Ankara tüp bebek tavsiye ve fiyat

Umutumut82

Bşlgç 91 kg 31ekim hedefi 85kg 😇
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
14.422
28.677
548
Mrb.lar uzun süren tedavi aşamalarindan ve olumsuzluklardan dolayi doktorum artik tüp bebek önredi.bu konuda hic bilgim yok. ankarada onerebileceginiz tüp bebek merkezi varmi ve en önemliside fiyat bilgisi.

merhabalar ben dr.tolga ecemiş de tedavi görüyorum, çok memnunum çok ilgili ve detaycı bir doktor tavsiye ederim. kendisi de ekibi de çok ilgili ne zaman ne sormak isteseniz ulaşabilirsiniz ve asla insanı demorilize etmeden yardımcı oluyorlar.
ben de çok araştırma yaptım, genelde 7500 den başlıyor bu işler ankarada 10.000e kadar yolu var, ilaçlar hariç tabi.ilaçlar da kişiden kişiye değişir ama 2000-3000 aralığında tutar diyebiliriz. en az 15000i cebe koyup çıkmak gerek bu yola malesef pahallı bir tedavi.

Canim ankarada degilmi. Genelde bahceciyi öneriyorlar . Allah yardimcimiz olsun cok pahaliymis.

Bende Ankara ya dışarıdan gittim. Gürgan klinik te yaptırdım. Merkezdeki ilk tedavim de pozitifi gördük. Öncesinde iki negatif tedavim var. İlkini Anatolia da yaptırdım Ankara da 10 bin falan tuttu ilaç dahil ama hiç bir ek müdahale olmadı normal tüp bebek tedavisi yaptılar. İkinci tedavimde Konya da yaptım doktorum üniversite hocasıydı ilacı rapor ile yaptık. 5.250 doktora ilaçla 8000 bin en fazla 9000 gitmiştir. Bu tedavimde de ekstra bir şey yapılmadı. Son tedavim de çok rahat 15 bin gitti belki daha fazla. Ekstra mikroçip yöntemi uygulandı dondurma işlemi yapıldı. Serum vuruldum ekstra ilaçlar daha fazlaydı. 6200 merkeze sadece tedavi için verdik. 1500 mikroçip için ekstra alındı, dondurma için yine bin küsür verdik ilaçlar 4000 5000 tuttu. Yolda otelde derken bayağı bir gitti. Çok şükür pozitif gördük

Cok sevindim canim.ne güzel emeklerinin karsiligini almissin.insallah gebeligin saglikla ilerler ve saglikla kucagina alirsin. Bende arastiricam gürgan kliniği. Allah razi olsun

Bahcecı berfu demir hocayıda arastır titiz bir hoca.. Ben görüşmeye gitmiştim sadece. Ucretsız ön görüşme ıcın gıdebılrsn sonra kart verırsn

Bende bahceciyi aradim. Sana fiyat ne verdiler

Bende istanbulda çok araştırma yaptım ama dr laR artik sadece para makinesi olarak görüyorlar 20 binlerden bahsediyorlar ve konuşurken umutla dolduruyorlar para yi alınca da (Bi kaç arkadaşımın başına geldi ) biraz daha umut kırıcı olabiliyorlar bence bu tedavide destek cok onemli herset parayi alana kadsr malesef bende simdi istanbul disindaki iyi merkezleri arastiriyorum malesef ...istanbulda da bi kac dr buldum ama kilinikler cok kotu malesesef bu da basarili olma sansizni azaltiyor gibi geliyor bana cunki bende yumurtalik rezsrvi azligi var aslinda kolay bi hasta da degilim Ama Tabiki Rabbim ol dese her zorluk kalkcak onjmfen bunu biliyorum dr tolga beyin adini bi kac kez daha duymustum iyi olarak

Canim bizim bir tanidik istanbul acibademden cok memnun kalmisti ama fiyatlar yüksektir diye tahmin ediyorum. Ben Ankara bahceciden fiyat aldim. Ilk gorusme ucretsiz.ilk muayene 400tl+8500tl tüp bebek ucreti+1900tl embriyo dondurma+ilaclar =15.000 i buluyor yani. Amh degerine takilma canim benim 2.43 ama olmayinca olmuyor. 1 tane yumurta zaten yetiyor yeterki rabbim ol desin.

Bende bahceciyi aradim. Sana fiyat ne verdiler
raporlu yaptırıcam ben maddiyattan gidemedim bahçeciye. hamilelik öncesi 600 tl muayene , hamile kaldıktan sonra fiyat nasıl olur bilemiyorum berfu hoca için yazıyorum, halkla ilişkiler ile görüştüm raporlu 6 bin civarı demişti sanırım , ilaçların yüzde 20 si ödeme yapılıyor, yılbaşından sonra zam gelebilir sene başı olunca baya zamlanıyor herşey.

Canim raporsuz 8500 cokta fark yokmus. Bazi arkadaslar bazi merkezler icin 1500 2000 arasi diyor.zaten baska sehire gideceksen diger merkezleride arastir bence.

Canım bahçeci acibademden daha pahalı diye biliyorum tabiki 15 bini gözden çıkarmamız gerekiyor en az bu tedavi malesef biraz pahallı inşallah sonuda temiz olsun da Rabbim çok artmadan versin..arkadaşın acibademde hangi dr da tedavi gördü biliyormusun acaba canım

Canim hic bilmiyorum arada karsilasiyoruz 1 yasinda oldu bebegi.ama 2 yil önce 15bin demisti

Merhaba arkadaşlar ben tedavimi bırakma kararı aldım. Çünkü çok yıprandım. Geçirmiş olduğum bu 3 yılda yanımda olduğunuz içşn çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese bebecikler versin inşallah Ben çocuk olaylarını kafama takmamak adına instagramda @bahcelimutfak adında bir sayfa açtım. Beni takip edip bana destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Profilimin linki Burcu Aydoğdu Günay (@bahcelimutfak) on Instagram hepinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…