Aşılama Ankara'da asilama fiyatlari

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

elizab@

pımpığın annesi
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
301
4
96
Ankara
Arkadaslar selam! Uzun suredir bebek icin ugrasiyoruz. Doktor ikinizde de problem yok,bekleyin dedi.1,5 sene gecti. Artik o da umudu kesmis olmali ki asilama yapalim bu ay dedi. 500 ytl fiyati. Bu konuda bilgisi olanlar lutfen cevap yazabilirler mi? Ankara'da yaptiran varsa nerede yaptirdigini ve fiyatini yazarsa cok sevinirim.

merhaba arkadasım ben de suan ankarada asılama yaptırıyorum galiba benimki haftaya aslında burda özelde d eyaptıranlar var devlette de ama sahsen ben önce devlette yaptırma taraftarıyım ben etlik kadın dogum hastanesinde yaptırıyorum cok güzel ben cok memnunum isler cok güzel yürüyor orda doktorlar cok ilgili zekai tahir burak dogum hastanesinde de var bu hastanelerin tüp bebek bölümü de var bir kac asılamadan sonra tüp bebege yönlendiriyorlar zaten ve ücretsiz bence devlette de tetkiklerini bi yaptır ve göster bakalım sonuclarına ne diyecekler

slm canım.bende ankaradayım.bu ay ilk aşılama tedavime başladım.ben gazi ünv doktoruna gidiyorum.özel muaynanesine.aşılama fiyatım 3 muayene ücreti dedi yani 405 ytl..sen hangi doktora gidiyordun ankarada...

tesekkur ederim ben asilamayi odemiyorlar diye biliyordum. Tup bebek de eger uc asilama yapilir ve basari saglanamazsa oderler diye duydum. Peki devlet hastanesinde muayene icin hemen sira veriyorlar mi? Hacettepeden randevu istedim, 3 ay sonraya verdiler. Pek de ilgilenmiyorlar. Insallah senin dediklerin daha iyidir canim. Kac asilama yaptirdin? Olumlu sonuclanmasini diliyorum. Kolay gelsin.

slm canım.bende ankaradayım.bu ay ilk aşılama tedavime başladım.ben gazi ünv doktoruna gidiyorum.özel muaynanesine.aşılama fiyatım 3 muayene ücreti dedi yani 405 ytl..sen hangi doktora gidiyordun ankarada...

Tesekkur ederim yanitladigin icin.Gazi'nin ozeli bile cok kalabalik diye duymustum. Genart'a gidiyorum ben. Daha once de ozel bilgi hastanesine gitmistim. Doktorun ismini de yazarsan sevinirim. Ne kadar zamandir ugrasiyorsun? Insallah tez zamanda alirsin bebegini kucagina canim.

canım evet gazinin tüp bebek bölümü kalabalık oluyor.biz emekli sandığına baglı oldugumuz için ben sadece oraya kan vermeye gidiyorum.aşılamam doktorumun özel muaynanesinde olacak.doktorum prof.dr.Onur Karabacak.benim ilk aşılamam inş bebeklerimize kavuşuruz.bol sanslar cnm.....

canım ben 3 aşılama geçirdim kan tahlili ve ultrason gibi işlemleri zekai tahir burak ta yaptırdım doktorumda bu hastanede görevli aşılama işleminide kendi muayenehanesinde yaptı 300 ytl ye malesef hiçbirinden sonuç alamadım yakın zamanda da tüp bebeğe başlayacağım ama hastanedeki doktorlar ve görevliler çok ilgili tavsiye ederim
allah hepimize yardım etsin....................................................................

Çok pahalı değil mi kızlar ya
Ben konya başkent üniversitesi H. de yaptırıyorum aşılama için ücret vermiyorum.Emekli sandığına bağlıyım.Sadece sperm yıkamak için 140 ytl veriyoruz.Başka bi üzret yok.

Böyle bir güvenceniz varsa yararlanın derim ben.500 ytl çok para.
Kaldıki aşılamada şans öyle aman amana değil.Tüp bebek öncesi mecbur 3 kez yaptırcaz ama.Ben bu ay bi aksilik olmazsa 3.yü yaptırcam.Düşünün yani 3 aşılama bi de ilaçlar,hiç gerek yok özele bence.Tabi sıra bulamazsanız o ayrı.Önemli olan Spermi yıkayıp hazırlayacak kişiler,büyük görev onlarda oluyor.

İnşallah herkesin denemesi başarılı sonuçlanır.

Tesekkur ederim yanitin ve guzel dileklerin icin.Asilamada sansimiz az zaten. Tup bebekte basarili olursun insallah.Asilama yapmadan tup bebege gecilemedigi icin (sigortalilarda) mecbur deneyecegim.Belki tutar.Guzel bi sonuc alirsan yaz canim,kolay gelsin,Allah sabir versin.

Tesekkurler yanitladigin icin.Konyada fiyat uygunmus.Belki burda da vardir da ben bilmiyorumdur.Devlet hastanelerini arastiriyorum,ama cok kalabalik,calisanlar da ilgisiz.Burda onerilenleri deneyecegim.3.asilamanda tutar insallah da tup bebege gerek kalmaz.Allah hepimize hayirlisini versin.

MRB.BENDE ANK.gazi üniv.2.aşılamı yaptırdım.ilk olarak hocanın özel muayenesinde muayene oldum.105ytl.ilaçların %20 ödedim yaklasık 130 falan tutttu.aşılama içinde 105 ytl hasteneye ödedim.12 marta inşallah iyi sonuç alırım.arkadaşlar dualarınızı bekliyorum.::dance:

Dualarimiz seninle. Sonucu alinca hemen yaz, merak ederiz canim. Doktorunun adi neydi acaba?

kızlaarrrr ben bikac gündür ultrasonla falan ugrasıyorum o yüzden giremedim arkadaslar gazide sıra veriyorlar falan diyorsunuz inanın ben etlikte sabah gidiyorum öglene kadar bütün islerimi hallediyorum hic sıra vermiyolar hersey anında yapılıyor özellikle bugün cok memnun kaldım simdiye kadar islemlerim infertilite bölümündeydi artık asılamaya basladıgımız icin üst katlara cıkıyoruz orda doktorla birebir görüsüyorsunuz ve ben bugün cok sasırdım cünkü özel muayenehane gibiydi bir ilgi alaka anlatamam..allah hepsinden razı olsun öyle ilgili ve sevecenlerki...
fiyata gelince , devlet yaptıgı seyden para almaz kurumunuz öder onları eger doktor size asılamayı gerek görürse yada tüp bebegi,cebinizden para cıkmaz..sadece ilac.ben iki yıllık evliyim biz tüp bebege baslıyorduk ama esimin sperm sayısı yüksek cıkınca asılama yapalım galiba asılamada suan tutar dedi cünkü tüp bebegin presedürleri var.eerkekte sorun varsa, sonucu 5 milyonun altında olan 3 tane spermogram gerekli biz ikisini tamamladık ücüncü yüksek cıkınca asılamaya döndüler
size önce devlette yaptırmanızı tavsiye ederim sonucta az para degil sevgiler

bu arada cumartesi asılamam varrrrr(not : haftasonu da asılama ve tüp bebek yapılıyor etlik kadın dogum hastanesinde)
sevgiler

canım unuttum söylemeyi ayrıca eger gidersen devlet hastanesine , orada 20 tane kadın dogum poliklinigi var hasta kabulden sevkinle giris yaparken 5 yada 6 nolu poliklinik diye söyle cünkü infertilite 5 ve 6. unutma sakın cünkü onlar kendi icinde gruplaara ayrılmıs menepoz bölümü ayrı gebe bölümü ayrı falan ve bunlar yazmıyor iyi sanslar

Canım tüp bebek için 3 yılı duydum ama aşılamayı inan duymadım.Ben zaten yaptırdığımda 3 yıllık evliydim Semacım ya.İnan hiç bu konuyu bilmiyorum.Yumurta takibi deneyin bence bi kaç ay.Biz denemiştik bi kaç ay.Gerçi başkent pek istemiyo galiba onu.Ganophene yi şimdiden vermeyelim diyebiliyorlar felan filan.Sen iste Yumurta takibini bi bakalım.Belki olur.Demekki şansınızı çok görmüştür.Peki aşılama üzreti ne kadarmış?Özel gibi paahalı olmaz sanırım.Özelde 800 e yapan bile var.Bol şans canım.

Dualarımız seninle,inş.olur...

Cumartesi icin iyi sanslar diliyorum.Allah yardimcin olsun.Etlik Kadin Doguma en kisa zamanda gidecegim.Tesekkurler!

mrhaba arkaşlar bende istbuldan katılıyorum aranıza 6 aydır eşimin sipermleri hareketsiz olduğu için tedavi görüyoruz yalnız ölü diiller sadece ileriye hareket yok o yüzden aşılama yötemi uygulamak gerekiyomuş ama fiyat olarak blgimiz yok doktorlarda vermio herhangi bi bilgi sizlere soraym dedim istb da yaptıran varmı nekadara yapıyolar cvp yazarsanız sevinirim şimdiden tşklr

ben özelde yaptırıyorum ilaçların bi kısmını karşılıyor.1090 tl ödemem gerekirken 445 tl ödedim.benim doktorum güvendiği için pahalı ilaç istemiş.aşılamayı karşılamıyor.600 istediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…