• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara tüp bebek

Bilkent şehir hastanesi Emre Erdem Taş ilk denemem de pozitif gördüm🤲🏻
Merhaba bende bilkent sehir hastahanesiyle 2 ilacla deneme 3 asılama oldum klomen ve femera kullandım bazı duyumlara göre iğneli asılama olmadan tüp bebege gecmiyor diyolar 3. Asılamamda kimyasal gecirdim kasım ayında bu ay adet olmayi bekliyorum tekrar muayene icin giddcegim tüp bebek isteme sansim varmı

Merhaba bende bilkent sehir hastahanesiyle 2 ilacla deneme 3 asılama oldum klomen ve femera kullandım bazı duyumlara göre iğneli asılama olmadan tüp bebege gecmiyor diyolar 3. Asılamamda kimyasal gecirdim kasım ayında bu ay adet olmayi bekliyorum tekrar muayene icin giddcegim tüp bebek isteme sansim varmı
Devlette Tüp bebeğe geçmek için iğneli aşılama denenmesi gerekiyor 2 kez sonra tüp bebeğe geçebiliyor sun.

Bb clinic gidiyorum canım şu an memnunum
Merhaba bende doktor araşrtiriyoeum ve gaziantepteyim 2 negatıfım var siz memnunmusunuz ? Hangi doktra gidiyorsunuz bende bb kliniği düşünüyorum

Merhaba bende bb kliniği düşünüyorum ama fiyatlar pahali demişsiniz ne kadardi acaba ?
Bb clinicle görüşme sağladık aslında ama çok pahalı geldi o yüzden bir kaç merkez daha görüşüp öyle karar vermek istedik. Tolga ecemişi duymuştum ama araştırmayı unuttum iyi ki hatırlattınız. Teşekkür ederim
bende ben

İşleyişle ilgili biraz sorun var buna katılıyorum. Mesela çok bekliyorsunuz, biraz dağınık bir izlenim veriyorlar. Ama Recai hocanın tecrübe ve bilgisi kaç kişide var tartışılır gerçekten.
Ben yaz dönemi görüştüğümde fiyatlar bb ile aynıydı, fikir vermesi açısından. Recai hocayı seçmemin sebebi hem tecrübesi hem de para odaklı olmamalarıydı.
Eğer enerjisi içime sinmeseydi bb ile devam ederdim muhtemelen.
Bahçeci ne kadar gösterişli olsa da bence hiç profesyonel değiller. Orayı eledik ön görüşmede. Bir de sanırım rahim dinlendirme için ek ücret alıyorlardı, nedenini hiç anlamadım siz evinizde bekliyorsunuz, ek bir işlem yapmıyorlar 🫠
Biz direkt Berfu hoca ile görüştük yaklaşımı tavrı çok hoşumuza gittik açıkçası. Ama dediğiniz gibi rahim dinlendirme için bile 38 bin gibi bir ücret talep ediyorlar. Dondurma ücreti 38 bin vs vs derken çok yüksek bir tutara ulaşıyor toplam

Hangi merkezlerle görüştünüz aklınıza yatan varmı bende Ankara’da. Başlamayı düşünüyorum
Bilkentte Şebnem hoca ile görüştüm, bb clincte tuba hoca ile, bahçecide de Berfu hoca ile görüştüm. Maddi sıkıntılardan dolayı ilk denemeyi bilkentte Şebnem hoca ile yapacağız. Eğer olumsuz olursa sonraki süreçte bahçeciyi düşünüyoruz.

Çok olumsuz bir süreç geçirmişsiniz maddi manevi yıpratıcı bir süreç iş bilmez insanlarla denk gelince daha da yıpratıcı bir hale dönüşüyor. Benim de en büyük korkum bu şekilde iş bilmez birine denk gelmek. Karar vermek hangi merkez olacağını seçmek bile başlı başına zor bir şey zaten. Ankara da bb clinicle görüştük, yarın bahçeciyle görüşeceğiz bir de anatolia ile görüşmeyi düşünüyoruz. İnşallah siz de biz de en kısa zamanda güzel bir merkezle tedaviye başlar mutlu haberler alırız
Merhaba ben Anatolia Hakan yaralı hocamızda tedavi gördüm hem kendisi hem ekibi hem ilgili hem disiplinli ilk denememde olumlu sonuç aldım mutlaka gidip yüz yüze görüşmeniz tavsiye ediyorum

Bende bb kliniği düşünüyorum gerçi Ankara’da çok bildiğim doktor yok . Güncel hastane fiyatlari ne kadar acaba
152 bin + ekstra ekstra bir sürü şey ve ilaçlarla ortalama 250-300 bini tutuyor

152 bin + ekstra ekstra bir sürü şey ve ilaçlarla ortalama 250-300 bini tutuyor
Selam canım, ben de dün Bahçeciye gittim o da aynı fiyatı verdi. World ve Bonus kartlarına 2 taksit varmış. Bb merkezde ödeme koşullarından bahsettiler mi?

Siz orada tedavi gördünüz mü peki ? Memnun kaldiniz mi ?
Ben orada tedavi görüyorum yumurta büyütme aşamasındayım gayet memnunum fiyatlar bence birçok merkezden uygun birçok yerle görüşmüş biri olarak diyorum indirim yapıyorlar

Bb clinicle görüşme sağladık aslında ama çok pahalı geldi o yüzden bir kaç merkez daha görüşüp öyle karar vermek istedik. Tolga ecemişi duymuştum ama araştırmayı unuttum iyi ki hatırlattınız. Teşekkür ederim
Merhaba bulabildiniz mi acaba? Bir de fiyatlarla ilgili bilgi verebilir misiniz?

Ben orada tedavi görüyorum yumurta büyütme aşamasındayım gayet memnunum fiyatlar bence birçok merkezden uygun birçok yerle görüşmüş biri olarak diyorum indirim yapıyorlar
Peki sizde sorun neydi acaba ? Benim iki denemem negatif oldu şehir dişindan gelmeyi düşünüyorum laboratuvar koşullari çok önemli sanirim oranında labi iyi . Sperm seçiminde pıcsı varmiş sanirim başka neler var bilginiz varmi acaba . Birde sanirim sendika anlaşmalari var Oyak üyeliğimiz var onlara indirim ne kadar acaba ?

Fiyatı 152 diye yazmişti bi arkadaş .acaba diğer yerlerde fiyatlar nasil ? Mesela centrumda bi bilginiz varmi
Ben Ankara'ya çok yeni bakmaya başladım. Hiç bilgim yok. Buralardan tavsiye bulmaya çalışıyorum. Aslında sezcan mümüşoğlunu dğşünüyorum ama labı ile ilgili hiç bilgi bulamadım. Bilen çıkar mı acaba?

Back
X