Ankarada amelıyat olan varmı :(

kızlar iyi haber mi kötü haber mi bilemedim tümsek 4 kere 30 sn bastırıyorm içine giriyor düz duruyor sevindm heyecanlandım açıkcası amelıyat olalı beş bucuk ay oldu sizce bastırmaya devam mı etmeliyim yoksa kendı kendıne mı geçmesini beklemelımıyım

Doktorunuz kim cnm

Merhaba,
umutsuzca bana yardımcı olabilecek bir çok yetkili doktor arayan? İngilizce;-) olarak yanıtlamaktan mutluluk

merhaba ,
I can help u about what u want to know.. in Turkey, there are many succussfull and well-known doctors in this brunch.
which city do u prefer ? ankara or istanbul ? that's so important to decide. Tevfik Sözen did my surgery in Ankara and I am very satisfied. so , I recommend my doctor . Be sure, you won't regret.. whenever you wonder something , you can ask me without hesitation :)

Merhaba kızlar 6 ay geçti üstünden burun berbat sekılde morelım bozuk özgüvenım yerlerde..Bugün gittim doktora 6 ay dolunca gel demişti şimdi 7 ay sonraya ancak amelıyat yapabilrm bilmem ne hocası 4 ay yurt dışında kalcakmış ben 7 ay bekliyemem kızlar Ankara atatürk hastanesinde amelıyat olmuştm çok pişman oldm güzelim burnumu hem yamuk yaptılar hemde tümsek oluştu :( Ankarada bana hastane doktor önerirmisiniz :(

merhaba ben ankarada pek cok hastaneyle grüşmüştm ama iyiki amelyt olamamışım onlara şuan da iyiki dyrum hep sana yardmcı olmak ısterım ankarada gercekten iyi doktorlar var arastrırsan bulablırsın emın ol canım ben Tevfik Sözene amelıyt oldum burnum yamuk ve epey kemıklıydı ve cok memnunum doktorum hakkında blgi almak istersen de sorablrsın her zaman ıyı arastrıp ıyı snuclar alman dılegımle canım

ev hanimli nerden bu kadar akışkan ingilizce ? bayağı iyi açıklamışsın olayı :)

soruyu soran bayan translate den mi çevirmiş türkçeye

Back
X