ankara veya istanbul'da 2-3 ay sonra hymenoplasti ameliyatı olmak istiyorum

evet canım benim evlilik düşüncem olduğundan yaptırdım ama kafanın rahat etmesi acısından yaptırman iyi olabilir. ilk muayenede 150 verdim operasyonda 2000 liraydı toplamda o civar oluyo yani.kafanın karışması normal son kontrole gitme imkanım benimde yoktu bende ondan tercih ettim. istanbuldaki doktorları düşünüomusun harun bey flnda garanti veriyomuş sanırım

hepsi garanti veriyor zaten inan o kadar kafam karıştı ki bulunduğum şehir de olsa hemen yaptıracağım. malesef yok doğuda bir yerdeyim .. sabırla cevapladığın için sağol narm

hepsi garanti veriyor zaten inan o kadar kafam karıştı ki bulunduğum şehir de olsa hemen yaptıracağım. malesef yok doğuda bir yerdeyim .. sabırla cevapladığın için sağol narm

haklısın hiç biri başarısızm son dakka çağırırım demiyo ebru hanım içimiz rahat etsin evlenmeden gel diyor kimse kabul etmiyo benimde olduğum yerde yoktu seni çok iyi anlıyorum başka yardımcı olabiliceğim merak ettiğin birşey olursa cvplarım yine

haklısın hiç biri başarısızm son dakka çağırırım demiyo ebru hanım içimiz rahat etsin evlenmeden gel diyor kimse kabul etmiyo benimde olduğum yerde yoktu seni çok iyi anlıyorum başka yardımcı olabiliceğim merak ettiğin birşey olursa cvplarım yine

eğer gaziantep e gidersem senden fikir alabilirim. düğünün olacak mı yakında narm?

NArm belden igne ile mi uyusturdular...korkmadin mi canim yaaa bi de yalniz mi gittin bi sikinti olmadi di mi? Bana bu belden uyusturma isi riskli geliyo kizlar

narm 2000 tl yemi operasyon oldun:53: özkan bey bana 1500 demişti biraz daha biriktirmem gerekicek o zaman kanama olsunda 2000 tl helali hoş olsun ama :16: canım bende ne söz ne nişan hiç birşey yok o yüzden beklemek istiyorum çünkü ne kadar süreceğini bilmediğim için ben biras korkak biriyim bişey olurmu diye sürekli atar tutarım o yüzden özkan beyede böyle söyledim oda korkma hiç birşey olmaz dedi bende violenden sonra korktum açıkcası yoksa bu ay bende operasyon olucaktım:26:

depresif2222 ben gaziantepteyim istersen sana yardımcı olabilirim özkan beyin polikliniğinin hemen yanında 4 yıldızlı bi otel var orda kalabilirsin sen cuma gel cumartesi operasyonu ol 1 gece dinlen pazar günü dön derim ben özkan bey yoğun ilgilenio hastalarla tahlil falan istiyo hemen operasyonu yapmıyo yani canım ama gelmeden önce ara konuş istersen belki akşam yapabilir:26:

narm aslında benim tek korkum ortadan nasıl kaybolacağım:18: tabi bide evde batikonu nasıl kullanacağım kokusu yüzünden:31:

Kızlar bursadaki murat beyin yeri havaalanına biraz uzak yalnız. Ulaşımı fln iyi araştırıp gelin. Havalanından oraya nasıl gidilir bilmiyorum ama, uzak olduğunu biliyorum en azından. Bursa havaalanı Yenişehir ilçesinde, Murat bey Nilüfer ilçesinde.

kızlar bi de bişey sorcam doku yapıştırıcısı diye bişey duydunuz mu nasıl bişeymiş o?? amelyttan snra garantş olsun diye sürsek nasıl olur??

kızlar bi de bişey sorcam doku yapıştırıcısı diye bişey duydunuz mu nasıl bişeymiş o?? amelyttan snra garantş olsun diye sürsek nasıl olur??

bilmiyor canım bana msj atmışsın ancak ben henuz msj atamıyorum oyuzden buradan yazmak zorunda kaldım.ben henuz operasyon olmadım.cunku hala sorunlar cozulemedı.hatta ayrılık arefesındeyız dıyebılırım ha kısmet bılmıyorum belki de olur.yaptıramıyorum cunku dugun oncesi kontrol muhabbetı var .hadi ben evlenmedim diyelim yaptırdım 3 sene sonra evlendım farz edelim e nolcak doktor hadı öldü taşındı o esnada hersey bızım ıcın ..o yüzden güvenemiyorum da dolayısıyla nişanlımla durumum belli olmadan hiç bir şey yaptıramıyorum da .aklım bursaya gıttı murat hoca'ya hemde bana daha yakın ..ama hala da karışığım kafamda netleştiremedim..

bilmiyor canım bana msj atmışsın ancak ben henuz msj atamıyorum oyuzden buradan yazmak zorunda kaldım.ben henuz operasyon olmadım.cunku hala sorunlar cozulemedı.hatta ayrılık arefesındeyız dıyebılırım ha kısmet bılmıyorum belki de olur.yaptıramıyorum cunku dugun oncesi kontrol muhabbetı var .hadi ben evlenmedim diyelim yaptırdım 3 sene sonra evlendım farz edelim e nolcak doktor hadı öldü taşındı o esnada hersey bızım ıcın ..o yüzden güvenemiyorum da dolayısıyla nişanlımla durumum belli olmadan hiç bir şey yaptıramıyorum da .aklım bursaya gıttı murat hoca'ya hemde bana daha yakın ..ama hala da karışığım kafamda netleştiremedim..

hangi sehirdesin cnm?? yorumlarında randevu aldım falan degince oldun sandım ...
hayrlsı olsun hakknda cnm ...

elanur sen ne zaman sormuştun fiyatı?belki daraltmaya ihtiyac yoktur ondan seninki öyle olabilir para biriktirmen gerekmiyodur korkma şimdiden:)walla belden iğne vurulduğunda cok korktum operasyondan önce zaten ağlama krizi geldi ama sonra geçiyor.violenden dolayı bende korkuyorum onun da kontrole gitmişti herşey yolunda demişti doktor ama sonradan tekrar kontrole gitmiş sanrıım ve doktor sen birliktemi oldun diye sanırım(yanlış hatırlamıorsam) tutmadı koruyamamışsın diye kızdığnı ve doku yapıştırıcısı kullan fln dediğini söylemişti. ben kdr56nın sonucunu düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.acelesi olmayanlar en azından kontrol sonucumu bekleyeblir ben anlatırım. ortadan kaybolmak cidden sorun oluyor batikonda hep çantamda gezidrdim sürekli poşete koyup çöpe attım insan okadar çok dikkat ediyorki en son korkun batikon olsun:)

belden iğne vurulurken bende korktum ya yanlış biyere vururlarsa naparım bişi olursa diye ama sanırım doğru eldeydim.uyanıktım onun dışında.umarım sağlam bişiler yapmıştır dediğin gibi:)ama doktor ve hemşireleri aralarında konuşuolardı çok güzel oldu dimi ama fln diye garipti.eğer o tarafa yolun düşerse gidebilirsin benim aklımda pek yoktu aslında ebru hanımdan randevu bile almıştım ama son anda belki cvp vermemesinden dolayı belkide son anda çağırırsa naparım bukadar parada vericem düşüncesiyle güvenemedim. bursa tarafına gidebilirseniz murat beyde iyiymiş hemde son zamanda çağırmadan başarılı olduğunuda yazmışlardı. en zor kısmı doktora karar vermek sanırım sonrasıındada kontrolü beklemek hayatım boyunca hiç kendime bukadar dikkat etmemiştim.

arkadaşım geçmiş olsun yeni oldun operasyonu sanırım. güzel haberlerini duyarız inşallah, hepimizi kurtarsın allahım.

Back
X