin hiçbirinde özel bir ilgi görmüyorsunuz, ilk başta çok garibimize gitti bizim, o kadar para veriyoruz saatlerce sıra bekliyoruz vs diye homurdandık ama oraya şehir dışından ve yurtdışından gelen bir sürü insan var ve herkes para veriyor üstelik sonrasında netten edindiğim bilgilere göre bütün kliniklerde aynı durum varmış. recai hocaya cep telefonundan da ulaşabilmek beni çok rahatlatıyor doğrusu çünkü bazı hocalara ulaşmak mümkün olmuyormuş. ben önce Allahın sonrasında recai hocanın tecrübesi sayesinde hamile kaldım, Allahım isteyen herkese nasip etsin. kadınlar klubünün tüp bebek merkezleri başlığı altında da merkezler hakkındaki yorumları okuyun. Allahım hakkınızda hayırlı olan doktoru çıkarsın karşınıza. Allah maddi ve manevi yardımcınız olsun, göbüşleriniz de kucaklarınız da bebişlerle dolsun insallah:emir_bebek::49:

eylülde yaptırdım cnm ik denememz we tek embriyo transfer edildi we 5 haftalık hamileyim çok şükür:)))

selam biz bu mart ve eylülde ank.timur gürganda 2 defa denedik maalesef negatif...ilgi eksikliği var önermem bilgine...timur hocayı da toplamda 2 defa gördük hele 2. denemede hiç görmedik yurt dışındaymış sanırım...bol bol hemşirelerle muhattapsın bişe soruncada biz bişe diyemeyiz hocalarımız bilir diyolar :/

selam biz bu mart ve eylülde ank.timur gürganda 2 defa denedik maalesef negatif...ilgi eksikliği var önermem bilgine...timur hocayı da toplamda 2 defa gördük hele 2. denemede hiç görmedik yurt dışındaymış sanırım...bol bol hemşirelerle muhattapsın bişe soruncada biz bişe diyemeyiz hocalarımız bilir diyolar :/

canım öncelikle geçmiş olsun inşallah bizlerde anne olucaz :emir_bebek: umudunu kaybetme :3: ben başkente gidicem ve göğşen hocayla görüşüceğim ama işlerden vakit bulamadım hem zaten burada yokmuş kendisi inşallah bayram sonu gidip bi konuşcağım burada çok yorum okudum hepsindede olumlu bi intiba bıraktı bende :39: buradan görüştüğümde bende yazıcağım düşüncelerimi bakalım hayırlısı :16:

Back
X