Aşılama Ankara’da Aşılama Tedavisi Ş. Hast.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

minniemousemom

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2025
8
1
1
27
Selamünaleyküm 💐
Bir kız evladım var, ikinci evladım için bekliyorum bir seneyi aşkındır.
Geçen hafta aşılama tedavisi gördüm Rabbim nasip eder inşaAllah 18i cuma adetimin ilk günü olacak bakalım gecikme olacak mı?
Ankara’da süreci geçire arkadaşlarım var mı?
Özel hastaneler de aşılama ve tüp bebek fiyatları ne durumda acaba?
Sağ evladım olduğu için şehir hastanesinde takipli olmama rağmen ücret ödüyorum (tabii ki çok çok çok uygun rakamlar.).

Sizler de nasıl durumlar stresliyim aşılama gününden beri tutacak mı tutmayacak mı diye 🥹

Bende adana şehir hastanesinde doğal siklus aşılama yaptırdım bugün 8. günüm ama ilaçsız ignesiz kendi büyüyen tek yumurtaya yapıldığı için umudum çok az. Hakkımız da hayırlısı 🙏

Canım inşallah hayırlısı ile olumlu geçmiştir aşılaman ve 18 ne az kalmış bir gelişme belirti var mı?
Merhabalar 🥰
Allah razı olsun duanız için çok teşekkür ederim ☺️
Cuma sabah erken gebelik testi yaptım silik ama belirgin pozitif çıktı yani biri tam kırmızı biri pembe o anlamda 🤩
Bugün tekrar yaptım yine aynı şekilde çıktı, Salı günü kan vermeye gideceğim Allah nasip ederse ❣️

Umudumuzu asla kaybetmemiz gerekiyor sonuç olarak yumurtanın belli bir olgunluğa gelmesi yeterli bu normal yolla da olduysa önemli kısım aşılama kısmı inşaAllah sizinki de tutar ❣️

Merhabalar 🥰
Allah razı olsun duanız için çok teşekkür ederim ☺️
Cuma sabah erken gebelik testi yaptım silik ama belirgin pozitif çıktı yani biri tam kırmızı biri pembe o anlamda 🤩
Bugün tekrar yaptım yine aynı şekilde çıktı, Salı günü kan vermeye gideceğim Allah nasip ederse ❣️

Umudumuzu asla kaybetmemiz gerekiyor sonuç olarak yumurtanın belli bir olgunluğa gelmesi yeterli bu normal yolla da olduysa önemli kısım aşılama kısmı inşaAllah sizinki de tutar ❣️
Canım çok sevindim senin adına umarım kan da olumlu çıkar 🙏 ben 11. Gün kan verdim beta 1.04 çıktı olumsuz maalesef. Şimdi tup bebek için dr hastane arayisindayim

Canım çok sevindim senin adına umarım kan da olumlu çıkar 🙏 ben 11. Gün kan verdim beta 1.04 çıktı olumsuz maalesef. Şimdi tup bebek için dr hastane arayisindayim
Merhabalar 🫶🏻
Çok üzüldüm betanın böyle gelmesine inşaAllah tüp bebek tedavisinde ilk transferde tutar Rabbim sizi yormayacak şekilde nasip etsin ❤️

Bende bugün kan verdim aşılamanın 18.günü Beta 566 geldi, daha kese ve bebek gözükmeyeceği için beklemek zorundayım sağlıklı gebelik olup olmadığına dair bakalım Rabbim büyük ❤️

Çok sevindim senin adına inşallah sorunsuz ilerler de güzel haberlerini verirsin bana da umut olur 🙏 benim 2. Tup bebek deneyimim olacak. Önümüzde ki ay başlamış olurum inşallah

Back
X