Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara/ümitköyde bebeğime bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

mermaid09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
120
39
98
Ümitköyde oturmaktayım, 7:30-18:00 saatleri arasında, işe başladığımda 15 aylık olacak olan bebeğime bakıcı arıyorum, ilgilenen olursa haberleşelim

evimiz ümitköyün hemen girişinde, ulasım cok kolay, sincan etimesgut eryaman tarafından gelenler içinde öyle, ümitköy köprüsüne yürüme mesafesinde, türkkonut,konutkent,atasehir tarafından gelmeyi düşünecekler için zaten cok yakın

evimiz ümitköyün hemen girişinde, ulasım cok kolay, sincan etimesgut eryaman tarafından gelenler içinde öyle, ümitköy köprüsüne yürüme mesafesinde, türkkonut,konutkent,atasehir tarafından gelmeyi düşünecekler için zaten cok yakın
eğer hala bakıcı arıyorsanız ben ilgileniyorum

Merhaba,
15 yıllık tecrübeli bebek bakıcısıyım . Özellikle 0-6 yaş grubu bakımında referanslarım var. Mesajınızda sabah 7:30 saati iş başlangıcı diye belirtmişsiniz.Dikimevine yakın oturuyorum ancak sabah o saatte yetişmem mümkün değil.Akşam 18:00 benim için de uygundur.İlgilenirseniz XXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
mesafemiz cok uzak ayrıca sabah 7.30 da zaten burada olamayacagınızı belırtmıssınız yınede ılgınız ıcın tesekkurler

Hala bakıcı arıyorsanız benim kızım 2,5 yaşında ümitköyde kreşe başladı bakıcımla bugün yollarımızı ayırdık 43 günlükten beri o bakıyordu kızıma kendisi de ümitköyde oturuyor size yürüme mesafesinde. Hala bakıcı arıyorsanız özelden msj atın size numarasını vereyim.

Hala bakıcı arıyorsanız benim kızım 2,5 yaşında ümitköyde kreşe başladı bakıcımla bugün yollarımızı ayırdık 43 günlükten beri o bakıyordu kızıma kendisi de ümitköyde oturuyor size yürüme mesafesinde. Hala bakıcı arıyorsanız özelden msj atın size numarasını vereyim.

Bakiciniz is buldumu acacab biliyormusuzunuz?
Bizde 1 yasindaki kizimiza Umitkoy civarinda oturan bakici ariyoruz.

Merhaba çok uzun zaman geçmiş ama gene de danışmak istedim, acaba bu hanımefendiyle hala konağınız var mıdır, teşekkürler

Back
X