ankara zekai tahir burak hastanesine giden varmı acil yardımm

glshecrn

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
46
11
13
32
Bi yardımcı olun lütfen o hastaneye giden varsa ikili test zamanı geldi ben hala doktor bulamadm hastane bulamadm

ya bende aynı durumdayım özelmi devlet mi derken herkes bişi söylüyor kararsızım çok sen gittin mi canım ikili teste

canim bende dr araştırıyorum turgut ozal unv dr ebru hanima gitmeye karar verdim şimdilik doğumda dr gidiyorsa insalkah çok daha iyi olur

ya bende aynı durumdayım özelmi devlet mi derken herkes bişi söylüyor kararsızım çok sen gittin mi canım ikili teste
Gittim evet hem zübeyde hanımda yaptırdım hemde Zekai tahirde zübeyde hanıma devam ediyorum yine. Zekai tahir için cok güzel hastane dyolardı ama beş para etmez 3 kez gttim her gittiğimdede ayrı bi sinirle geri çıktm. Astım var bende bu yüzden cok ugrasıyodum hastane hastane ama zübeyde hanmda kalmaya karar verdim doktormda cok iyi zaten gitmek istersen kanber oğuzer. Kaç haftalksn bilmiyorm ama belli bi zmandan sonra hastaneker almıyo artık o yzden cabuk karar vermen lazım

Ben özel hastanelre karşıym para tuzagından başka bsey değil onu da gectim bu hastanede günde belki bin tane doğum yaptırlyo ama özelde 100 bile değildr eminim hangisi daha tecrubeli olur sence hmde özelde calılan doktor ya cok iyidir yada beş para etmezdir ki devlette her hangi bi hastaneye yerleşememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…