- 13 Temmuz 2025
- 16
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi minniemousemom
-
Canım inşallah hayırlısı ile olumlu geçmiştir aşılaman ve 18 ne az kalmış bir gelişme belirti var mı?Beni görün lütfen
MerhabalarCanım inşallah hayırlısı ile olumlu geçmiştir aşılaman ve 18 ne az kalmış bir gelişme belirti var mı?
Canım çok sevindim senin adına umarım kan da olumlu çıkarMerhabalar
Allah razı olsun duanız için çok teşekkür ederim
Cuma sabah erken gebelik testi yaptım silik ama belirgin pozitif çıktı yani biri tam kırmızı biri pembe o anlamda
Bugün tekrar yaptım yine aynı şekilde çıktı, Salı günü kan vermeye gideceğim Allah nasip ederse
Umudumuzu asla kaybetmemiz gerekiyor sonuç olarak yumurtanın belli bir olgunluğa gelmesi yeterli bu normal yolla da olduysa önemli kısım aşılama kısmı inşaAllah sizinki de tutar
MerhabalarCanım çok sevindim senin adına umarım kan da olumlu çıkarben 11. Gün kan verdim beta 1.04 çıktı olumsuz maalesef. Şimdi tup bebek için dr hastane arayisindayim
Daha önceden tüp bebek transferi oldu mu yani doğru mu anladım.Çok sevindim senin adına inşallah sorunsuz ilerler de güzel haberlerini verirsin bana da umut olurbenim 2. Tup bebek deneyimim olacak. Önümüzde ki ay başlamış olurum inşallah
Hadi inşallah sorunsuz sıkıntısız ilerlesin inşallahDaha önceden tüp bebek transferi oldu mu yani doğru mu anladım.
Rabbim çabalarınızın karşılığını güzellikle versin inşaAllah
Pazartesi tekrar gidip kan vereceğim işte belki gözükürse kese ve bebeğe bakarlar inşaAllah sağlıklı gebeliktir
Allah razı olsun aminHadi inşallah sorunsuz sıkıntısız ilerlesin inşallahevet canım daha önce bir defa tup bebek yaptım şehir hastanesinde olumsuz oldu. Önümüzde ki ay 2. İçin özel de düşünüyorum şu an dr ve hastane arayisindayim..
Teşekkür ederim canım amin inşallah adana da bahceci yok ama burda da Bi iki özel hastane arasında kaldım hayırlısı bakalım karar verip önümüzde ki ay baslicam inşallahAllah razı olsun amin
Sizin de inşaAllah tutar bu sefer Rabbim zorunuzu kolaylaştırsın.
Valla bu tüp bebek tedavisi ile ilgili hiçbir bilgim yok ama Bahçeci diye bir şey duydum o iyi heralde
Rabbim hangisi daha iyi olacaksa onu karşınıza çıkarsın karar vermenizi kolaylaştırsın inşaAllah zor süreçler yaşamayan kimse bilemez.Teşekkür ederim canım amin inşallah adana da bahceci yok ama burda da Bi iki özel hastane arasında kaldım hayırlısı bakalım karar verip önümüzde ki ay baslicam inşallah
Teşekkür ederim canım aminn inşallahRabbim hangisi daha iyi olacaksa onu karşınıza çıkarsın karar vermenizi kolaylaştırsın inşaAllah zor süreçler yaşamayan kimse bilemez.
Rabbim yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?