ankara veya istanbul'da 2-3 ay sonra hymenoplasti ameliyatı olmak istiyorum

ne zaman başlıklara göz atsam o ve saz arkadaşları da başlıkları okuyor online oluyorlar :)
benim derdim başımdan aşmış başkaları ile uğraşamam üstelik evlilik de umrumda değil. benim canım yandı hala da yanıyor kimseye hesap veremeyeceğim

kerr anlayışın için teşekkür ederim arkadaşım

Herkes kendi yasadigi sikintilari bilir...nihalinin bu konuyla ilgili sikintisi yokken neden bu baslikla ugrastigini bunun yerine kendisi icin daha yapici basliklarda bilgi paylasiminda olmasi herkes icin daha hayirli olacak ...

Diktiren hanımlar sizle evlenen herif sizi sevdiği için değil evlenmiş olmak için evleniyor yoksa o da herşeyin farkında! ama iyi oluyor piyasa temizleniyor karakterli kızlarda bize kalıyor tabi ki;)

Diktiren hanımlar sizle evlenen herif sizi sevdiği için değil evlenmiş olmak için evleniyor yoksa o da herşeyin farkında! ama iyi oluyor piyasa temizleniyor karakterli kızlarda bize kalıyor tabi ki;)

resmen sırf bu konuya bulaşıklık yapmak için üye olmuşsun.. senin aklına ihtiyacımız yok, herkesin aklı fikri iradesi var.. Tercih meselesi.. yaptırmıyosan yaptırma biz sana yaptır diye baskı yapıyo muyuz.. Bizim fikrimizden Sananee!!! Sana mı kaldı yargılamak..

:) o şahıs bize destek oluyor benden fazla bu başlıklarda takıldığına eminim :) yoksa bu bölümün editi mi :)

Ben sizin bahane ettiğiniz toplumun yine sizin gibi kadınlar yüzünden var olduğunu belirtmek ve biz bayanlarında bu toplumun bir bireyi olduğumuzu et parçası olmadığımızı zevk unsuru olmadığımızı belirtmekti amacım. Ama siz kocamı nasıl keklesem düşüncesine daldığınızdan ve işinize gelmdiğinden dolayı farklı yöne çekip farklı cevaplar verdiniz. Bu gün erkeklerin ağzıdan düşmeyen sözcüklerin argoların eseri sizlersiniz, siz bu toplumda kadın eziliyor ise sebebisiniz. Uzatmanın alemi yok ben ne anlatırsam anlatayım işinize göre cevap vereceksiniz işinize gelmediği için.

Senin deyimin ile bu çöplükte daha yorum yapmam hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim inşallah kocanızın ortağı yada ortakları karşınıza çıkıp hayatınızı zehir etmez. Sizin gibi kadınlar oldukça bu toplumda kadın daha çok metalaştırılacaktır.

Genel olarak yazdım bunları aranızda aranıda gerçekten tecavüze uğrayanda kaza ile kaybedende var onlar lütfen beni affetsin genel düşüncemi anlarsınız inşalllah ama adı çıkanda çocuk aldıranda burada zar dikirme peşinde olup webcamde arkadaşına şov yapanda burada.

nerimanen erkek galiba..ona kısaca neriman diyebilir miyim..keza..bu ismi uygun gördüm..biz kadınlarla takıla takıla...öyle olacak yakındır... bu arada keklemek lafına takmışlar..yahu bu kadar kek canınız istiyorsa açın tarifi yapın ya:))))

nerimanen erkek galiba..ona kısaca neriman diyebilir miyim..keza..bu ismi uygun gördüm..biz kadınlarla takıla takıla...öyle olacak yakındır... bu arada keklemek lafına takmışlar..yahu bu kadar kek canınız istiyorsa açın tarifi yapın ya:))))

Şuan yazarak kendi tükürdüğümü yaladığımı biliyorum. Sen tarifini verebilirsin kocanı nasıl kekledin hiç bişey anlamadı değil mi ? Vay kek vay mi diyeyim bilemedim neyse ortağı ile karşılaşmasın yalancılığın ortaya çıkmasın. Seni aldatırsa şikayet etme ilk aldatan sensin.

Toplum dediğiniz biziz ben sen o biz oluştıruyoruz bu toplumu...

Neden tek bir kişinin üstüne bu kadar gittiniz anlayamadım. Sözümona bilgi paylaşmak için açmısınız konuyu ancak son 3 sayfa tamamen Nihaliyi çekiştirmenizden oluşmuş. Herkesin kendi yaşantısı siz nasıl kendinizin yaptığını doğru buluyorsanız demek ki arkadaş da kendi fikrine göre yaşıyor ve kötü amaçlı bir cümle yok yaazdıklarında. Hemen dışlamışsınız yok o böyledir, şöyledir ne kadar ayıp. Bende sizin yaptığınız bu işlemi tamamen kandırmaca olarak görüyorum.. Kendi isteğiyle birlikte olmayanlar hariç tabiki.. ancak göze alıp cinsel ilişki yaşıyorsunuz sonra da onunla olmayınca böyle bir ameliyat yaptırıp hiç bir şey olmamış gibi kendinize başkasını buluyorsunuz. Eğer bu kadar özgürlüğünüze düşkünseniz cinsel ilişki yaşadıktan sonra ah vah edeceğinize ya yaşayın arkasında durun, ya da yaşamayın. Başkalarının hayatınızı yargılamasını istemiyorsanız öncelikle siz yaptıklarınızın arkasında durmayı bilin bence..

Son düzenleme:

2 damla kan ile kandıracağınız herif en nihayetinde hayat arkadaşınız olacak ve ben diyorum ki, o herif adam değil madamdır! çünkü gerçek bakire ile çin yapımı bakireyi ayırt edemeyecek düzeyde donanıma sahip olamayan erkek olsa olsa kadın olur;) yani ileride size kocalık yapacak adama hakaret ediyorum ve sizde bu madam ile evleniyorsunuz.

Merhaba
Maalesef Türkşye'de hala kızlık zarı saçmalığı yaşanıyor sizin yazdıklarınızı ve diğer yazıları okudum yüreğime işledi, buna mecbur msusunuz diye soran üyeye de katılıyorum cinsellik erkek tekelinde değil öyle olsaydı Allah bizi sadece çiftleşecek şekilde yaratırdı ama ne yazık ki size de katılıyorum. Size ben Ankara'da Süleyman Beyi (Eserdağ) öneririm. Kendisi benim uzun yıllardır doktorum ve harika bir insandır ekibi de öyle, ben yakında vajen estetiği yaptırmayı düşünüyorum bu nedenle tecrübe edenleri araştırıyordum sizin konunuz toplumsal bir konu olduğu için cevap yazmak istedim, bol şans (Bu arada Süleyman Bey Anakarada)

kızlaaar artık karar verdim ebru hanıma gitmek istiyorum ama daha önce hiç ankaraya gitmedim. önümüzdeki ay aslında yaptırmak istiyorum. fiyat olarak kaç lira yakında bilgi alan var mı?

kızlaaar artık karar verdim ebru hanıma gitmek istiyorum ama daha önce hiç ankaraya gitmedim. önümüzdeki ay aslında yaptırmak istiyorum. fiyat olarak kaç lira yakında bilgi alan var mı?

ankaraya yakın mısın canım son kontrole gidebilecek misin, eğer gidebilecek olsaydım ben de değerlendirirdim ebru hanımı ama ist'dayım, buradaki doktorlara da güvenemiyorum hiç :(

ankaraya yakın mısın canım son kontrole gidebilecek misin, eğer gidebilecek olsaydım ben de değerlendirirdim ebru hanımı ama ist'dayım, buradaki doktorlara da güvenemiyorum hiç :(

benim için aslında ank da ist da farketmez uçakla gideceğim ama nedense ebru hanım daha yakın geldi forumda yazılanlara göre. bir an önce gitmek istiyorum ya :(( kontrole belki gidebilirim fırsatım olursa ama son 3 gün kesinlikle gidemem onu biliyorum

meryema sen ist da kimi düşünüyorsun

benim için aslında ank da ist da farketmez uçakla gideceğim ama nedense ebru hanım daha yakın geldi forumda yazılanlara göre. bir an önce gitmek istiyorum ya :(( kontrole belki gidebilirim fırsatım olursa ama son 3 gün kesinlikle gidemem onu biliyorum

meryema sen ist da kimi düşünüyorsun

ben k. arslan'ı düşünüyordum ama son kontrole gidemem die h. özkan'ı düşünmeye başlamıştım ama bi arkadaşın kontrolünde sorun çıktı tekrar müdahale yapacak h. özkan. şimdilik beklemedeyim ben canım, ist'da yaşıyorum ama düğün haftası ist'da olmayacağım o yüzden o üç gün önce yapılacak olan kontrol beni düşündürüyor.

ben k. arslan'ı düşünüyordum ama son kontrole gidemem die h. özkan'ı düşünmeye başlamıştım ama bi arkadaşın kontrolünde sorun çıktı tekrar müdahale yapacak h. özkan. şimdilik beklemedeyim ben canım, ist'da yaşıyorum ama düğün haftası ist'da olmayacağım o yüzden o üç gün önce yapılacak olan kontrol beni düşündürüyor.

ankaraya gitme durumun yok mu ? benim için de şehir farketmez bir kez gitmek istiyorum sorun çıkmasını da istemiyorum :(

Back
X