Ankara tüp Bebek

Umutlubekleyis67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
53
42
3
27
Herkese merhaba , Hacettepe üniversitesi de 2 başarısız tüp bebek tedavisi sonrası yeni bir hastane ve doktor araştırıyorum memnun kaldığınız ve başarılı doktor önerileriniz nelerdir ?? Devlet olmasi daha iyi maddi sebepler den dolayı ??

Herkese merhaba , Hacettepe üniversitesi de 2 başarısız tüp bebek tedavisi sonrası yeni bir hastane ve doktor araştırıyorum memnun kaldığınız ve başarılı doktor önerileriniz nelerdir ?? Devlet olmasi daha iyi maddi sebepler den dolayı ??
İlla devlet istiyorsaniz zaten üni hastanelerinden şaşmayın. Diğer devlet hastanelerinde daha cok eziyet çekersiniz. Gazi üniversitesi tavsiye edebilirim. Hemşireler çok ilgili, sizi tanıdıkça destekleri artıyor. Doktor ile iletişim kurarsanız sorularınızı cevapsiz birakmayacak birisi... Ama her 3 denemeden biri tutar tarzinda bir istatistik var. Yani doktorun da ilaçlarla ve her ay takibinizi yapa yapa sizin vücudunuzu tanıma süreci oluyor. Ona göre ilaç ya da başka bir faktörü değiştiriyor. Farkli bir uygulamaya geçiyor vs vs... Doktor değişikliği en baştan yeni bir doktorun vücudunuzu tanımaya başlaması demek olacak.

Merhaba gulhane hastanesi seyit temel ceyhanı tavsiye ederim benim ilk tüp bebeğimi yapacak ama alanında uzman bende tavsiye üzerine geldim

Merhaba gulhane hastanesi seyit temel ceyhanı tavsiye ederim benim ilk tüp bebeğimi yapacak ama alanında uzman bende tavsiye üzerine geldim
Merhaba bende temel hocaya tüp bebek tedavisi için gidiyorum sizin bir hayli zaman geçmiş üzerinden rica etsem yorumlarınızı paylaşabilir misiniz ?

Back
X