- Konu Sahibi depresif2222
canım belkide yapıdan dolayı bilemiyorum benim ilk olduğundada öyle çok fazla kan gelmemişti gene bikaç damlaydı ama doktorun bu dedikleri aslında sunlada alakalı bana dediki ben orda kalem kadar boşluk bıraktım bundan kalın olan herşeyde kanaman olucak tabiki az çok o değişebilir ama bazen cok ince olanlar oluyor bunu bilemediğimizden benim sana bu uyarıda bulunmam lazım falan dedi(kusura bakmayın böyle açık söylemek benimde hoşuma gitmedi) öyle o tırnak olayını yapamamki ben kanadıktan sonra aza çoğa bakmazlar bence sonuçta hiç böyle bir operasyon gecirmedende az kan gelebilir(bende olduğu gibi) stres yapıyor insan sizi anlıyorum ama iyice kendinizi hazır hissedin bence çünkü yaptırdıktan sonrada koruyabiiyomuyum acaba esnedimi noldu diye başka telaşlar başlıyo doktora güvenmek cok önemli umarım yardımcı olabilmişimdir
anladım canım dediğini erkeğin şeyine bağlı kanamanın az olup olmaması sana en az kanama miktarını söylemiş bence boyutu farklı olursa daha fazla da kan gelebilir o zaman bana da bi doktor öyle demişti kalemden kalın bi şey girse kanar derdi bi zamanlar ..bnmde öyle oldu canım bi damlaydı ama zorlama olduğundan mı bilmiyorum ilişkiye girsem çk olurmuydu hiç bilmiyorum.esneme olmaz bence ama bi kez daha git kontrole düğüne çk varsa.teşekkürlr canımm tekrardan.