- 31 Mart 2019
- 1.097
- 569
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerede oturuyorsunuzHerkese selam hanımlar ben şuan Ankara'da oturuyorum daha önce sehir dışında okuyordum.Ankara'da hic arkadasım yok arkadaslarımın hepsi sehir dışındalar çok sıkıldım eğer benimle aynı durumda olan tanısmak isteyen görüsmek isteyen varsa özelden yazabilir![]()
Bide ben varim sanirim 3 kisiyiz :))Ankara'da bizden başka kimse yok galiba![]()
MerhabaBide ben varim sanirim 3 kisiyiz :))
Merhabalarrr müzmin yalnızlar :)Merhaba![]()
Siz Ankaranın neresinden:)Merhabalarrr müzmin yalnızlar :)
Pursaklardan bende. Ankaralı değilim esimin görevi sebebiyle geldik. 2 yili askin buradayım hala alışamadım:)Siz Ankaranın neresinden:)
Bende yeni mezunum Çanakkaleden geldim hiç arkadaşım yok burda sevmiyorum ankarayı gezcek bir yerde yokPursaklardan bende. Ankaralı değilim esimin görevi sebebiyle geldik. 2 yili askin buradayım hala alışamadım:)
Evlenip mi geldin ailen mi burda? Benimde eşimden baska kimsem yok canimBende yeni mezunum Çanakkaleden geldim hiç arkadaşım yok burda sevmiyorum ankarayı gezcek bir yerde yok![]()
Ailem burda canmEvlenip mi geldin ailen mi burda? Benimde eşimden baska kimsem yok canim
aha kesin akrabayızDikmen bende![]()
Merhaba bende yeni mezun ve ankaradayım Balgat tarafındayımNasılsınız kzlar:)