Ankara ümitköyde hastane tavsiyesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi tiii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
117
1
68
Çanakkale
mrb arkadaşlar, 28 haftalık hamileyim eşimin işi gereği Ankara'ya taşındık, Ankara'ya ilk kez geliyoruz, o Yüzden bu konuyla ilgili açılmış Konuları okudum ama yakınlık Uzaklık konusunda bilgim olmadığı için karar veremiyorum. Sizden ricam ümitköye yakın hastane ve kadın doğum doktoru tavsiyesinde bulunur musunuz, lütfen çok endişeliyiz eşimle. Şimdiden teşekkürler ...

hmm ben Turgut özal üniv. hastanesine gidiyorum canım..bu arada ankaraya hoşgeldiniz..benim ki beştepede..size en yakın donanımlı özel hastane var o da medicana ınternational yolunuzun üzerinde eskişehir yolunda..

Ümitköyde Zekai Tahir polikliniği dışında devlet yok yada yakınlarda.. ama Ümitköye yakın olarak Beysukentte Sakura var birde Arte.. Nasıl bir hastane yada doktor istediğin önemli bence öncelikle...Ümitköye giden Eskişehir yolu üzerinde Bayındır, TOBB var Medicana hastaneleri var.. Uzaklığı çok fazla büyütme..Bence önemli olan öncelikle doktor sonra hastane doğum esnasında.. zaten özel doktora gideceksen bir çoğu özel hastanelere gidiyor ama devlet dersen seçenekler sınırlı.. Belli yerlerde toplanmışlar..

sgk lı iseniz medicana ve koru hastanesi var.Korunun fiyatları daha uygun.Birçok arkadaşım hem doğum yaptı hem de rutin jinekolojik takiplerini yaptırıyor orada.Ben de çok memnunum. Yeğenimde doktor melike özek'e gidiyor,hastalarıyla da iletişimi çok iyi ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…