Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun AblasıAnkara/ümitköyde bebeğime bakıcı arıyorum
evimiz ümitköyün hemen girişinde, ulasım cok kolay, sincan etimesgut eryaman tarafından gelenler içinde öyle, ümitköy köprüsüne yürüme mesafesinde, türkkonut,konutkent,atasehir tarafından gelmeyi düşünecekler için zaten cok yakın
evimiz ümitköyün hemen girişinde, ulasım cok kolay, sincan etimesgut eryaman tarafından gelenler içinde öyle, ümitköy köprüsüne yürüme mesafesinde, türkkonut,konutkent,atasehir tarafından gelmeyi düşünecekler için zaten cok yakın
Merhaba,
15 yıllık tecrübeli bebek bakıcısıyım . Özellikle 0-6 yaş grubu bakımında referanslarım var. Mesajınızda sabah 7:30 saati iş başlangıcı diye belirtmişsiniz.Dikimevine yakın oturuyorum ancak sabah o saatte yetişmem mümkün değil.Akşam 18:00 benim için de uygundur.İlgilenirseniz XXXXXXXXXXX
Hala bakıcı arıyorsanız benim kızım 2,5 yaşında ümitköyde kreşe başladı bakıcımla bugün yollarımızı ayırdık 43 günlükten beri o bakıyordu kızıma kendisi de ümitköyde oturuyor size yürüme mesafesinde. Hala bakıcı arıyorsanız özelden msj atın size numarasını vereyim.
Hala bakıcı arıyorsanız benim kızım 2,5 yaşında ümitköyde kreşe başladı bakıcımla bugün yollarımızı ayırdık 43 günlükten beri o bakıyordu kızıma kendisi de ümitköyde oturuyor size yürüme mesafesinde. Hala bakıcı arıyorsanız özelden msj atın size numarasını vereyim.