Ankarada Aşılama Yaptıranlar

inşallah peki belirtiler nasıl hadi inş hamilesindir

ya inşallah öyledir ama 21 şubatta düşük oldu 37. günde adet oldum sonra 29. gün oldum bu bu ayda 36.günümdeyim ve olmadım

korkuyorum ya çıkmaz diye 40 gün olana kadar beklicem salı günü hast gidip kan testi yaptrırıcam inşallah kendiğinden hamile kalırım

Normalde geçikme olmazdı bende düşükten sonra olmaya başladı 6 sında başladı kılomen klullanmaya başladım artık cumaya tekrar gidicem yumurtalara bakacaklar bakalım hayırlısı

mrb arkadaşlar,
geçen ay yazmıştım etlik Zübeyde hanıma gideceğim tedavi için diye. geçen ay maalesef adetim beklenen tarihten önce geldiği için gidemedim kısmet bu aya imiş. bugün adet oldum perşembeye de randevu aldım. bakalım inşallah hayırlı sonuçlar almak nasip olur hepimize.
hastaneden geldikten sonrada yazarım yine inşallah.

merhaba, bende pcoluyum ve hacettepe üniversitesinde 2 defa aşılama yaptırdım ve ikinci aşılamam tuttu fakat 5 haftalıkken düşük yaptım benim ilk hamileliğim olacağı için 3 defa rapor hakkım var ve son hakkımıda yine hacettepede kullanacağım. doktorum bana 2 kutu gonal-f ve ovıtrelle çatlatma iğnesi verdi raporumla bunları 250 tl civarında aldım.

peki hastaneye ücret ödüyomusunuz birde yoğunluğu nasıl ve ilgileniyorlarmı

peki hastaneye ücret ödüyomusunuz birde yoğunluğu nasıl ve ilgileniyorlarmı

ssk'lı oldugum için hastaneye herhangi bir ücret ödemiyorum. hastanenin sistemi biraz tuhaf oldugu için yoğunluk genelde oluyor benim gittiğim doktor sordugum sorulara cvp verip tedavi hakkında bilgi veriyor onun dışında zaten genelde hep ultrason takibi istiyor onuda doktor müsaitse kendisi, değilde başka doktor yapıyor. diğer doktorları hakkında bi bilgim yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…