Merhaba arkadaşlar..bende 13 haftalık hamileyim.şu ana kadar bilgi hastanesine selçuk arslana gidiyordum.kendisi çok iyi bir dr çok memnunum benide 1 yıldır takip ediyor tanıyo fakat bilgi hastanesi tam teşekküllü bir hastane değil.bende 1 sene evvel rahimde septum (perde) dan dolayı 2 kez operasyon geçirdim.ve benim gibi kişilerde rahim ağzının erken açılması ve erken doğum riskleri olabiliyor.bu yüzden artık ilerisinide düşünmem gerektiğinden tam teşekküllü bir hastane arayışı içine girdim.tabii doğumuda rahat bi şekilde yapacağım bi yer olması da önemli.
Başkent üniversitesi hastanesi veya hacettepe arasında kaldım.ikiside tam teşekküllü.riskli gebelikler konusunda uzman dr isimleride aldım ikisindende.ssk lıyım.muayene ücretlerinide öğrendim aşağı yukarı.fakat doğum konusunda ücret veya küvez durumlarını fiyatlarını henüz öğrenemedim.bu hastaneler hakkında bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.acaba kendi dr larımız doğuma giriyorlarmı bu hastanelerde (normal doğumlarda özellikle) ve oda, doğum ücretleri ne kadar acaba?