ankara veya istanbul'da 2-3 ay sonra hymenoplasti ameliyatı olmak istiyorum

korkmayın kızlar..arkadaş sizi korkutmak istemiş ya da şaka:9:kan kimin de kırmızı kiminde pembe olur,herkesin zar yapısı farklıdır.bi arkdaşın da dediği gibi ön sevişmeden dolayı akıntı ile akrışan kan pembe olur o da az olursa 1-2 damla gibi gelirse..bnm arkdaşımın avuç dolusu kanaması olmuş gecesinde herkesin yapısı aynı değildir.bunda şüphe duyulacak hiç bi şey yok az gelende var çok gelen de.görünecek kadar kan gelsin yeter!

korkmayın kızlar..arkadaş sizi korkutmak istemiş ya da şaka:9:kan kimin de kırmızı kiminde pembe olur,herkesin zar yapısı farklıdır.bi arkdaşın da dediği gibi ön sevişmeden dolayı akıntı ile akrışan kan pembe olur o da az olursa 1-2 damla gibi gelirse..bnm arkdaşımın avuç dolusu kanaması olmuş gecesinde herkesin yapısı aynı değildir.bunda şüphe duyulacak hiç bi şey yok az gelende var çok gelen de.görünecek kadar kan gelsin yeter!

Aslında gayet ciddiydim ama neyse kan gelmese bile benden görünmez kan geliyor aşkım dersiniz! kesin yer hatta gargara bile yapar.

Bence de daha fazla sıkıntı üzüntü yaşamadan yaptırman en iyisi; eninde sonunda yaptırmak istediğin için böyle söylüyorum.
İstersen ebru hanıma bir e-mail at ve sor, operasyon sonrası dokularda esneme olurmu, zaman geçtikçe risk oluşur mu diye.

Olaya mantıken bakınca, kızlık zarının kendi dokusuyla, operasyon sonrası vajinanın içinden alınarak oluşturulan yeni zar dokusu birbirinin aynısı. Herhangi bi doku esnemesi olacak olsa, kızlık zarının kendinde de esneme olurdu.
Tabi yinede sen doktora sor için rahatlasın, ben ilerleyen yıllarda da hiç bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

ankaraya karar vermiş gibisin :) yakın zamanda bu stresi atarsın umarım üzerinden.

Haklısın söylediklerin mantıklı Mach .

ankara veya istanbul hiç farketmez. şimdi de genel anestezi ile olan daha sağlam oluyormuş diyorlar aklımkarıştı

canım evlilik düşünüyorsan yaptır istersen 2 sene içinde evlilik falan olacaksa.ama ne zaman sürede
esner,neye göre esner pek bilgim yok bnde ikilemdeyim
en iyisi doktora sorman,konuşman ona göre karar vermen bnce
Allah yardmcın olsun

evlilik şu an düşünmüyorum sağolsun öyle bir ilişkiden çıktım ki düşünmemi engelliyor :) ama psikolojik olarak da bu isi halledip rahatlamak istiyorum

doktoru arayıp konuşamıyorum genelde ailemleyim. 15 gün sonra görev yaptığım yere gideceğim

Beyinsel gelişimini tamamlayamamış bir sığır çobanı sırf ilk gece 2 damla kan görmek istiyor diye kendinize yapmayın bunu.
kesinlikle etik olmamak ile birlikte kendinize saygısızlıktır. ayrıca hymen onarımından sonra akacak o 2 damla kan düşündüğünüz gibi pembe değil daha çok koyu kırmızı tonlara yaklaşacak şekilde akacaktır ki, eğer o sığır çobanı durumu anlarsa seneler boyunca içine attığı cehaleti bir anda ortaya kadına şiddet olarak yansıyacaktır.

Not; ben doktorumla konuştum pembe renk kan akacakmış öyle söyledi diye kendinizi kandırmayın tecrübe ile sabittir kırmızı renk akıyor.
Diğer bir not; Kimisinden kırmızı kimisinden pembe akar diye düşünen arkadaşlar ne yazık ki öyle değil orjinal hymen zarı'nın kan rengi pembedir.

uyarın için sağol nerimanen ama ülkemiz dağlık bir bölge o yüzden sığır da çok çoban da.. ayrıca çok şükür aklımızda mevcut

Canım inş dediğin gibidir yaaa bak şimdi soru işareti kaldı kafamda. Çünkü erkek arkadaşım pembe olur ve yıkayınca çıkmaz diye taa en başından söylüyo :(((

ist22 o kadar da değil pembe kırmızı onun istediği kan ise işte sana kan. çarşafı saklayacak mısınız öyle öyle. hem şimdiki deterjanlar leke çıkarıcıları iyi :) lütfen böyle şeyleri takma canım

Canım inş dediğin gibidir yaaa bak şimdi soru işareti kaldı kafamda. Çünkü erkek arkadaşım pembe olur ve yıkayınca çıkmaz diye taa en başından söylüyo :(((

öyle şey mi olur canım. ön sevişmeyi uzun tutartsın illaki pembe kn görmek istiyosa. benim bi arkadaşımın pembe imiş bi arkadaşımın çok kanamış ve kırmızı imiş birinin ki hiç kanamamış. herkese göre değişiyor bu durum. sen burdaki yazanlara bakma. saçmalamışlar.

Son düzenleme:
öyle şey mi olur canım. ön sevişmeyi uzun tutartsın illaki pembe kn görmek istiyosa. benim bi arkadaşımın pembe imiş bi arkadaşımın çok kanamış ve kırmızı imiş birinin ki hiç kanamamış. herkese göre değişiyor bu durum. sen burdaki yazanlara bakma. saçmalamışlar.

Kişiden kişiye değişiyo evet cnm.. Dediğn gibi yaparım ben de..

yine saylarca yazı okudum ve yine aklım karıştı. hayatımda şu an kimse olmamasına rağmen şunu yaptırıp kurtulmak istiyorum ama kime ? ebru hanım mı şahap bey mi burcu hanım mı akın bey mi özkan bey mi ??? tüm doktorlara uzağım yani benim için mesafe çok önemli değil o yüzden kesin sonuç önemli

bir de tüm birikmişim 2000 lira hepsini buna mı vericem diyorum bir şey yokken :S

şimdi de aklım karıştı fleep tutmaz diye yazan çok. kanamayı yapan geçici diyorlar. düğün öncesi geçici de olsa yaptıramam ki ben . tamam şimdilik düğün filan yok ama olursa mümkün değil dr a gitmem. Allah'ım yardım et ne olur

Peki Sadece daraltma yaptırsan bende esnek zar var desen yemez mi?

Hayat arkadaşını yalan söylemek zorunda bırakan adamdan olsa olsa top olur, o adam ile evlenilmez zaten evlenilecek adam erkek olmalı bence top olmamalı.

Son düzenleme:
Peki Sadece daraltma yaptırsan bende esnek zar var desen yemez mi?

bir erkek arkadaşım oldu ona durumu açıkça anlattım başımdan böyle bir ilişki geçti diye baştan sorun çıkardı sonra beni sevince görmezden gelmeye çalıştı ama sonra ne oldu bana kötü davranmaya başladı bana olan saygısını yitirdi sevgisi azaldı bende ona resmen tapmıştım çok da sevmiştim. bundan sonra kimseye açık verecek şekilde açıklama yapmam. o yüzden fleep yaptırmak zorundayım yoksa geçiciye uygun mekan yok yaşadığım yerlerde. bir ihtimal fleep de tutar.

param var şu an her ne kadar sevgilim olmasa da bu işi bitirmek istiyorum. ama ankaraya da ist a da uzağım. bir kere ameliyat için bir kez de kontrole gideceğim uçakla :S

ameliyat sonrası da dikkat etmem gerekiyor kendime çalışıyorum da offff :(

bir erkek arkadaşım oldu ona durumu açıkça anlattım başımdan böyle bir ilişki geçti diye baştan sorun çıkardı sonra beni sevince görmezden gelmeye çalıştı ama sonra ne oldu bana kötü davranmaya başladı bana olan saygısını yitirdi sevgisi azaldı bende ona resmen tapmıştım çok da sevmiştim. bundan sonra kimseye açık verecek şekilde açıklama yapmam. o yüzden fleep yaptırmak zorundayım yoksa geçiciye uygun mekan yok yaşadığım yerlerde. bir ihtimal fleep de tutar.

Türkiye de bakire denilen bir olgu yok dünyanın hiç bir yerinde yok anlatın bunları eşeklere, eşek adam etmek büyük sevaptır!
Bakire diye bir şey yok hurafe bunlar, hangi müptezel anlatıyor bunları? her insan cinsel ilişki yaşıyor bundan daha doğal bir şey yok kafayı mı yedi millet ne oluyor?

Depresif arkadasim bence kafan cok karismasin bak ben bizzat tanik oldum kuzenimde bi sikinti olmadi kontrolde de kesin kanar dedi ebru hanim ve de kanadi toplam da 2 kere gittik. Bana kesin garanti verdi simdi artik rahatim kimseye yasadiklarimdan dolayi hesap vermememiz lazim. Biz de mutlu olacagiz uzulme arkadasim ...

param var şu an her ne kadar sevgilim olmasa da bu işi bitirmek istiyorum. ama ankaraya da ist a da uzağım. bir kere ameliyat için bir kez de kontrole gideceğim uçakla :S

ameliyat sonrası da dikkat etmem gerekiyor kendime çalışıyorum da offff :(

slm,öncelikle Allah yardımcın olsunla başlayayım, çünkü psikolojini çok iyi anlıyorum. karar verip yaptırmak ayrı dert, sonrası bir başka dert... hataysa hata, hepimiz bedelini ödüyoruz bir şekilde, öyle kafadan yargılayanlar var ya sıkıntısını bilmediklerinden sallayıp duruyorlar.
ben uzun bir zaman düşündüm sen gibi, cesaret edemedim, erteledim. o ertelemeye bağlı olarak kimseyi de almadım hayatıma... tam öyle derken günün birinde biri çıktı karsıma olmaz olmaz demeye kalmadan aşık oldum, jet hızıyla nişanlandım, 20 gün sonra da evleniyorum. o panikle 3 gün önce gittim yaptırdım şahap beye. sağolsun çok yardımcı oldu, özellikle yanındaki sekreter oturup ağlama krizimin geçmesini bekledi, uzun uzadıya konuştu rahatlattı. ben anlatırım diyordum ama iş başa gelince öyle olmuyor...
defalarca ayrılmaya yeltendim, son olarak bir kaç gün önce nişanı atmayı bile düşündüm, yok yere bir kavga cıkardım, nişanı atacağım dedim, tabii olmadı... mecburen ameliyat yolunu seçtim yani...
benden tavsiye sakın yalnız gitme, ben öyle yaptım, ve kendimi berbaattt hissediyordum. yol boyunca durmaksızın ağladım. kendimi hiç bu kadar yanlız, bu kadar güçsüz hissetmemiştim. keşke birilerine anlatsaydım en azından en yakın arkadaşıma, onunla gitseydim diyorum şimdi,ama ben hiç kimseye anlatamayacak kadar utandım... o yüzden bu site bana güç veriyor, şu an yazdıkça yazasım geliyor. derler ya hani damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar diye....!
Arkadaşım tavsiye karsına seveceğin biri çıkmadan acilen yaptır şu işi yaptıracaksan, ne zaman karşına cıkacagını bilemiyorsun ve çok daha kötü hissediyorsun.
bu arada bende doğuda cok yakınında çalışıyorum, merak ettiğin herşeyi sorabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olurum, aşama aşama anlatırım, kafanda hangi soru varsa cevaplarım mümkün oldukça. :)

slm,öncelikle Allah yardımcın olsunla başlayayım, çünkü psikolojini çok iyi anlıyorum. karar verip yaptırmak ayrı dert, sonrası bir başka dert... hataysa hata, hepimiz bedelini ödüyoruz bir şekilde, öyle kafadan yargılayanlar var ya sıkıntısını bilmediklerinden sallayıp duruyorlar.
ben uzun bir zaman düşündüm sen gibi, cesaret edemedim, erteledim. o ertelemeye bağlı olarak kimseyi de almadım hayatıma... tam öyle derken günün birinde biri çıktı karsıma olmaz olmaz demeye kalmadan aşık oldum, jet hızıyla nişanlandım, 20 gün sonra da evleniyorum. o panikle 3 gün önce gittim yaptırdım şahap beye. sağolsun çok yardımcı oldu, özellikle yanındaki sekreter oturup ağlama krizimin geçmesini bekledi, uzun uzadıya konuştu rahatlattı. ben anlatırım diyordum ama iş başa gelince öyle olmuyor...
defalarca ayrılmaya yeltendim, son olarak bir kaç gün önce nişanı atmayı bile düşündüm, yok yere bir kavga cıkardım, nişanı atacağım dedim, tabii olmadı... mecburen ameliyat yolunu seçtim yani...
benden tavsiye sakın yalnız gitme, ben öyle yaptım, ve kendimi berbaattt hissediyordum. yol boyunca durmaksızın ağladım. kendimi hiç bu kadar yanlız, bu kadar güçsüz hissetmemiştim. keşke birilerine anlatsaydım en azından en yakın arkadaşıma, onunla gitseydim diyorum şimdi,ama ben hiç kimseye anlatamayacak kadar utandım... o yüzden bu site bana güç veriyor, şu an yazdıkça yazasım geliyor. derler ya hani damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar diye....!
Arkadaşım tavsiye karsına seveceğin biri çıkmadan acilen yaptır şu işi yaptıracaksan, ne zaman karşına cıkacagını bilemiyorsun ve çok daha kötü hissediyorsun.
bu arada bende doğuda cok yakınında çalışıyorum, merak ettiğin herşeyi sorabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olurum, aşama aşama anlatırım, kafanda hangi soru varsa cevaplarım mümkün oldukça. :)

sen kalıcımı yaptırdın şahap beye?kontrole gittinmi?tutmuşmu?

Depresif arkadasim bence kafan cok karismasin bak ben bizzat tanik oldum kuzenimde bi sikinti olmadi kontrolde de kesin kanar dedi ebru hanim ve de kanadi toplam da 2 kere gittik. Bana kesin garanti verdi simdi artik rahatim kimseye yasadiklarimdan dolayi hesap vermememiz lazim. Biz de mutlu olacagiz uzulme arkadasim ...

aylincim senin yazılarını da okudum kuzenin adına da sevindim. senin için rahattır en azından yakın bir şahidin oldu. inşallah bizimki de olur arkadaşım.

Back
X