ankara veya istanbul'da 2-3 ay sonra hymenoplasti ameliyatı olmak istiyorum

sormayı ayıp kaç yırtıgın var arkadaım.kendıme pay cıkarıcam da:S

tek bi yerden yırtık var arkdaşım ,ilişki yaşamadım hiç ama tutar mı endişeliyim.ilişkisi ya da yırtığı olup ta bi daha gelmene gerek yok dediği hastalar da var..aktif cinsel hayatın olmadıysa açıkca yazıyorum k.bakma (günde 2 kez gibi) korkma o kadar arkdşım sen kime yaptıracaksın.

tek bi yerden yırtık var arkdaşım ,ilişki yaşamadım hiç ama tutar mı endişeliyim.ilişkisi ya da yırtığı olup ta bi daha gelmene gerek yok dediği hastalar da var..aktif cinsel hayatın olmadıysa açıkca yazıyorum k.bakma (günde 2 kez gibi) korkma o kadar arkdşım sen kime yaptıracaksın.

yok aralıklı zaman dılımlerınde oldu sureklı bır ılıskı yaşamadım bır araya geldıkce yanı 1 yıl fılan surdu bu ama bende 3 yırtık var.bırde 5 senedır hıc bır ılıskı yaşamadım.ebru hanım ya da bursa dakı murat doktora yaptırıcam su anteptekıde kafamı karıstırmıyor değil..cok kararsızım:S dugun olursa ıstanbulda olacak bır kac gun onceden bursaya ya da ankaraya belkı gıdebılırım ama antepe asla

yok aralıklı zaman dılımlerınde oldu sureklı bır ılıskı yaşamadım bır araya geldıkce yanı 1 yıl fılan surdu bu ama bende 3 yırtık var.bırde 5 senedır hıc bır ılıskı yaşamadım.ebru hanım ya da bursa dakı murat doktora yaptırıcam su anteptekıde kafamı karıstırmıyor değil..cok kararsızım:S dugun olursa ıstanbulda olacak bır kac gun onceden bursaya ya da ankaraya belkı gıdebılırım ama antepe asla

son anda gidebileceğin hangisiyse ona git bence hatta son anda gidebilme gibi bi şansın varsa bence gecici yaptır hem daha garanti hemde bi kerede olup kurtulursun.benim öyle bir şansım olmadığı için kalıcıyı sectim

son anda gidebileceğin hangisiyse ona git bence hatta son anda gidebilme gibi bi şansın varsa bence gecici yaptır hem daha garanti hemde bi kerede olup kurtulursun.benim öyle bir şansım olmadığı için kalıcıyı sectim

istanbulda olucakta ama guvenemıyorum oradakı hıc bı doktora nıyeyse..aslında yaptırabılırım ama banyo fılan muhabbetı dıkıs cozulur acılır korkuları ne bılıyım işte..iyice paranoya olduk

istanbulda olucakta ama guvenemıyorum oradakı hıc bı doktora nıyeyse..aslında yaptırabılırım ama banyo fılan muhabbetı dıkıs cozulur acılır korkuları ne bılıyım işte..iyice paranoya olduk

bence kalıcı hakkını dene böyle bir fıırsatın varken bakarsın tutar tutmassa da doktorun gecici yapar ücretsizr..istanbul ile ankarayı düşün o zaman en yakın nereyse düğün zamanı gecici de pek diliş atma olmaz sanmam duş ta alınabilir miş oranı kurulayacksın iyice...

Son düzenleme:
minosh gerdk gecesndki dustan bahsetti sanrsam kalici daha mantkli gelyor bna da ayrca ayni seylri dusunyrm
minoshla karar veremdm daha ama snin ne gzl dugnun nerde olcgi belli aktf cnsellktn kastnz egr gunde 2kere falansa
benim 4senede toplamda 6 kere falan olmstr kntrle gdmdm bilmyrm ne kdr acklik vardr ama bna az gbi gelyo dar yani
o tarafim bi de grisi daraltyolar peki vajinanin iceri ksmi genislemesi ne olck ben 3senedr bisey yasamadm ama emin olmk icin soruyrm onu merak ettm

minosh gerdk gecesndki dustan bahsetti sanrsam kalici daha mantkli gelyor bna da ayrca ayni seylri dusunyrm
minoshla karar veremdm daha ama snin ne gzl dugnun nerde olcgi belli aktf cnsellktn kastnz egr gunde 2kere falansa
benim 4senede toplamda 6 kere falan olmstr kntrle gdmdm bilmyrm ne kdr acklik vardr ama bna az gbi gelyo dar yani
o tarafim bi de grisi daraltyolar peki vajinanin iceri ksmi genislemesi ne olck ben 3senedr bisey yasamadm ama emin olmk icin soruyrm onu merak ettm

bi kontrole git bnce ama yaptıracağın zaman gidersin.
içinden mi bahsediysun dar diye cnm açklık derken?
daralmayı dışa yapmıyorlr mı dahah içler mi oluyor hiç bilmiyrm.

canım burda gecici olan arkadaşların dediğine göre duş alabiliyorsun ama ayakta kalıcıdada aynı durum var zaten.gecicide son 3-5 gün gidince her doktor garanti veriyor gecicide pek basarısız olma ihtimali yok doktorun mahareti dedğil yani kalıcıda doktor secimi daha zor oluyor.ben tekrar tekrar stres cekmemen için önerdim eğer fırsatın olursa.eğer gidemezsem diye korkuyorsan ankarada ebru hanım var,istanbulda akın beyle harun özkanın ismi dönüyor onlara yaptıran arkadaşlardan bilgi alabilirsin.

daraltmayı sanırım biraz içten başlayarak yapıyorlar yani doktorun gösterdiğinden ben onu anladım.eğer zaten cok ilişki yaşamamış veya bazı insanların daha dar bazılarının geniş oluyormuş ona göre daraltma yapıyorlar herkese yaptıklarını sanmıyorum.bencede en güzeli bi doktora gidip en azından fikir edinmen belki daraltma gerekmiyordur öyle olunca fiyatta değişicek biriktirmen gereken miktar azalıcak

toparlndgni dusunyrm cnim cunku 3yil yani az dgl hc bsy grmdgi surece genis kalmaz gbi geliyor ama eger orasi genir
se yani ic kişim o zamanda karsi taraf bolluktan suphelenblr ama cok dusuk bi ihtmal bi yerde okumuştm da

kntrl icn doktora gdmem cnim bi de o stresi e e e
cekemem bi kere gdym istyrm

canım doktor sitesinde bi arkadaşla mesajlaştım, harun özkana yaptırmış flep ve tutmuş, %100 başarılı demiş, zaten tekrar çağırmıyor. plastik cerrah olduğu için ben onu seçicem sanırım, yaza doğru düşünüyorum yaptırmayı, o arkadaşın düğünü hazirandaymış.

toparlndgni dusunyrm cnim cunku 3yil yani az dgl hc bsy grmdgi surece genis kalmaz gbi geliyor ama eger orasi genir
se yani ic kişim o zamanda karsi taraf bolluktan suphelenblr ama cok dusuk bi ihtmal bi yerde okumuştm da
canım kesin toparlanmıştır. benim bile şu anda bikaç gün ilişkiye girmediğimizde hemen daralıyor, zorlanıyoruz. senin 3 yıl geçmiş, toparlanmıştır.
duş olayına gelince ben işlemi kınadan 1 gün önce yaptırmıştım. hem kına sabahı hem de düğün sabahı duş aldım. ama ayakta tabi, ve çıkınca orayı nazikçe kuruladım.

ama gerdk gecesi oncsi dusta farkli olablr hersey:)ondan ddm cnim benim
harun ozkan anteptekmi iştnbuldki mi ben flep yntemine inanyrum tuttktan snra uzerndn
zaman gecse bile bakire gbi olursn bence

canım kesin toparlanmıştır. benim bile şu anda bikaç gün ilişkiye girmediğimizde hemen daralıyor, zorlanıyoruz. senin 3 yıl geçmiş, toparlanmıştır.
duş olayına gelince ben işlemi kınadan 1 gün önce yaptırmıştım. hem kına sabahı hem de düğün sabahı duş aldım. ama ayakta tabi, ve çıkınca orayı nazikçe kuruladım.

sen bursa da yaptırmıstın degılmı canım?? murat arslana.peki kac gun oncesınden yaptırdın.bır de tamamen bayıltıyormu yoksa ıgne mı vuruyor o bolgeye.bırde bende 3 yırtık var tutmazsa dıye korkuyorum bırde..3 gun kala bursaya gıdebılırım belki.istanbulda kımseye cesaret edemıyorum.bursa ıstanbul yakın sabah gıdıp ogleden sonra orada olma sansım var.ebru hanım gecıcıde de garantı verıyormu acaba? bır de dıyorum ya su ıplık muhabbetı :D

daraltmayı sanırım biraz içten başlayarak yapıyorlar yani doktorun gösterdiğinden ben onu anladım.eğer zaten cok ilişki yaşamamış veya bazı insanların daha dar bazılarının geniş oluyormuş ona göre daraltma yapıyorlar herkese yaptıklarını sanmıyorum.bencede en güzeli bi doktora gidip en azından fikir edinmen belki daraltma gerekmiyordur öyle olunca fiyatta değişicek biriktirmen gereken miktar azalıcak

canım sen flep oldun tuttu ya ve bunu yapan iyi bir doktor orayı kanayacak şekilde ayarlamıştır demi..bu operasyonu olmayıp ilk gece kanaması olmayanlar yani esnek olmayanlardan bile kan gelmeyebilir miş yırtılma başka gün olabilir miş ..bu operasyon olanlar için de mi geçerli acaba..o gece kesin kanama olurmuymuş yani yoksa o geceye mi bağlı.kalıcı da gecici gibi garanti mi sence ne olursa olsun kan gelirmi gecici de zorlamadan geliyor da ya kalıcı da.bi şey daha diycem sen normal vc mi kullanmıştın ben öyle yapıcam otururken bacak biraz açılacak ya bi zararı olurmu??akıntı durumun nasıldı canım :25:

Back
X