• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da 2 gece

anayimbenanaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
438
952
53
45
Merhaba hanımlar, ani bir kararla yarın 2 geceliğine Ankara Sincan’a uçmalıyım, daha önce hiç yalnız gitmedim, 2 bayan olacağız. Yılbaşıda denk geliyor , nerede kalınır , alışveriş Nerede yapılır veya yapılabilirmi ? Açık olurmu ? Nereleri tavsiye edersiniz, (Anıtkabir’e gittim). Hangi semtleri tavsiye edersiniz, sosyete pazarı tarzı yerler varmı ?

Benim bildiğim Saman pazarı var ama öyle çok çeşit bulamazsınız. Kızılay da magaza çok oraları gezin..bahçeli de güzel cafe ler var..ben de fazla bilmiyorum

İnsanlar sıkıldı biliyorum ama covid gerçeği hala hayatımızda . Lütfen çok fazla insanlarla içli dışlı olmayın . Ben geçirdim covidi herkes hafif atlatmıyor unutmayın . Ben evdeydim ama üç gün öyle bir kötüydüm ki öleceğimi düşünmüştüm.

İstanbul' da taksim neyse Ankara'nin taksimi de Kızılaydir. Alışveriş te yaparsınız oturup kahve de içersiniz yemek de yersiniz. Atakuleye çıkabilirsiniz Çankaya cinnah caddesinde. Tunali Hilmi caddesi vardır meşhur. Ankara güzeldir ya şimdi anlatınca özlemişimm😥 denizi yoktur ama başkadır havasi

Bahçelievler , Kızılay, Ümitköy, Çayyolu , Balgat güzel mekanlar var

Kızılay alışveriş için çok ideal. Pasajlarını da atlamayın. Ümitköy’de sosyete pazarı var ama haftanın belli günleri açık. Bakmanız lazım. Ankara Kalesi, Kuğulu Göl, Dikmen Vadisi, Harikalar Diyarı(Sincan’a yakın), Gençlik Parkı, Kocatepe Cami, A.O.Ç (kokoreç seviyorsanız kesin gidin), Estergon Kalesi, Hacı Bayram Veli, Altın Köşk… Bunları gezebilirsiniz.
Yazarken Ankara’yı özledim. 🙁

İnsanlar sıkıldı biliyorum ama covid gerçeği hala hayatımızda . Lütfen çok fazla insanlarla içli dışlı olmayın . Ben geçirdim covidi herkes hafif atlatmıyor unutmayın . Ben evdeydim ama üç gün öyle bir kötüydüm ki öleceğimi düşünmüştüm.
Çok haklısınız. Zaten ciddi rahatsızlığım var o yüzden kontrole gideceğim, ekstra önem göstereceğim. Uyarınız için çok çok teşekkür ediyorum

Back
X