Bilkentte ilaçlar vs toplam ücret ne kadar oldu acaba ?Bilkent şehir hastanesi Emre Erdem Taş ilk denemem de pozitif gördüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilkentte ilaçlar vs toplam ücret ne kadar oldu acaba ?Bilkent şehir hastanesi Emre Erdem Taş ilk denemem de pozitif gördüm![]()
Canım hastaneye 15 750 ödedik şuan 35 i buldu ilaçlarla topla hala ilaca devam ediyorumBilkentte ilaçlar vs toplam ücret ne kadar oldu acaba ?
Denemeye sayısına göre hastaneye ödediğiniz ücret değişiyor.benim ilk deneme 20500 hastaneye ödedim.onun dışında bazı ilaçları devlet tamamen karşılamıyor ama çok cüzi miktar çıkıyor buda kullandığınız ilaca uyguladığınız doza göre değişiyor.max 30 bin olmuştur oda haftalık progestan dex alıyorum 1400 liraya buda dahil.Bilkentte ilaçlar vs toplam ücret ne kadar oldu acaba ?
Teşekkür ederimCanım hastaneye 15 750 ödedik şuan 35 i buldu ilaçlarla topla hala ilaca devam ediyorum
Daha önce nereyi tercih ettiniz memnun kalmadınız acaba ve şimdi tekrar tedavi için nereye başlamayı düşünüyorsunuz?Amh düşük ise iyi bir tercih yapmaya çalışın tüp bebekte paradan önce ilk size en iyi tedavi+sağıklık gebelik nerede yapılacak ilk bu hedef önemli sonra para çünkü paradan kaçarken tekrar para harcayacağın duruma düşüyorsun özelde daha 2 ay önce yol dahil 180 bin harcadık şimdi ucuz yer yüzünden 250 veya 250+ harcama yapacağız
Teşekkür ederimDenemeye sayısına göre hastaneye ödediğiniz ücret değişiyor.benim ilk deneme 20500 hastaneye ödedim.onun dışında bazı ilaçları devlet tamamen karşılamıyor ama çok cüzi miktar çıkıyor buda kullandığınız ilaca uyguladığınız doza göre değişiyor.max 30 bin olmuştur oda haftalık progestan dex alıyorum 1400 liraya buda dahil.
Novaart da yapıldı eksik bulduğum noktalar hastaya yönelik tedavi olmadı kilo var diye gonal f 300 doz verildi 12 gün 3600 doz kullandım. Yumurta olsun gerisine bakarız dendi önemli olan ideal yumurta ve atıyorum 7 tane toplandı en fazla 1 tanesi boş çıkmalı.Daha önce nereyi tercih ettiniz memnun kalmadınız acaba ve şimdi tekrar tedavi için nereye başlamayı düşünüyorsunuz?
Biz de aslında paradan ziyade güven sorunu oluşuyor. Ne yazık ki özel merkezler biraz ticarethane mantığıyla ilerledikleri için yapamayacakları şeylerinde vaatlerini veriyorlar gibi hissettiriyorlar
Çok olumsuz bir süreç geçirmişsiniz maddi manevi yıpratıcı bir süreç iş bilmez insanlarla denk gelince daha da yıpratıcı bir hale dönüşüyor. Benim de en büyük korkum bu şekilde iş bilmez birine denk gelmek. Karar vermek hangi merkez olacağını seçmek bile başlı başına zor bir şey zaten. Ankara da bb clinicle görüştük, yarın bahçeciyle görüşeceğiz bir de anatolia ile görüşmeyi düşünüyoruz. İnşallah siz de biz de en kısa zamanda güzel bir merkezle tedaviye başlar mutlu haberler alırızNovaart da yapıldı eksik bulduğum noktalar hastaya yönelik tedavi olmadı kilo var diye gonal f 300 doz verildi 12 gün 3600 doz kullandım. Yumurta olsun gerisine bakarız dendi önemli olan ideal yumurta ve atıyorum 7 tane toplandı en fazla 1 tanesi boş çıkmalı.
Benim opuda yumurtalarım çok çok yukarıda kaldığı için alınamadı burada hatalı olan benim başka merkez doktor seçmem lazımdı.
Sonra laboratuvar önemli burada belli bir çoğunluk a merkezden, a devlet hastanesinden sağlıklı gebelikle dönüyor belli çoğunlukta b merkez b hastanesinden biraz şans işi ama şansa bırakırsak hem çok yıpranıyoruz işte neden olmadı bende mi sorun var benim çocuğum olmayacak mı vs bu çöküntüye sebep oluyor.
Gittiğim merkezde laboratuvarın ya cihazlar ya da. Embriyologların iyi olmadığını düşünüyorum. Tüp bebek 4 aşamadan oluşuyor hepsinde taşlar yerine oturmalı tüm her şey en maksimum da yapıldı olmadı eksik olan ne varsa o düşünülerek yeni tedavi planı yapılır.
Burada bana özelden yazan çok olmuş aslında başarı oranı az diye ben ilaç raporu ile bu işi dah maliyetle kapatırsam elime kalan parayla çocuğun eşyalarını alırım neden fazla para vereyim derken şu an 400 bine falan mal oluyor. Bir de doktor ben yumurtaları alamadım bu bir gerçek öteleyemiz ama yeni tedaviden önce tekrar tekrar negatif olmasın demiyor sanki tüm suç genetik ve Trombofili de gibi o testleri öneriyor. Onlarıda yaptırdık. Onlar çıkınca Abdominal opu yapan doktor ile ilerleyeceğim o merkez hakkında burası en iyi yer vs güncellemesi yapamam sadece tanıdığım pcos vardı hamile kaldı. Bu bekleme sürecinde CoQ10 d3 omega b12 demir inositol gibi takviyeler alıyorum. Adetli iken 2-3 merkezle görüşün belki paranız gider ama size yapılacak olan tedavi planı hakkknda bilgi alın.
isterseniz recai hocayla da bir görüşün ben yüzde yüz tamam yapar demiyorumÇok olumsuz bir süreç geçirmişsiniz maddi manevi yıpratıcı bir süreç iş bilmez insanlarla denk gelince daha da yıpratıcı bir hale dönüşüyor. Benim de en büyük korkum bu şekilde iş bilmez birine denk gelmek. Karar vermek hangi merkez olacağını seçmek bile başlı başına zor bir şey zaten. Ankara da bb clinicle görüştük, yarın bahçeciyle görüşeceğiz bir de anatolia ile görüşmeyi düşünüyoruz. İnşallah siz de biz de en kısa zamanda güzel bir merkezle tedaviye başlar mutlu haberler alırız
İnternette yorumları pek iyi değildi aslında onunla da görüşmeyi düşünüyordum ama yorumlar beni caydırdıisterseniz recai hocayla da bir görüşün ben yüzde yüz tamam yapar demiyorum
Ben de centrumu tavsiye ederim. Tek denemede tek embriyo ile hamile kaldım çok şükürCentrum Tüp bebek merkezi Recai pabuccu yu tavsiye ederim.
İşleyişle ilgili biraz sorun var buna katılıyorum. Mesela çok bekliyorsunuz, biraz dağınık bir izlenim veriyorlar. Ama Recai hocanın tecrübe ve bilgisi kaç kişide var tartışılır gerçekten.İnternette yorumları pek iyi değildi aslında onunla da görüşmeyi düşünüyordum ama yorumlar beni caydırdı
Recai hoca ile ön görusme ücretsiz miİşleyişle ilgili biraz sorun var buna katılıyorum. Mesela çok bekliyorsunuz, biraz dağınık bir izlenim veriyorlar. Ama Recai hocanın tecrübe ve bilgisi kaç kişide var tartışılır gerçekten.
Ben yaz dönemi görüştüğümde fiyatlar bb ile aynıydı, fikir vermesi açısından. Recai hocayı seçmemin sebebi hem tecrübesi hem de para odaklı olmamalarıydı.
Eğer enerjisi içime sinmeseydi bb ile devam ederdim muhtemelen.
Bahçeci ne kadar gösterişli olsa da bence hiç profesyonel değiller. Orayı eledik ön görüşmede. Bir de sanırım rahim dinlendirme için ek ücret alıyorlardı, nedenini hiç anlamadım siz evinizde bekliyorsunuz, ek bir işlem yapmıyorlar![]()
Evet, ön görüşme ücretsiz. Tüm testlerinizle giderseniz size ihtimalleri gayet güzel anlatıyor.Recai hoca ile ön görusme ücretsiz mi
Bende ilk denememde pozitifi gördüm ama 4 haftalıkken gelisimi durdu. Şuan 8 aylık hamileyimİşleyişle ilgili biraz sorun var buna katılıyorum. Mesela çok bekliyorsunuz, biraz dağınık bir izlenim veriyorlar. Ama Recai hocanın tecrübe ve bilgisi kaç kişide var tartışılır gerçekten.
Ben yaz dönemi görüştüğümde fiyatlar bb ile aynıydı, fikir vermesi açısından. Recai hocayı seçmemin sebebi hem tecrübesi hem de para odaklı olmamalarıydı.
Eğer enerjisi içime sinmeseydi bb ile devam ederdim muhtemelen.
Bahçeci ne kadar gösterişli olsa da bence hiç profesyonel değiller. Orayı eledik ön görüşmede. Bir de sanırım rahim dinlendirme için ek ücret alıyorlardı, nedenini hiç anlamadım siz evinizde bekliyorsunuz, ek bir işlem yapmıyorlar![]()
Bence yorumları boşverin çoğu iyi kriter olan yerle ön görüşme yapıp size uygun tedavi ve size verdikleri başarı yüzdesini düşünün centrum anatolia bb bunları mutlaka gezip görüş alınİnternette yorumları pek iyi değildi aslında onunla da görüşmeyi düşünüyordum ama yorumlar beni caydırdı
Hangi merkezlerle görüştünüz aklınıza yatan varmı bende Ankara’da. Başlamayı düşünüyorumÇok olumsuz bir süreç geçirmişsiniz maddi manevi yıpratıcı bir süreç iş bilmez insanlarla denk gelince daha da yıpratıcı bir hale dönüşüyor. Benim de en büyük korkum bu şekilde iş bilmez birine denk gelmek. Karar vermek hangi merkez olacağını seçmek bile başlı başına zor bir şey zaten. Ankara da bb clinicle görüştük, yarın bahçeciyle görüşeceğiz bir de anatolia ile görüşmeyi düşünüyoruz. İnşallah siz de biz de en kısa zamanda güzel bir merkezle tedaviye başlar mutlu haberler alırız