ANKARA’DA AMELİYAT OLUP MEMNUN OLANLAR RİCA EDİYORUM YARDIM!

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Merhaba arkadaşlar Ankara’da ameliyat olup sonuçtan memnun olanlar lütfen hangi doktora olduğunuzu yazar mısınız ? Çok kararsızım

ben de 3 hafta önce orhan aydına oldum . İyileşme sürecim çok hızlıydı,burun sırtına doğal ve güzel bir kavis verdi. Ön kısmı ödemli şu an ödemlerin geçmesini bekliyorum.

ben de 3 hafta önce orhan aydına oldum . İyileşme sürecim çok hızlıydı,burun sırtına doğal ve güzel bir kavis verdi. Ön kısmı ödemli şu an ödemlerin geçmesini bekliyorum.
Ben aslında kbb düşünüyorum ama orhan Aydın dan herkes memnun artık onu da düşünmeye başladım. Ücret ne verdiniz?

aa bana yazmıstınız cok mutlu oldum orhan aydına olmanızı ve gercekten iyilesme süreci benimde cok hızlıydı suan 2.ayım bitti ve eski burnum gibi valla sadece ucunda şişlik var o kadar

gazi hastanesi Kemal Fındıkçıoğlu
bir çok arkadaşım oldu harika bir karakter harika bir estetikçi

Burnunuzun ucu sert mi acaba birde nefes nasıl?
Nefesim ilk 1.5 ay zorluydu çünkü çok ödemliydi ve ödem burnun içine doğru iniyordu ama şuan nefesimde bir sıkıntı kalmadı düzeldi. Burnumun ucu ise sert ve hareket etmiyor tabii ki ama bu 6 ay boyunca normal diye biliyorum hatta 1 sene bile sürebiliyor

Memnun kalan herkes paylaşın lütfen, gerçekten çok yardımcı olursunuz.. Kimisi iyi doktor kimisi kötü belli değil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…