- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Ben aslında kbb düşünüyorum ama orhan Aydın dan herkes memnun artık onu da düşünmeye başladım. Ücret ne verdiniz?ben de 3 hafta önce orhan aydına oldum . İyileşme sürecim çok hızlıydı,burun sırtına doğal ve güzel bir kavis verdi. Ön kısmı ödemli şu an ödemlerin geçmesini bekliyorum.
ücret 8 milyar verdim ama instagram dmden güncel bilgi alabilirsiniz.Ben aslında kbb düşünüyorum ama orhan Aydın dan herkes memnun artık onu da düşünmeye başladım. Ücret ne verdiniz?
aa bana yazmıstınız cok mutlu oldum orhan aydına olmanızı ve gercekten iyilesme süreci benimde cok hızlıydı suan 2.ayım bitti ve eski burnum gibi valla sadece ucunda şişlik var o kadarben de 3 hafta önce orhan aydına oldum . İyileşme sürecim çok hızlıydı,burun sırtına doğal ve güzel bir kavis verdi. Ön kısmı ödemli şu an ödemlerin geçmesini bekliyorum.
Burnunuzun ucu sert mi acaba birde nefes nasıl?aa bana yazmıstınız cok mutlu oldum orhan aydına olmanızı ve gercekten iyilesme süreci benimde cok hızlıydı suan 2.ayım bitti ve eski burnum gibi valla sadece ucunda şişlik var o kadar
Nefesim ilk 1.5 ay zorluydu çünkü çok ödemliydi ve ödem burnun içine doğru iniyordu ama şuan nefesimde bir sıkıntı kalmadı düzeldi. Burnumun ucu ise sert ve hareket etmiyor tabii ki ama bu 6 ay boyunca normal diye biliyorum hatta 1 sene bile sürebiliyorBurnunuzun ucu sert mi acaba birde nefes nasıl?
Bende taylan gün e oldum bende epeyce memnunum .Merhaba arkadaşlar Ankara’da ameliyat olup sonuçtan memnun olanlar lütfen hangi doktora olduğunuzu yazar mısınız ? Çok kararsızım
Bi araştırıyım çok teşekkürlergazi hastanesi Kemal Fındıkçıoğlu
bir çok arkadaşım oldu harika bir karakter harika bir estetikçi
Bende taylan gün e oldum bende epeyce memnunum .
Ne zaman oldunuz acaba ? Özelden resim atmanız mümkün mü?
[/QUOTE10 gün oldu olalı. Şuan kontrole geldim ankaraya yine
gazi hastanesi Kemal Fındıkçıoğlu
bir çok arkadaşım oldu harika bir karakter harika bir estetikçi
Ozelden foto atarmisinizben de 3 hafta önce orhan aydına oldum . İyileşme sürecim çok hızlıydı,burun sırtına doğal ve güzel bir kavis verdi. Ön kısmı ödemli şu an ödemlerin geçmesini bekliyorum.
Ben Orhan Aydına oldum 2 ay bitti ve cok memnunum suanlık
Lütfen paylaşır mısınız fotoğraflarınızı özelden?ben de 3 hafta önce orhan aydına oldum . İyileşme sürecim çok hızlıydı,burun sırtına doğal ve güzel bir kavis verdi. Ön kısmı ödemli şu an ödemlerin geçmesini bekliyorum.
Aynen arkadaşlar ameliyat olup mutlu olanlar yorum yaparsa sevinirizMemnun kalan herkes paylaşın lütfen, gerçekten çok yardımcı olursunuz.. Kimisi iyi doktor kimisi kötü belli değil çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?