Ankara Zekai Tahir Burak'da doğum yapan varmı ?

Arkadaşım merhaba sanırım artık doğum yapmışsındır hayırlı olsun..Zekai tahirde özel doktor var mı.Özel Muayenehaneler kapandıktan sonra özel doktorlar artık yok diye biliyorduk çok aradık bulamadık biz

arkadaşlar hrs de epidural normal doğum yapan var mı bilgisi olan, ayrıca epidural sezeryan ve epidural normal doğumdaki epidural işlemi aynımı bu konuda bilginiz var mı?

sen yine iyiymişsin ben o doğumhaneye girdim perişan oldum. Bastılar herkese suni sancıyı berbat biryer bilseydim vıp odalarda olduğunu kesinlikle orayı tercih ederdim. Ama kesinlikle tavsiye etmem doktorları çok ters. Belki normal yapacaktım saatlece sancı çektikten sonra sezeryana aldılar.

bende zekai tahir burak hastanesinde doğum yapmak istiyorum ama hiç gitmedim kontrolleri başka yerde oldum umarım herhangi bir sıkıntı olmaz bide normal doğum düşünüyorum bir kaç gece kalmam gerekirse özel oda da fiyat farkı çıkıyormu acaba özel oda da doğum yapanlar memnunmudur. Bilgilerinize ihtiyacım var teşekkür ederim. Az kaldı Allah' ın izni ile kızım dünya ya gelecek :):)

arkadaşlar ben geçen hafta sordum bu konuyu, özel odalar için söz veremem rezervasyon da yok dedi fiyatı 250 tl imiş, ama vip odalarda yer olur mutlaka siz hastaneye girerken eşiniz buradan ayarlasın dedi(taburcu bölümünden) onun fiyatıda 500 tl imiş

bugün ztb deydim. vıp oda ve refakatli doğum odalarını ücretsiz yapmışlar ama yer olursa ve dr uygun görürse yatırıyorlarmış

ha yani doktorların hemşirelerin ordaki personelin akrabaları için ayrıldığı anlamına gelir bu .

Evet aynen oyle olur o zaman.sirf ozel odasi var diye gidiyorum oraya.eger oda bulamazsam cikar gelirim geri :))

Evet aynen oyle olur o zaman.sirf ozel odasi var diye gidiyorum oraya.eger oda bulamazsam cikar gelirim geri :))

canım arayıp sorabilirsin. yorulmana hiç gerek yok. devlet hastanelerindeki kadın doğumculara hiç gidilmez zaten. sürekli doktor değişiyor.ilgilenmiyorlarda. en iyisi bile çok kötü.

merhaba arkadaşlar.. bu hasteneye yaklaşık 2 ay boyunca yani hamileliğimin 5. ve 7. ayları arasında gittim tecrübelerimi paylaşmak istedim

ben daha önce yani hamileliğimin ilk 5 ayında urfada özel bir hastaneye gitmstm ona kıyasla sunu söyliyim asla ilgi beklemeyin. ben orada 4 tane doktora muayene oldum doktor selen hariç diğerlerine insan bile demek istemiyorum özellikle 1 tanesi o kadar çok kaba davrandı ki bana . tamamen hastaları azarlama modundalardı. eşim bu kadar çok istemese 2 ay bile katlanamazdım oraya... yani bir doktor düşününki yüzünüze bile bakmıyr . kendilerini ne sanıyırlar çok merak ediyorum tamam hastane ççok kalabalık fakat bu kadarda acımasız olunmamalı.
oradan her çıktığımda Allah kimseyi buraya muhtaç etmesin dedim
bir kerede aşırı ishalden dolayı bebek susuz kaldı mı endişesiyle acile gittim doktor yüzüme bakmadan sekretere ben napabilirim gasroentrolojiye gitsin dedi düşünün artık . çalışanlar kraldan çok kralcı zaten görseniz o sekreterler güvenlikler cerrah paşa tıptan mezun sanarsınız

Selamın Aleykum Arkadaşlar bn suan 6 haftalık gebeyım ve zekaı tahır de hem gebelik boyunca kontrollere hem de dogum yapabılecegım guvendınız bildiginiz bir hekim varmidir yardımcı olursanız cok sevınıcegım bir de eşleri içeri almıyorlar mi bn tek başima mi gorecegım bebişi zaten özele gidilir gormek için de beklıyorum cevaplarınızı

Merhaba cnm bak
simdi sen oyle soyleyınce cok korktum bnde 6 haftalik hamıleyım orayı düşünüyordum pekı sen şimdi nereye kontrollerını yaptırıyorsun

ben ivedik deki özel orta doğu hastanesine karar verdim . gayet güzel temiz bi hastane

Teşekür ederm cnm pekı bişe sorabılırmıyım eşler de bzmle birlikte doktorun yanına gırebılıyormu buyuk dogum da eşler gıremıyor dıe duymustum eşim cok hevesli de fıyat nedır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…