- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi captain price
şu an ailemle yaşıyorum. uzun süredir ayrı eve çıkma isteğim vardı. annem ikna oldu. sıra babamda. şimdiye kadar hayal gibi geldiği için çok ayrıntısını düşünmedim ama geçinebilir miyim acaba?
biraz birikmişim var, eşyalı ev bakıyorum ama.
maaşım 1750 tl. ufak bi taksidim var bitmek üzere. yol, yemek şirketten. akşamları evde yemek yemiyorum. 50 tl telefon ücreti.
Evi Eryaman'da bakıyorum. hem işe hem aileme yakın, hem de daha güvenli/temiz geliyor.
650 tl'ye eşyalı daireler var ama aidatlar çok yüksek. yazın 100 tl kışın 200 tl olan var. aşağı yukarı bu civarda.
Batıkent de olabilir ama oranın aidatları da böyle mi bilmiyorum.
Ev arkadaşı olsa belki daha rahat olur ama kararsızım, pek de istemiyorum.
ne diyosunuz?
ne gerek var demeyin. gereğini gereksizliğini ben düşündüm zaten. derdim geçinmek noktasında.
biraz birikmişim var, eşyalı ev bakıyorum ama.
maaşım 1750 tl. ufak bi taksidim var bitmek üzere. yol, yemek şirketten. akşamları evde yemek yemiyorum. 50 tl telefon ücreti.
Evi Eryaman'da bakıyorum. hem işe hem aileme yakın, hem de daha güvenli/temiz geliyor.
650 tl'ye eşyalı daireler var ama aidatlar çok yüksek. yazın 100 tl kışın 200 tl olan var. aşağı yukarı bu civarda.
Batıkent de olabilir ama oranın aidatları da böyle mi bilmiyorum.
Ev arkadaşı olsa belki daha rahat olur ama kararsızım, pek de istemiyorum.
ne diyosunuz?
ne gerek var demeyin. gereğini gereksizliğini ben düşündüm zaten. derdim geçinmek noktasında.