Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1794 gün geçti.
Bi tanıdık incek tarafında bi merkeze gitmişti çokta memnundu ama merkezin ismini bilmiyorum canım
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1794 gün geçti.
Acaba fiyatını biliyormusun alyacım?
Ben burda sordum bi yere, seansı 90 tl dedi. Doktor psikoloji üzerine de eğitim almış
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2372 gün geçti.
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2393 gün geçti.
arkadaslar ben de duydum faydasını, ozellikle kıstı olanlar için (ki benim cıkolata kıstım var). Ben de arastırıyorum. Ataturk hastanesınde yapıyolarmıs (ozel tabı bu kısmı). az once aradım bilgi almak için ulasamadım. ama ıyımıdır hic bi fikrim yok. Arastırdıgınız merkezlerın adını verebılır mısınız?
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2372 gün geçti.
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2560 gün geçti.
Sağol canım ya. Çok niyetlendim ama eşim izin vermedisanırım 100 tl diyodu canım buradaki doktorlarda psikolojik eğitimli diyodu çok memnun kalmıştı![]()
Ben de düşünüyorum akupunturu çünkü 4 olumsuz tüp denemem var. Ankara da özellikle tüp bebek hastalarına yönelik çalışan Sezen Akupuntur varmış, fiyatlarını bilmiyorum ama internet siteleri var ordan bilgi alabilirsiniz. Eğer yaptırırsam ben burayı düşünüyorum.
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1794 gün geçti.